LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
neata zuze buburuze,
multumim de
ereena tare buna e! prima pe care o beau dupa 3 zile .. caci n-am putut pune gura pe ea de rau ce mi-a fost .. nici acum nu sunt ok ..
eva nu a facut febra azi-noapte, bine a fost undeva la 38 dar e ok .. antibioticul tot cu scandal l-a luat, noroc ca nu l-a vomitat .. eu in schimb am behait toata noaptea si am inceput sa expectorez .. yak ..
stancutza cum a fost noaptea la voi? a mai facut febra piticuta? sa stii ca am incercat sa i le amestec in lapte si le-a simtit .. nu a vrut neam sa puna gura pe el .. i-am facut alt lapte in cele din urma ..
ereena eu pe eva am intarcat-o cam in 2 saptamani .. adica seara bibe, ii dadeam tzitzi doar dimineata .. apoi gata .. am lasat-o doar pe bibe. nici ea nu vroia laptele praf .. am obisnuit-o cu el ptr ca i l-am pus in biberonul pe care il cunostea de cand era mica .. adica in cel de ceai. dupa aia am schimbat bibele si am de la avent. ma gandesc totusi ca ar fi bine sa incerci in NUK cu tetina tesita (care are forma mai de tzitzi) .. poate il vrea. el bea din biberon sau din canuta? poti incerca sa-i pui laptic in canuta cat sa se obisnuieasca cu gustul si apoi sa-l treci la bibe normal. eu ii dau evei milumil 3 .. mi se pare cel mai bun din tot ce am incercat.
shose astept pozutele si refac filmuletul, da? 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ramonab spune:
Neata!!
Wowwww ce frumos a fost la petrecere.Am vazut toate pozele puse de voi.Clopotei frumosi, mamici fericite, atmosfera super.
Ce mi-ar fi placut de fiu si eu acolo.
Imi pare tare rau pt clopoteii care s-au imbolnavit si nu au mai putut ajunge.
Sanatate multe tuturor cvlopoteilor bolnaviori, sa va faceti bine repede.Cate un
la fiecare.
Elle
foarte emotionant filmuletul.Multumim mult mult ca ti-ai facut timp sa-l faci.
Roxi recuperare rapida.
Of, ce patisi si tu ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Neat afetelor,
Multe
si multi
pentru sustinerea voastra!
Ereena, mi-a placut ideea cu portita la scara
taca'miu a zis sa invat de la Adela sa cobor pe burta 
Acum e mai bine; pot sa ma misc dar dak rad prea tare, sau ma misc brusc ma doare de mor.
Am retinut doar ca Eva si Sofia, mai au ceva probleme; off; m-apuca plansul cand citesc.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Roxi ma bucur ca ai "reaparut"
Cum te mai simti, te mai doare asa rau? Sanatate multa, sa te faci bine cat mai repede si stai linistita ca ai timp sa o iei pe Adelutza in brate ![]()
Offf Stancutza, cum se mai simte Sofia? Poate a fost doar un episod de febra trecator si nimic mai mult...Asteptam vesti! Am vazut portretele...fff frumoase
Multumim!
Ma bucur ca Evita e mai bine
...si Ellenuta baga Stodal (dc ai voie) ca sa nu-l agiti pe bb prea mult de la tuse 
Am un somn in mine
...nu am chef de nimic. M-a trezit Dariuta de vreo 4 ori azi noapte...
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
Neatza, buna cafeaua ![]()
Sper ca bolnaviorii se simt mai bine.
Irina nu te pot ajuta cu sfaturi ca la mine ambii s-au intarcat ca au vrut ei.
Roxana ai MP
Stancuta superbe portrete, sotul tau e un artist 
Il astept si pe Dani cu pozele ca pe painea calda 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
moammmaaaa cata mai batutii in cap ...
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&feature=related
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
stancutza spune:
Neata si de la noi!
Desi eu ar trebui sa-mi urez "somn usor", azi stau acasa si dupa ce scriu postul asta ma duc sa ma culc...
