LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Vazui pozele de la petrecere. Bravo zuzelor, ce flacai si printese am avut placerea sa vad si ce frumos era locul! Ce as fi venit si eu sa ma mandresc cu ai mei

Lala i-au curs urechile si lui Vlad si nu a mai facut febra in seara asta. Noi maine oricum mergem in Buc sa il vada pediatrul. Sper sa nu fie cazul si de alte interventii. Ai un sfat ce sa il intreb pe pediatru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Stancutza imi pare rau ca s-a imbolnavit pitica. Insanatosire grabnica.
Ginette sa te recuperezi cat mai curand sa o strangi in barte pe pitice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Hello,
Felicitari pentru o petrecere asa reusita!!!!Am vazut pozele anuntate si ati fost foarte frumosi cu totii.Speram ca la urmatoarele intalniri sa spunem si noi "prezent".
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roaxanici vin cu shlapu cat ai clipi .. doar stii ca suntem aici si la bine si la greu, nu? pe bune .. trebuia sa ne spui .. cel putin te consolam daca altceva nu puteam face. imi pare rau pentru patanie .. si mai da-le cu sutul piticilor alora!

laurici te astept maine dimineata la cafeluta!

monica ce face frumusica mica?? ma bucur ca ti-a placut filmuletul.

stancutza of of .. sper sa fie ceva izolat cu febra sofiucai. printesa

eva avea 38,1 inainte de culcare .. sper sa nu-mi faca vreo surpriza la noapte .. problema cea mare e ca nu-mi mai ia niciun sirop, antibiotic .. nimic .. mi le vomita imediat. va rog .. cum sa fac??

saru-mana

noapte buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Offffff, am admirat impreuna cu iubitul meu toate pozele si am plans de ciuda mai ales fiindca nici la botez nu ne-am mai dus, nici la petrecere nu am ajuns si am ramas numai cu dorul si cu parerea de rau.

Tare frumos a fost si v-ati distrat super, imi pare tare rau de Elle ca toamci ea si Eva nu au ajuns.

Noi in mai sau iunie venim SIGUR la Buc, credeti ca ne-am mai putea intalni odata si atunci???

AM aflat ca Roxana si-a rupt o coasta, Dumnezeule, sper ca e mai bine acum...

Si Ven, ma gandesc intr-una la voi, sper ca sunteti bine si ati scapat de spital...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ellenuta,
foarte frumos filmuletul! Multumim mult!!! Sunteti sper, mai bine?! O singura intrebare am: sunt toti clopoteii? Mi se pare ca lipsesc cativa, sau?

Aurel_cris,
si eu m-am chinuit mult sa il descarc, de pe la pranz. Acuma a mers si dupa ce i-am facut baie si dat lapte marelui B. m-am pus pe vizionat.

Sunt niste mici mari minuni clopoteii nostri!!!!Unii nu s-au schimbat deloc decat ca au crescut, la altii recunoasteam ochisorii de bebe mic sau nasucul, gurita sau ambele. MI-NU-NATI!
Eu il salvez pe CD filmuletul si in fiecare an sper sa mai adaug cate unul, nu?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

da, asa e, nu sunt toti pentru ca nu am primit pozute de la toate zuzicile ... si cu ocazia asta le trag nitel de urechiuse .. sper sa nu se fi suparat dar nu aveam de unde sa le iau ..

eu le astept ca sa completez filmuletul.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eva avea 38,1 inainte de culcare .. sper sa nu-mi faca vreo surpriza la noapte .. problema cea mare e ca nu-mi mai ia niciun sirop, antibiotic .. nimic .. mi le vomita imediat. va rog .. cum sa fac??

Daca isi bea lapticul, sau ceaiul, amesteca-le acolo, intr-o cantitate mai mica ca sa fii sigura ca nu se pierd...Eu asa ii dau Sofiei diverse, mai ales in laptele de seara. Sau mai reuseam daca cineva facea show in spatele ei, ea statea aplecata pe spate la mine in brate si se hlizea, iar eu profitam si i le turnam pe gat...

Fetele, tati al nostru nu a fost foarte harnic azi, a facut cam putine fotografii, si doar portrete, si alea selectate la sange dupa criterii fotografice :-). Am trimis pe adresa comuna un fisier cu pozele respective, sper sa va placa, chiar si celor care nu va regasiti.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Acum am citit ca a scris roxana, o cert si eu, cum adica sa nu se planga sa nu ne strice ziua? Pai de ce suntem aici?? Bine ca nu e chiar rupta coasta dar oricum nu-i deloc de colo.....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hello zuzici!
Scriu mai putin si citesc numai seara de cand Pipe`s back home.
Asta seara am iesit si noi putin, simteam ca imi plesneste capul de cate zile am bagat numai casa - pat!
Am fost cu niste prieteni la un rest si evident si Pipetu`.
Cred ca i`a priit. Daca ar fi dupa ea ar fi bine sa fim plecati non stop de acasa. E plimbareata ce n`ati intalnit.

Vazut pozici de la party. Wowww...toate fetele noastre drage la un loc, toti clopoteii nostri, frumosi ca niste ingerashi - toti lma un loc, socializand, impartind jucarii. Minunat.

urez multa sanatate la bolnaviori si sa auzim numai vesti de vindecare.

Am vazut filmul facut de Elle emotionant cat de frumos a trecut anul peste copilasii nostri!
Elle merit urechiata... dupa party cand am promis ca trimit poze, m`am imbolnavit si desi am stat toata ziua cu nasul in laptop rusine sa`mi fie ca am uitat sa trimit pozica. Imi era si rusine sa mai intreb daca se mai pot adauga pozici, noroc ca ai zis tu.
In clipa asta uploadez 2 si le pun pe mailul comun. Cand o fi timp...ca si asa ne`ai acordat gramada din timpul tau.
all

PS: era sa uit...Pipe a inceput de 2 zile, dupa gripa, sa tushasca, nu f rau dar tuseste de cateva ori pe zi. Ce siropel de tuse sa`i iau si io maine??

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput