LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Acum in miez de noapte reusesc si eu sa intru.
Foarte frumoasa petrecerea. Ellenuta multumim pentru organizare. Ce mari si frumosi au crescut clopoteii nostri .
Noi ne-am oprit direct in Parcul TIneretului si ne-am plimbat vreo ora si ceva timp in care Andrei si-a facut somnicul. Apoi am mers la mama sa-l recuperam pe Marc si am ajuns pe seara acasa.
Maine incarc si eu poze.
Am apucat sa vad cateva poze, dar mai continui maine.
Noapte frumoasa!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

STancutza sunt superbe portretele!

fetelor ma bucur ca am ajuns intr-un final la party. Desi l-am trezit devreme azi pe Tudor s-a culcat deabia la 10.40 si a intins somnicul pana la 13.10 - practic eu l-am trezit (eram cu cizme pregatita sa-l inshfac)...sincer, cred ca nici de stateam 5 ore si tot nu apucam sa ma satur de clopotzei si mamici.
spre rusinea mea, Dudu s-a tinut de fusta mea tot timpul...balonasele l-au mai dezmortit...nu ma asteptam sa fie asa de speriat...saracul dak toata ziua vede oameni mari nici nu stie ce tre sa fak in preajma unui copilash... m-a amuzat cum Andrei i-a insfacat lui Tudor un biscuitel din mana si dupa ce a ciugulit din el i l-a luat si lui Anita...flacaul meu a venit uimit si a miorlait ca mai vrea un biscuite...

Elle si Cretzulina pt party! Pizza a fost grozava si salata la fel...si tortul a fost bun dar nu tre sa zic asta (dulciuri=kk)

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Abia acum am terminat de vizonat poze de la party, filmuletul se descarca inca....Fetelor ati fost niste frumoase dar nu mai frumoase decat clopoteii care au fost SENZATIONALI, imi pare asa rau ca nu am am putut ajunge din cauza "costumatiei"

Ginette rafacere rapida si fara prea mari dureri!

Ven cum mai e Mathias?

Stancutza, tiza noastra sa nu aibe tot ceva asemanator cu noi, la fel a inceput cu febra.Sanatate multa puiutei!

Am vazut poze cu AJ mic frumos si elegant

Cati ce faceti? nu ai mai dat nici un semn de multisor!

De abia astept sa se descarce mai repe de filmuletul mor de nerabdare sa-l vad..

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze

Roxana sa te refaci rapid. ai cazut de trei ori ???? ce zici de o portita pusa la scara si sa nu te mai lase sa o folosesti fara insotitor?

Stancuta, cum mai sunteti azi ? Sofiuca mica tunsa bob

Elle, voi cum ati trecut noaptea?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

am nevoie de niste sfaturi
chiar daca nu vreau si voi suferi ca un caine, trebuie sa il intarc pe matei . sanii mei nu mai rezista , am facur rani si ma dor tare . nu pot sa imi dau seama de la ce am facut rani, caci nu ma musca , pozitia e corecta ,nu il las sa ma tina drept suzi, e un mister pentru mine..
ma gandeam sa ii inlocuiesc prima data masa de noaptea, fiind adormit poate ia biberonul, caci nu pune gura pe el Doamne fereste. nu vreau sa il intarc brusc pentru ca sigur o sa sufere la cat de indragostit e de tsitsi. cu credeti ca e mai bine?
si acum despre lapte, ce fel sa ii iau ? ce biberoane? cu ce fel de tetine? si cat bea un copil de varsta lui? am multe intrebari dar ma credeti ca nu stiu nimic despre bibe si formula

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

ma scuzati ca am dat buna dimineata fara cafea ,dar cum eu nu beau niciodata am uitat

fierbinte pentru toate zuzele . poftiti ,va rog

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

am nevoie de niste sfaturi
chiar daca nu vreau si voi suferi ca un caine, trebuie sa il intarc pe matei . sanii mei nu mai rezista , am facur rani si ma dor tare . nu pot sa imi dau seama de la ce am facut rani, caci nu ma musca , pozitia e corecta ,nu il las sa ma tina drept suzi, e un mister pentru mine..
ma gandeam sa ii inlocuiesc prima data masa de noaptea, fiind adormit poate ia biberonul, caci nu pune gura pe el Doamne fereste. nu vreau sa il intarc brusc pentru ca sigur o sa sufere la cat de indragostit e de tsitsi. cu credeti ca e mai bine?
si acum despre lapte, ce fel sa ii iau ? ce biberoane? cu ce fel de tetine? si cat bea un copil de varsta lui? am multe intrebari dar ma credeti ca nu stiu nimic despre bibe si formula

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

neata!dau eu o de data asta,cred ca zuzele sunt obosite dupa cheful de ieri
ereena problema asta am avut-o si eu,am vrut sa-l intarc si din cauza ranilor(robi ma mai musca) si din cauza multelor treziri noaptea care ma termina!am zis ca il las la mama 3 zile ca altfel nu-i rezist sa nu-i dau sincer in ziua in care am vrut sa-l duc...nu-ti pot spune ce stres am avut,cata agitatie imi venea toata ziua sa plang(chiar vinerea ce-o trecut) si m-am razgandit,numa imaginandu-mi cum plange la mama mea in brate dupa titzi...asa ca am renuntat,si seara am mai incercat (pt a nu stiu cata oara)sa-i dau lapte praf.//si minunea,mi=-a ras un bibe intreg de 150 ml apoi titzi 3 sec cat o adormit..sambata la fel,ieri la fel..asa ca m-am hotarat sa-l intarc cu frumosul,sa se obisnuiasca cu bibe,si sa-l intarc treptat pe la 1 an jumatestiu cum e cu crizele cand vede bibe...am schimbat si eu laptele insa problema era frica ca ramane fara titzi...
te-as sfatui sa faci la fel daca mai rezisti cu sanii...daca nu...nu stiu ce sa-ti zic
eu am bibe avent

Mergi la inceput

http://ereena.blogspot.com/2009/02/budinca-cu-orez-si-mere.html un dulce pnetru copii , lui matei i-a placut la nebunie

moni, nici nu ma gandeam sa il traumatizez in halul asta. in primul rand ca nu ar sta cu nimeni trei zile fara mine si nici eu fara el. si i-as dubla suferinta sa il las singur si fara tsitsi . deci asta pica. asa ma gandeam si eu sa ii inlocuiesc cate o masa cu bibe, cea de seara sa o las ultima. dar sa vad si cat mai rezist cu sanii, ca deja arata rau de tot. bafta si voua sa treceti usor peste perioada, si tu si el

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

elle,ven,stancuta cum ati trecut noaptea?sper ca ati scapat de febra!ven te-ai mai dus la spital?cum e mathias?
eu nu stiu ce sa-i mai fac de mancare,ieri n-o vrut nimic in afara de iaurt... io iesit 2 dinti jos si ieri am vazutca e gingia umflata si rosie la masele...poate de asta nu mi-o mancat..

elle daca ne mai primesti cu pozele,deseara reusesc si eu sa trimit!

ginnette sa te refaci repede!
angi..am aruncat ieri un ochi pe blog..mi=a placut mult,si te inteleg cu ce ai scris,ca simti ca nu faci destule pt pupi...si pe mine ma macina gandurile astea.oare cum reusesc unele mamici sa se simta perfecte pt copii lor??

Mergi la inceput