Noi am trecut noaptea fara incidente, am urmat schema de antitermice, febra e acolo dar mai mica (nu i-am mai luat-o cu termometrul, doar la mana). Dar am dormit prost ca m-am sculat des, in plus mandruta iar si-a facut trezirea ei de doua ore...bine macar ca dimineata s-a trezit aproape de 8.
Nu are simptome de raceala, e posibil sa mai apara azi???
O sa ii ducem maine si o proba de urina, sa nu aiba vreo infectie ceva.
Uitati si voi la ce ma gandesc - macar cand are muci stii ce are :-)
Ereena, cateva sfaturi culese de ici-colo:
1. Poti incerca asa: bibele cu lapte praf sa i-l dea altcineva, nu tu, ca nu o sa inteleaga ce s-a intamplat; dar daca nu merge, i-l dai tu, in brate si lipit de tine (eu asa fac);
2. trecere treptata, e mai simplu pentru amandoi;
3. Milumil se pare ca a avut cel mai mare succes ca laptic "de intarcare" - dar cred ca poti incerca si cu lapte de vaca daca ii va placea mai mult...
4. Sofia fiind obisnuita cu fluxul de lapte de la titi, chiar si acum se sperie daca tetina e prea larga, sfatul meu e sa iei tetine pt lapte, dar cu un sg orificiu, sau chiar tetine de ceai. Bine ti-a spus si Elena, sa folosesti bibele si tetina pe care le stie deja de la apa /ceai
Trebuie sa fii tu convinsa ca o sa creasca mare si voinic si cu lapte praf, ca atatia altii, ca o sa-l iubesti la fel de mult si fara sa-l mai alaptezi, si ca a crescut mare si poate suporta aceasta schimbare. Si pe mine ma rodea Sofia la ultimele mese de san, eu aveam senzatia ca trage in gol si de aia ma doare.
Eu am intarcat-o treptat, mai intai i-am scos masa de san de seara, apoi masa de la 16 cand veneam de la birou, si ultima a fost cea de dimineata. S-a comportat surprinzator de bine, desi a suferit o regresie si a reinceput sa-si suga abitir degetul mare, dar asta e...
Curaj, o sa fie putin dificil dar e un pas ce trebuie facut la un moment dat!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Buna dimi dragutele mele!
Intru pe fuga sa intreb pe Lalutza ce sirop de tuse sa ii iau piticei?
As da o fuga la farmacie acum, caci tuseste si imi e mila de ea sa o las asa.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:

IOAN, La multi ani, sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc in viata!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
emabucuresti spune:
Ven imi pare tare rau de situatia descrisa, sper sa vii cu vesti bune si puiutul sa fie deja mai bine azi!
Ginette bine ai revenit, ne faceam probleme pe aici ce-i cu tine!
Stankuta ma bucur ca in final noaptea ati avut-o mai linistita, in sensul ca fara febra macar! Sanatate multa!
Elle poti lua sirop stodal, e homeopat si tot de la Laboratoarele Boiron sunt niste pastilute de tuse homeopate, se numesc Homeogene. Sunt micute si poti suge foarte des cate una. Si strepsils cu miere si lamaie au un antibacterian f usor si merg la sarcina. Eu asta am luat cand am avut gatul umflat 2 saptamani...mi-a trecut cu celel enumerate si ..cu timpul.
am vazut si eu poze de la party, ce distractie mare a fost acolo!!!
si mai am de vazut, abia astept sa mai puneti!
voi incerca sa vad si montajul facut de Elle, noi nu cred ca suntem pe acolo dar poate ma mobilizez sa trimit si eu, am avut o tentativa dar nu am apucat sa decupez o poza la mom cand am incercat si n am mai trimis
ne-a venit in weekend carutul de la silver cross si e super, de la culoare la manevrabilitate si confort, a stat piticul mult in el si a si dormit, la cumparaturi. sper sa o tina tot asa si sa nu fie doar cumintenia data de noutate
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)