Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Ada ai vazut ce buna inspiratie mi-ai dat? si sper sa treaca problemele. |
Da! chiar am vrut sa zic, ce cerere oficiala in .... castorie a micutei crestine! Daca ma cerea si pe mine asa... nu sa-l iau eu cu japca. Ce frumos!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
Neatza!! poftiti la cafea proaspata!
eu bantui pe aici de ceva vreme...am mai citit din ruma, ca ieri am avut treaba, ceva musafiri...
Alexa, eu as vrea 3 copii, dar nu stiu daca ma bag si pt BB2...sa vedem care vor fi datele problemei peste vreo 2-3 ani...
babymom, super declaratie de dragoste a facut Dragos! mai ales ca se apropie Dragobetele! chiar o fi vreo legatura intre Dragobete si numele Dragos?
babytza, m-a dat gata David! e simpatic foc! cum isi cauta putzulica prin pantalonashi! ii place la balaceala!
gaia, nu te nelinisti, ca a mancat baiatul destul! e normal sa incerce sa isi mai rareasca mesele...desi, asha m-am speriat si eu cand Razvan n-a mai mancat cat si cum manca...dar e f vesel, vioi, a luat bine in greutate...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Corrina spune:
Ce drepturi au mamicile care se intorc la serviciu mai devreme de 2 ani? am inteles ca au dreptul la un fabulos stimulent in valoare de 100 ron (!!!) si program de 6 ore platit ca si norma intreaga. (adica contract de 8 ore si program efectiv de 6?)
programul de 6 ore pe ce considerente se acorda?
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
claudinna spune:
cam asha si cam atat!
cred ca pt 6 ore iti tr ceva de la medicul de familie, cum ca alaptezi...dar cred ca 6 ore iti da numai in primul an
cauta la legislative sau citeste legea...nu mai stiu care...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Corrina spune:
si astia 100 de ron cred ca oricum ii recupereaza statul din taxele care se pun pe salariu, nu? Ce tari!! Iti dau cu o mana si iti iau inapoi cu doua...
Nu sunt bani la buget.......pentru altii...(pentru ei da!)
Multu Claudinna!
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil
andy.p spune:
Buna dimineata.
Claudinna multumim de cafea ..si eu bantui pe aici de ceva vreme,s-a trezit Andy asa ca si eu la apel
Corrina cam atat stiu si eu ca se acorda.Te intorci la munca mami??
Babymom superba declaratie lui Dragos
Babytzace frumusetet de soricel ;a baita...aseara Alexia batea in masa de infasat ca Bocanila al tau,am ras cu sotu cand i-am povestit...m-am tot uitata sa nu se loveasca,da n-avea nici o treaba.
gaia si noi am trecut prin faze din astea cu mancare si nu o zi doua ci aproape o sapt..isi revin ei singuri.
Ange si Anamona felicitari ptr botez
Lala bine-ai revenit
Nerantula cum dormi puiul noaptea??Btw va mai trexziti asa des ca la noi e jale ...si acuma tot la 3 ore..sunt zombi.
Ramo si al meu e instruit..da mai calca si pe langa...si zici ca Spirulina te-a ajutat sa fii calma??As vrea si eu ca am niste nervi
Preety mancarati pizza si nu i-ati dat cupilului??Alexia daca mananc ceva in fata ei baloseste si nu-si mai ia ochii de la mine.
Nikolici ce faci??II??
Laureta superbe printesele
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Corrina spune:
andy.p da, nu am ce face. Dar nu acum, ci peste 2 luni, o sa aiba bb 8 luni si jumatate. Nu sunt eu cu inima prea impacata, dar...
Ma fac mare
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corrina andy.p da, nu am ce face. Dar nu acum, ci peste 2 luni, o sa aiba bb 8 luni si jumatate. Nu sunt eu cu inima prea impacata, dar... fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil |
LAsa Corrina ca ai baietel mare pe atunci si nu vei lipsi ff mult..cu cine il lasi??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
preety spune:
ptr sarbatoritii zilei de 22 ... si... cu mult drag ptr gemenelul nostru Raducu !!!
Astazi intentionez sa fac fursecuri cu stafide si rahat ... reteta Luminitei! Va aratam ulterior ce a iesit!
Andy.p - ref la baloseala... asta mica inca nu baloseste cand mancam noi...
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
felicic76 spune:
buna dimineatza!
M-am intors aseara de la inmormantare, a fost extrem de trist ptr mine, parca s-a incheiat o etapa din viatza mea odata cu disparitia ultimei bunici si mi-am adus aminte de copilarie
Pe de alta parte, mi-am revazut verii si rudele imprastiate prin toate colturile tarii, eram caraghiosi cum ne aratam pozele cu piticii pe telefoane, plus promisiunile de genul ca ne vom revedea curand. Da, sigur, iar ne vom lua fiecare cu ale noastre si vom uita de promisiuni.
Piticul s-a comportat exemplar, exceptie facand seara petrecuta exclusiv cu tati, cand Vladutz a plans de la dinti S-a calmat cu Nurofen si Calgel. Aseara nu a mai plans, dar nici dintishorii nu au spart gingiile inca. Sunt umflate si albe gingiile de la incisivii de jos si de la canini????
Babymom: este posibil sa se "lupte" cu caninii de acum??? Sau raman gingiile asa pana cand vor trebui sa iasa? Ptr ca la alti dintisori nici un semn, gingiile sunt normale.
cocutica: si la mine s-au acutizat problemele de la dinti, eu le pun pe seama faptului ca nu am mai calcat pe la stomatolog de dinainte de a ramane insarcinata, m-am ferit si nici probleme nu am avut. Asa ca , pe undeva, asa-mi trebe , macar la un control trebuia sa merg
nerantula: ce copil harnicutz ai. Deja este sprijinul lui mami Succes cu bebe2, ar fi sa fie deja pe drum.
mami de alexa: ti-au raspuns fetele, dar cu intorsul la san....... Vladutz nu a mai vrut tzitzi exact dupa vaccinul de 2 luni, pe 20 dec. Am zis ca-l intorc, venea o perioada de doua saptamani in care am stat numai eu cu el si nu am mai reusit. Nu a mai vrut tzitzi neam: o scuipa, isi tragea capshorul, daca-l apasam pe ceafa incepea sa urle, se calma instant cand vedea biberonul. Asa ca eu nu cred in "intoarcerea la
san". Sanatate si pupam copiii!
babytza: are soricelul un joc de picioare, ce fotbalist, nene, tenisman sau boxer sa-l faci
luminitza: pupam gemeneii! Vladutz se trage de hainute, isi ia marginea tricoului si si-l trage peste cap aproape, vrea in funduletz si se enerveaza cand aluneca cu calcaiele si incearca sa-si prinda picioarele sa si le bage in gura Ii si reuseste figura daca este fara pampers
gaia: cum mai esti(sunteti)? Vladutz a facut figuri la bibe cu cateva zile inainte de a-l apuca durerile de dinti. Sper sa nu fie cazul.
andy.p, claudina
Raspuns la sondaj bb2: doar cand voi putea sa stau acasa mai mult de 6 luni!
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei