*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mav, imi pare rau sunt cu capsa trasa. cred ca e din cauza ca incep serviciul si s-a concretizat pe grasime.

nicole e mai bine, cred ca e pe P25. cand ma plangeam eu cazuse sub P3. arata ok si mananca bine. acum o saptamana avea 4500g. mai merg vineri cu ea la pediatrie pentru masuri. voi?

azi cand am vanit de la kinezista situatia se prezenta asa: laura manca compot la masa (luat de una singura din frigider si pus de una singura in castron - spalasem pe jos inainte sa plec ) iar nicole statea cuminte in fundulet pe canapea intre 2 paturi si se uita cum tati impusca japonezi la televizor

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

M-am gandit si la vaccin dar stiu ca da imunitate cativa ani si de aceea as vrea sa faca boala ca asa am inteles ca va avea imunitate pe viata. Numai ca nu-i momentul acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

babyzapi am tot vrut sa iti zic: tu esti slabanoaga da' mare sufletista

aaa, si daca sunt la capitolul asta (slabanoage ) - amalia, ai zis tu de cateva ori ceva superb - cu mirosul de bebelus ca iti vine sa il bag intr-o punga sa il pastrezi si sa iti bagi nasul acolo mai tarziu cand cresc. si eu simt la fel

incep serviciu si m-am tacanit, nu ma luati in seama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

M-am gandit si la vaccin dar stiu ca da imunitate cativa ani si de aceea as vrea sa faca boala ca asa am inteles ca va avea imunitate pe viata. Numai ca nu-i momentul acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

pai si o amani si o sa faca o forma mai usoara apoi, care e problema?

eu nu stiam ca da numai cativa ani imunitate. stiu insa ca e posibil sa faca o forma mai usoara dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Uram micilor crestini din weekend o viata lina si frumoasa , sa fie sanatosi si sa-si iubeasca parintii
La multe lunite cozonaceilor ce-si serbeaza ziua astazi sa creasca frumosi si sanatosi !
Cherie multumim de complimente deci avem sanse inca la Alexandru , vrem sa va vedem din nou si pe voi in poze .Nu ai sughitat? ne-au placut asa de mult pozele tale din Sardinia si chiar ne gandeam sa mergem si noi in septembrie ...dar totusi e prea departe cu Paula dupa noi , totusi am vrea sa mergem in zona Liguria ...mai vedem sap adanc pe net
Oceanborn , deci si pe tine te-a intrebat dr. daca se invineteste deasupra de gurita? ..sper la noi sa fie doar o vena albastra atat , pupam pe Thomas
Babyzapi am vazut un flacau frumusel in poze cu o fetisoara curatica si o mami frumusicaaa
Olivia ce bine se ridica David (poza de pe messenger) ...mai vad ca azi sunt pusa pe complimente la baietei ...deh daca am fata
Miky_ea vazut poze frumoase de la botez , ce s-a distrat printesica la petrecere
Alra , material didactic ..da mie tot imi place de domnu' Jules , ooo ce mami sic ..deci se poate si acum sigur , da mie tot Laura mi se pare ca seamana cu tine na !

Chiar MAMICILE voi v-ati gandit sa mergeti anul asta in concedii cu micutii dupa voi??? si pe unde (tara/strainatate) stiu ca e
inca devreme dar pe mine cautatul pe net dupa o locatie/apartament de vacanta imi ridica moralul

Insanatosire grabnica cozonaceilor bolnaviori

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Pozele noastre

pai si o amani si o sa faca o forma mai usoara apoi, care e problema?

eu nu stiam ca da numai cativa ani imunitate. stiu insa ca e posibil sa faca o forma mai usoara dupa aia.

Nu zici rau, intreb pediatra.

Acum am remarcat ce usor sunt de tinut minte datele de nastere ale mandrelor tale, 6/2006, 8/2008.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:

azi cand am vanit de la kinezista situatia se prezenta asa: laura manca compot la masa (luat de una singura din frigider si pus de una singura in castron - spalasem pe jos inainte sa plec ) iar nicole statea cuminte in fundulet pe canapea intre 2 paturi si se uita cum tati impusca japonezi la televizor

Si al meu impusca acum si eu ma chinui sa le adorm.
Ana a atpit, asa cred, cea mica pe pozitii.
Dar a facut mancare azi, a spalat vase, a fost la banca, la tuns, la gradinita sa vedem ce facem cu Ana, a pregatit masa de dimineata si m-a ajutat cu cea mica la baie iar la Ana singurel. Asa ca ce pretentii sa mai am, eu am fost cu ele la plimbare in parc, am facut poze, grea treaba, dupa care ne-am intors acasa cu prietenii nostri si am stat de vorba cu mamica , m-am jucat cu copilasii nostri grupa mare, am facut un delfin si o inimioara din margelute .

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Chiar MAMICILE voi v-ati gandit sa mergeti anul asta in concedii cu micutii dupa voi??? si pe unde (tara/strainatate) stiu ca e
inca devreme dar pe mine cautatul pe net dupa o locatie/apartament de vacanta imi ridica moralul

daca nu le iau cu mine le las acasa si ma aresteaza protectia copilului

mergem in "strainatate" - 450km de aici - in germania, la un parc cu casute si activitati in iterior. are o piscina imensa acoperita, ca cele din parcurile de distractii, restaurante, locuri de joaca, multe. am inchiriat o casa cu 2 dormitoare - are toate dotarile standard de "acasa" inclusiv bucatarie + facilitati pt puradei.

ma, cu unu si asa mic (6-7 luni) e super usor in concediu oriunde, profitati!

Mergi la inceput

otilia, cata vreme sta singur cu ele sa ma pot duce o ora la exercitii eu sunt super ok. saptamana viitoare marti insa raman eu singura cu ele toata seara: baie ambele + nani ca musiu se duce la concert la IC-DC

nici eu nu pot sa adorm nicolu

e la mine in poala in fundulet, ragaie ca un purcel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Chiar MAMICILE voi v-ati gandit sa mergeti anul asta in concedii cu micutii dupa voi??? si pe unde (tara/strainatate) stiu ca e inca devreme dar pe mine cautatul pe net dupa o locatie/apartament de vacanta imi ridica moralul

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Eu am zis pas teambuildingului anual cu firma, se face la Bergamo in Italia in iunie si nu am intrevazut nici o solutie pentru pitica mai ales ca deocamdata nu vrea biberon si pace.
Vreau sa mergem in aprilie-mai la Blaj, sa o prezentam pe Elisa strabunicilor din partea sotului, sunt batrani si se deplaseaza greu.
Si chiar azi mi-a facut o prietena chef de mers pe Valea Prahovei la zapada, la ski.
Atat cat alaptez exclusiv e mult mai usor decat cand incepem diversificarea.
Nu stiu de ce dar nu ma tenteaza strainatatea anul acesta, daca tot suntem in tara mai avem locuri de vizitat.
Cu ocazia asta mi-am amintit ca inca nu i-am facut pasaport.

Pozele noastre

Mergi la inceput