LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Buna dimi dragutele mele!
Intru pe fuga sa intreb pe Lalutza ce sirop de tuse sa ii iau piticei?
As da o fuga la farmacie acum, caci tuseste si imi e mila de ea sa o las asa.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete

Sunt mare
Povestea Nasterii

La alegere :
- Prospan, Eurespal, Stodal, Ambroxol, Humex, Salbutamol

Acu depinde si ce fel de tuse este . Prospan,Eurespal, Stodal merg la toate.
Ambroxol, Salbutamol ( Ventolin) la tuse bronsica.
Humex la tuse iritativa.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuze buburuze
Ioan sa cresti mare si sanatos!
Si puiului meu, Thea Maria Azi e sfanta mucenita Tea, deci si ziua iubitei mele, nu? Tot azi se implineste 1 an de la botez (am aflat ca este sf mc Tea chiar la biserica, inaintea botezului, nici nu stiam ca exista)!
Deci avem de sarbatorit si dam de baut
Am vazut si eu aproape toate pozicile de la petrecere (unele le-am pus la favorite ca sa le vad mai tarziu): foarte frumos se pare ca a iesit si am vazut o multime de clopotei frumosi si curiosi sau sfiosi! Si mamici tot una si una Asa rau imi pare ca nu am putut veni si noi, dar poate vom reusi la urmatoarele aniversari. Spre rusinea mea nu am recunoscut toti clopoteii, deci tre sa mai iau la rand pozele voastre ca sa mi-i bag mai bine in cap!
Sanatate multa clopoteilor si parintilor bolnaviori.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

saru'mana de raspunsuri fetelor. daca mai aveti ceva sa imi spuneti ,va rog, astept orice sugestii

Lala,din pacate nu mai pot astepta sa isi doreasca singur si nesilit de nimeni sa renunte la san .Spune-mi te rog ce lapte ii dai lui andrei ? si cat papa la o masa?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata si de la noi!Multumim ptr cafea!Eu ieri nu am tinut regim si am mancat cateva dulciuri iar azi imi pare rau ca m-am lasat tentata.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Ioan!

La multi ani mami Pleoscariu!

cum vad si eu montajul? unde anume e in mail? ca eu citesc pe o dunga si nu prind unele detalii

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Thea!!!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

saru'mana de raspunsuri fetelor. daca mai aveti ceva sa imi spuneti ,va rog, astept orice sugestii

Lala,din pacate nu mai pot astepta sa isi doreasca singur si nesilit de nimeni sa renunte la san .Spune-mi te rog ce lapte ii dai lui andrei ? si cat papa la o masa?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Andrei papa Nestle Junior 1+ , cel cu albastru, fara miere.
In 24 de ore are peste 600 ml, la o masa cam 270 ml.

Dar :

Andrei momentan de o saptamana este in greva biberonului asa incat el papa lapte in bibe doar noaptea. In rest seara si dimineata serveste 210 ml apa cu 7 masuri lapte plus 7 masuri cereale amestecate toate intr-o pasta groasa ( rezulta 300 ml in total )si papata cu mult aplomb la lingurita.

Asa am patit si cu Bogdan si la fel am procedat pana a inceput sa bea lapte cu cana.
Important este sa isi ia cantitatea de lapte, cum o administrezi nu conteaza.

Poate functioneaza si la voi la fel si atunci scapi si de stresul biberonului.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

oopps .. am uitat sa-ti spun de cantitati .. in vremurile ei bune, seara manca 270 - 300 ml formula iar dimineata 200 - 230 ml ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si de la noi si multumim de cafelute!

Stancutza multa sanatate Sofiutei mici! Sper din suflet sa nu mai faca febra si sa treaca repede orice o fi asta!
Si felicitari si multumiri sotului tau!! A facut niste portrete absolut superbe!

Ven sa ne dai de veste! Sper ca sunteti bine!

Roxanici te-au smotocit zuzele destul ca nu ai scris sa ne spui despre tine. Eu iti mai spun doar ca iti doresc sa treaca durerea cat mai repede si sa o poti lua pe Adeluta in brate.

Lalaaaa....cred ca tu ai scris, dar eu bineinteles ca nu am vazut. Cum se comporta Andrei cu somnul alaturi de fratior? Sunt curioasa tare si ieri am uitat sa te intreb.

Mirik...doo randuri mami, on line...off line...cum o fi. Sa stim ca esti bine.

Ereena, nici Ana nu a fost incantat de intarcat, insa am facut-o treptat pentru ca nu a avut incotro. I-am scos treptat mesele de san si am incercat mai multe marci de lapte praf. Pana la urma Nan i-a placut. La fel am incercat mai multe feluri de tetine. Ana a preferat tetina ortodentica din latex.

Elle o sa trimit si eu poze pentru filmulet.... Le-am mai trimis dar ulterior am vazut ca nu au plecat din mailul meu.

Va pupacesc si va doresc zi frumoasa!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

mai am o intrebare . Daca accepta bibe , poate sa bea din prima 200-300 ml sau trebuie sa o iau cu cate putin ? 30-50 ml in prima zi, apoi sa maresc cantitatea?cum procedez?

elle .las' ca s-or intoarce ele si vremurile bune

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput