LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Buna seara zuzici...

La noi nu e buna, Sofia a facut acum vreo ora aproape din senin 39,4. I-am facut baita cu temperatura apei scazuta treptat pana la 35, i-am dat Nurofen, nu s-a intamplat nimic, iar acum i-am pus si un supozitor cu Novocalmin.

Nu avem in casa algocalmin fiole, e indispensabil? Sa il trimit pe tati sa ia?

La urmatoarea administrare de antitermic, ce pot sa-i dau? Pe schema pe care o avem noi, in afara de administrarea individuala, sup cu Novocalmin se pot da impreuna cu Nurofen / Panadol / Eferalgan, iar supozitorul cu Diclogesic doar impreuna cu Panadol/Eferalgan. Sa-i dau un supozitor cu Diclogesic peste 4 ore, daca tot mai are febra mare?

Cat de des sa-i verific temperatura in noaptea asta?

Va multumesc, va pup, si imi pare nespus de rau ca incheiem o zi minunata asa...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Off mai Stancutza

Nu e obligatoriu sa ai si fiola de algocalmin ( eu nu am in casa) daca accepta bine supozitorul.
Peste 4 ore Panadol sau orice altceva cu paracetamol ( eferalgam, calpol), daca e febra mare mai baga o frectie .
Apoi la alte 4 ore Nurofen si eventual algocalmin( novocalmin supozitor).
Febra o masori cam la 3 ore sau dupa cat iti pare tie de fierbinte.
Mie mi s-a parut Sofia un pic cam linistita dar am crezut ca asa e genul ei dar probabil micuta nu se simtea in apele ei.
Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Stancutza, eu nu i-am dat niciodata Ozanei (lui Tudor nici atat) alg fiole...eram odata ca Ozi la Unirii si facuse febra peste 39 (masurat cu term cu cristale lichide- de frunte) si am intrat la farma si am cerut fiole de alg...cand a vazut ca e pt copil nu mi-a dat...personal am luat o sg data si mi-a fost rau tare...scade febra si cu novocalmin supozitor combinat cu Nurofen.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Roxana, ma bucur ca esti mai bine, ca nu e coasta rupta, ca ai intrat sa ne scrii.

Si nu fii trista, Adeluta te asteapta sa te faci bine si sa o iei din nou in brate, ea nu se supara pe tine, chiar daca e mica, te iubeste oricum!

La urmatoarea petrecere sper ca o sa poti fii alaturi de noi

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Roxana mai doamna mea draga dar chiar nu ai invatat ca poti sa ni te plangi de orice offf.
Te pup si sa te faci bine repejor
PS : ai voie sa fi un pic "depresata" dar e obligatoriu sa ne scrii

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Stancutza, LalaD

Pot sa ma plang, dar depinde si de moment.
Cat despre depresie ma 'tzin' tare...inca!
Si cand simt ca se-apropie, strang din dinti - la propriu - si o iau in brate (mai ales, ca acum, mai nou , intinde bratele la mine).

Rugaminete: nu mai gasesc filmul clopotzeilor din mail-ul comun; 's-a mutata' in vre-un folder?

Saru'mana de raspuns.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Lala, Grati, multumesc ca ati fost pe receptie, si pentru sfaturi. O s-o verific pana ce ma culc, iar dupa aia o sa-mi pun ceasul sa ma trezeasca. Acum doarme in patul ei si nu as muta-o langa mine.

Nu stiu ce a pocnit-o asa, dupa ce s-a trezit s-a jucat, a mancat cu pofta si mai ales a baut mai mult ca de obicei, inseamna ca cel putin deocamdata nu are gatul rosu (sper)...Nu tuseste, nu ii curge nasul, dar cine stie...

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Stancutza, LalaD

Pot sa ma plang, dar depinde si de moment.
Cat despre depresie ma 'tzin' tare...inca!
Si cand simt ca se-apropie, strang din dinti - la propriu - si o iau in brate (mai ales, ca acum, mai nou , intinde bratele la mine).

Rugaminete: nu mai gasesc filmul clopotzeilor din mail-ul comun; 's-a mutata' in vre-un folder?

Saru'mana de raspuns.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

am vazut ca s-a facut un folder special cu petrecerea

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Seara buna mamici

Am intrat sa ii multumesc Elenutzei pentru filmulet. SUPERB! Foarte frumoasa si muzica. M-a emotionat si m-a impresionat ca ai investit asa mult timp.

Am citit ca sunt foarte multi clopotzei bolnaviori si mamici si tatici si frati/surori. Multa sanatate din partea noastra si refacere rapida.

Am vazut ceva poze de la party. Tare dragutze si ma bucur ca v-ati distrat.

LA MULTI ANI clopotzeilor pe care i-am ratat dar la care m-am gandit! Numai bine si sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.

Miri tie un special pupic ca ai intrebat de noi.

Cat atat de pe frontul de vest. Seara placuta in continuare.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gata, l-am 'vazut'.

LalaD pt 'indiciu'.

PS. Mi-ati lipsit tare mult; si mai mi-a lipsit ceva: 'revista blogurilor'.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Mai aveam ceva. Ceska trimite-mi pe PM adresa ta de email sa iti trimit rezolvarea la chestia cu blogul. Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput