LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
ia priviti aici .. ce haios
http://video.yahoo.com/network/100743807?v=4438098
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
aurel_cris spune:

AJ 

Am vazut pozicile
ce baiat elegant a fost si ce tortulet

PLOSCARIU 
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanact spune:
Acum am reusit sa vad pozele de la party (am fost plecati in vizita)..f frumoase
..cand se va organiza o alta intalnire, poate vom reusi si ajungem si noi..![]()
Elena
super tare filmuletul.
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+
IUSTIN sau
IUSTINA
aurel_cris spune:
Acum am ajuns si eu pe acasa caci am fost la cumparaturi,ma apuc sa vad pozicile de la party.
Am citi ca sunt o gramada de clopotei bolnaviori,multa sanatate le doresc.
Filmuletul vad ca se incarca si la mine teribil de greu.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanact spune:
creata2008
CV-ul Mariucai. Te-ai gandit bine..![]()
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+
IUSTIN sau
IUSTINA
jelimoni spune:
am vazut pozele de la party asa mai pe fuga,vaiii ce multi clopotei care mai de care mai frumos!ce-o crescut copii nostrii...se vede ca v-ati simtit bine!
elle cum te mai simti?eva e mai bine?
aurel_cris spune:
Am vazut pozele de la party,superbe se vede ca s-au distrat clopotei nostri.Iar descrierea Silviei a fost nemaipomenita
.
Treaba este ca incerc sa descarc filmuletul si imi spune ca ia 7 ore
,e ciudat nu?
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
ceska777 spune:
Ellenuta,
foarte frumos filmuletul! Multumim mult!!! Sunteti sper, mai bine?! O singura intrebare am: sunt toti clopoteii? Mi se pare ca lipsesc cativa, sau?
Aurel_cris,
si eu m-am chinuit mult sa il descarc, de pe la pranz. Acuma a mers si dupa ce i-am facut baie si dat lapte marelui B. m-am pus pe vizionat.
Sunt niste mici mari minuni clopoteii nostri!!!!Unii nu s-au schimbat deloc decat ca au crescut, la altii recunoasteam ochisorii de bebe mic sau nasucul, gurita sau ambele. MI-NU-NATI!
Eu il salvez pe CD filmuletul si in fiecare an sper sa mai adaug cate unul, nu?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Buna seara zuzici...
La noi nu e buna, Sofia a facut acum vreo ora aproape din senin 39,4. I-am facut baita cu temperatura apei scazuta treptat pana la 35, i-am dat Nurofen, nu s-a intamplat nimic, iar acum i-am pus si un supozitor cu Novocalmin.
Nu avem in casa algocalmin fiole, e indispensabil? Sa il trimit pe tati sa ia?
La urmatoarea administrare de antitermic, ce pot sa-i dau? Pe schema pe care o avem noi, in afara de administrarea individuala, sup cu Novocalmin se pot da impreuna cu Nurofen / Panadol / Eferalgan, iar supozitorul cu Diclogesic doar impreuna cu Panadol/Eferalgan. Sa-i dau un supozitor cu Diclogesic peste 4 ore, daca tot mai are febra mare?
Cat de des sa-i verific temperatura in noaptea asta?
Va multumesc, va pup, si imi pare nespus de rau ca incheiem o zi minunata asa...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
Seara buna,
Imi pare rau ca ve stric putin, starea de fericire - am vazut poze si chiar a fost extraodinar - dar mi-a spus LauraD (
), ca ati intrebat de mine; pentru fiecare cate-o
si un
(ca dak nominalizez, uit pe cineva).
Am 'disparut ca magaru'n ceata' pentru ca asa, cum v-a spus Silvia, marti noaptea am cazut pe scara si mi-am fisurat - nu mi-am rupt-o, slava Domnului - o coasta.
A doau zi, miercuri am fost la municipal la ambulatoriu si mi-a facut radiografie; asa am descoperit ca s-a fisurat.
Se pare ca la mine a 3-a oara (a fost a 3-a oara cand am cazut) a fost cu ghinion.
Tocmai ma intorsesem cand ne-a dat vestea Helene si am considerat ca nu e momentul sa stric fericirea generala - si eu am participat la fericirea 'colectiva' - si n-am inceput cu 'vaitarile' ca era complet deplasat.
N-am stat acasa pt ca la munca e nasol si n-am vrut sa risc - oricum, am avut o saptamana de kko.
Nu ma scuz , ar fi trebuit totusi sa intru sa zica macar 'hello', recunosc, sunt o nesimtita
.
Le-am spus fetelor (si Alina-kalos
mai stia) ca n-are rost sa va stice ziua cu pb mea; adik probleme, pt ca din cauza coastei , n-am putut s-o iau prea mult in brate pe Adela si normal, depresia (cum ca nu petrec suficient timp cu ea) iar sta dupa coltz.
Un
si-o
Silviei - probabil ca apelul pierdut - n-am auzit telefonul
- de la tine era.
N-am apucat sa citesc decat ca Helene ne-a facut filmuletz - mii de multumiri
- si ca Eva este bolnavioara. Off!
Va multumesc din suflet ca sunteti langa mine si inc-odata mii de scuze, ca n-am mai dat nici-un semn de viata.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela