*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 17
Miky-ea spune:
Babyzapi,mult succes maine la medic
...sa veniti numai cu vesti bune...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
monicus spune:
Felicitari justme25 pentru ca ti-ai crestinat iubitzica. Sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii din partea micutzei.
Pupici
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Buna fetelor!Sunt bucuroasa!In weekend am avut botezul si a decurs minunat de bine.Dupa ce vineri ma uitam ingrozita ca era super urat afara si ca ningea de spargea, sambata a fost soare, nici un pic de zapada pe jos si era cald si in biserica.Iubitica noastra a plans doar dupa ce a scos o din apa, cateva minute pentru ca se speriase.Dar doar atat..a fost super cumintica. La restaurant a dormit o gramada si asa am putut si eu sa ma ocup de invitati, sa mai dansez..una alta..ce mai..a fost super. Ma bucur ca am increstinat o. Maine avem inca un hop.Vaccinul de 2 luni si iar am emotii.Sper sa fie totul bine!Va pup si felicitari tuturor celor ce si au increstinat copilasii in weekend. Justme ![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele
Miky-ea spune:
Am postat cateva poze de la botez...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
julia16 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Julia sa va traiasca micutul crestin Tudor Stefan!...de preot ce sa mai zic...nesimtire crasa! Am terminat si eu baita lui bebicu, dupa care la biberon mari figuri nu a papat decat 40 ml. Maine mergem din nou la control la alergolog mai mult ca sa vada rezultatul de la hemograma si sa vedem ce tratament ne da pt anemie si sa vad daca pot sa-i pun glucoza in laptic lui bebe ca e tare nasol la gust. Si daca am un pic de noroc poate ne vede si dr Stamate pt o eco sold...nu avem programare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Babyzapi, Amalia multumesc de urari!
Amalia cum e David? Luca nu e si el racit, asa-i?
Babyzapi, din tot sufletu; spre sa rezolvati cu alergia si sa scapati de umblatul pe la doctori!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Fluturasha, Otilia, Miky, Justme felicitari! Sa ne traiasca puiutii increstinati!
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mav spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Mirunica mea incearca sa se ridice in fundulet si se munceste asa cam jumate de ora pana oboseste tare de tot apoi incepe sa planga de oboseala inca jumate de ora, adoarme la mine in brate, doarme jumate de ora, se trezeste si o luam de la inceput. Si printre toate jumatatile astea de ora, i se face si foame dar daca e maraita de oboseala, refuza si sanul de 3-4 ori si plange si mai si. Amalia noroc de tine ca ai spus ca David a vrut sa se intarce singur la 3 luni si am insistat cu titi ca altfel cedam nervos. E super aiurea sa vezi copilul tau cum plange de foame si se impinge cu mainile si picioarele sa se indeparteze de san si te gandesti "oare cu ce gresesc? Sau nu mai e bun laptele meu?" V-am spus ca sunt cam deprimata. Oricum un pic mai bine e ca de la refuzat sanul toata ziua, acum mai face crize doar seara sau dupa amiaza. Nu stiu ce are ora 18 ca mereu e irascibila la ora asta. Eh, da nu ne facem noi mari??? Va pup. Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
n-am solutia salvatoare... da' m-ai facut sa scriu: te inteleg atat de bine!

"se trateaza" cu calm, dragoste si rabdare.... (cand am scris ultima data, chiar am crezut ca am terminat cu alaptatul la san; da a mai supt de atunci incoace; problema acum e ca s-a micsorat productia... si sunt nevoita sa suplimentez cu lapte praf)....
otilia, imi venea sa-ti zic ca te iubesc atunci cand mi-ai scris ca 'o sa-l mai duc pe anto pana la 1 an'... eu sper macar pana la sase luni... dar ce bine ar fi sa ai "gura aurita"!!!

