Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
Feli si condoleante Si eu mai am o singura bunica...
Referitor la dinti si Alexiei ii sunt umflate gingiile in dreptul caninilor si am citit cateva fete pe aici care tot asa ziceau de gingii.. Alexia are albita gingia de jos in dreptul incisivilor si daca ma uit atent unul parca se si vede in gingie..acuma asteptam..baloseala in schimb la greuuuu.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Babytza scump foc soricelul!!Si al meu se trage de cuculetz!!cand il dezbrac, tre sa fiu tare atenta ca n-are mila!
TheadeAnamona asteptam raspunsul!
Intrebare:cum ingrijiti dintii/gingiile bb-lui? Ce produse folositi? Eu il sterg o data pe zi cu degetul infasurat in tifon. Caut periuta-degetar si nu gasesc!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
gaia.nevia spune:
vorbeati voi de alunite/ lui Teo i-a aparut una pe sold, cam pe la 8 luni.
Radu inca nu are.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy.p spune:
Bitza tocmai mi-am intrebat stomatologul exact lucrul acesta...tifon inmuita in apa ,infasurat pe deget si asa se sterge gingia..cand ies dintisorii spalat pe dinti cu periuta,n-am cautat inca da sunt periutze de la 6+.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
periuta degetar: este la pachet cu una din pastele de dinti pentru bebelusi, cred ca nenedent dar nu bag mana in foc.
EDIT: am verificat, hurray, la Nenedent in pachet este degetarul!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
cristineescu spune:
Mamidestefan, ma bucur ca Stefan e mai bine si ca v-ati mai linistit.
Te rog sa-i ceri scuze Izabellei . Nu am vrut sa o amagim. Da, poate am renuntat prea usor dar asta pentru ca ne-am gandit ca la cat e de frumusica sigur are deja partener si dupa cum stii, am mai iscat aici discutii ca ne bagam peste perechi deja facute.
Dar asta pentru ca nu stiam care cu care, cine cu cine si pur si simplu ne-am marturisit admiratia.
Plus ca nu am putut refuza invitatia Evei.
Sunt sigura ca ochisorii superbi ai Izabellei o sa faca multe victime. Si sa-i spui zanutei sa nu fie suparata.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
cristineescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Boooon, am dat cu aspiratorul cu bebe in sling! Sau el a dat cu aspiratorul cu mine in spate? Cert e ca erau 4 maini pe teava [quote] |
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
preety spune:
Dragele mele, ptr ca este o zi speciala, va invitam la fursecuri!!! cu stafide si rahat!!!
Data viitoare facem portie dubla
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
sabinel spune:
neataaa!
fii-mea s-a intors azi dimineata pe burta, cu mana sub ea. incepuse se maraie, probabil amortise in patut in pozitia aia imposibila. oricum m-am stricat de ras
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
nikolici spune:
preety vrei sa ma fac cat casa???hai ca iau....nu ma pot abtzine.
hmmm...yammy
pup sorinutza
[red] Nikole mami de Karina[http://family.webshots.com/photo/2635587440103956310UFzoTb/red]