alra, tu esti deprimata, mai?! pai eu.... am 70kg.... dupa ce ti-am vazut poza, brusc mi-a picat moralul sub nivelul marii.....
cum mai stati cu greutatea bebelinei?
sa va traiasca micutii care au devenit crestini in acest weekend! nu mai nominalizez, sa nu fac gafe, sunt f obosita....
...seb are muci galbeni... abia miercuri e sunt gata exsudatele...
of, am o stare.... imi vine sa ma bag intr-o vagauna......
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
babyzapi spune:
Mav
mi-am botezat bratele "vagauna"
, deci astept cu mare drag sa te bagi in vagauna
. Sper sa fie negative exudatele si sa scapati de mucisori. Yo mai vreau perlute de-ale lui Sebi nazdravanelu' ![]()
Miky foarte frumusica Bianca Alexia
si atat de scumpica cum tine ea singurica biberonul. Si tu mami esti in forma maxima si radiezi cu printesa in brate 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Mamici dragi, va multumim pt cuvintele frumoase si pt urari.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Azi am fost iarasi necajita pt ca Darius iar a vomitat, dupa o sapt de regim, la 6,30 dimineata o comise din nou
Din fericire, o singura data, in rest fu vesel, vioi si cu pofta de mancare...nu mai inteleg nimic.
Iar nu fu la gradi, il tin si maine acasa, sa vad ce mai face.
Malinas, exact asa suntem si noi, tot lipiti de copii si neimpliniti in absenta lor. Nu mi se pare gresit nici sa dormi cu el in camera, nici separat, fiecare cum se simte bine, ca de-aia sunt oamenii diferiti. Eu la Darius am avut unele ambitii, ca de ex sa doarma numai in patutul lui...dupa vreo 4 luni eram zombie, cu nervii la pamant, incordata...manca de 3-4 ori/noapte si la fiecare trezire imi lua cam o ora sa-l adorm la loc, de fapt adormea la san dupa ce se satura dar, cum il puneam in patut, cum se trezea si o luam de la capat. Intr-o noapte n-am mai rezistat, l-am lasat langa mine si am dormit minunat amandoi. Acum nu mi-am mai propus nimic, Ioana doarme in patut pana la 3-4, apoi langa mine, asa e si ea linistita si eu odihnita, ca mai am un copil de care trebuie sa ma ocup. Cat despre intimitate, exista chiar si in conditiile astea, nu mai e ca inainte sa avem copii, insa fericirea de a avea doi copii minunati face sa nu ne para rau dupa clipele noastre de singuratate. Si nu ma joc deloc cu cuvintele.
Hai ca ma lungi
...ideea e ca te inteleg perfect!
Babyzapi, are Raphael o poza suparat foc cu buzita necajita de-mi vine sa-l papppppppppp!

N-am apucat sa vad alte poze, si-mi pare rau, sper sa recuperez maine, dar nu mai zic nimic dinainte.
Mai, galusca mea a capatat o dexteritate la bagat mainile in gura...cu o mana scoate suzeta si pe cealalta o baga rapid in gurita sau incearca sa le indese pe amandoua si se enerveaza ca nu poate. Are permanent mansetele bluzitei/bodyului ude, ba cateodata o gasesc sugand paturica...brrr...mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc. Ea nu plange cand se trezeste din somn, aud doar niste sunete specifice suptului mainii, stiti voi
Asta seara o cantariram, are 5500g la 3 luni si 11 zile, adica a pus 200g in 11 zile, nu mai zic nimic, incep sa ma obisnuiesc cu ritmul ei lent de crestere, daca ajungem la 500g luna asta sunt multumita, avem sanse sa dublam greutatea de la nastere la 5 luni. Asta e, am o dsoara simandicoasa si silueta. Important e ca arata bine, e vioaie si vesela (de, ma mai incurajez si eu).
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Am atatea de scris...
Am un gand bun pentru fiecare
, multa sanatate bolnaviorilor iar pentru cei care au avut botez sa va fie de bine crestinarea cozonaceilor, au fost multi copii botezati zilele acestea.
Dar incep cu ce ma arde acum pana citesc ce s-a mai scris.
Pe scurt. Azi am fost la o gradinita de langa noi, au locuri pentru ca au deschis o cladire noua de curand. O primesc pe Ans la grupa mica pana in iunie. Problema este ca au epidemie de varicela, unii nu mai sunt contagiosi dar pot fi cazuri noi. Nu stiu deloc ce sa facem, asistenta de acolo ne-a spus ca un bb sub 7 luni nu face, mai ales daca-i alaptat la san. Eu am anticorpi pentru varicela, am fost testata in sarcina, in iunie cand a facut prietena Anei.
Nu stiu ce sa facem, acasa cu ea e greu dar nici nu as risca sa faca Elisa varicela. Insa Ana ne intreba din ce in ce mai des cand merge la gradinita, azi nu mai vroia sa plecam.
Vreau sa o intreb pe pediatra lor ce ne recomanda.
Voi ce parere aveti?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
alra spune:
fa-i repede anei vaccin. are 75% sanse sa nu faca deloc.
eu am facut laurei in a 4-a zi de la contaminare (fara sa stiu!) si a tinut - toti au facut ea nu.
elisa e protejata prin lapte, am auzit de caz de nu a facut sugarul insa nu as baga mana in foc.
eu credeam ca e folclor faza cu protectia prin lapte insa pot zice concret ca functioneaza. nicole nu face toate bolile aduse de laura, numai o parte.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania