Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
AlexaM spune:
VA multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Vad ca am bagat sadit o semintica prin gandurile fetelor...Sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
funny: http://www.koreus.com/video/backflip-impossible.html
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
babymom75 spune:
N-am apucat sa raspund la capitolul planificare familiala.
So... mi-as dori taaaare de tot 3 copii, dar avand in vedere ca: 1. sotul meu nu mai vrea nici sa auda; 2. astia 2 au venit tare greu, dupa ani de incercari, si 3. am si eu o varsta... nu stiu daca mai e posibil 3. Doar asa, daca da DD, fara sa planificam noi nimic... ( ce mult as vrea ). Mie imi pare rau cand aud familii care si-ar putea permite sa creasca mai multi copii, ca isi fac doar unul singur. Eu cred ca e pacat sa nu faci mai multi daca ai toate coditiile sa-i cresti si sa-i educi.
Eu aveam in cap ca in primul an de casnicie sa avem primul copil si apoi, la diferenta de 2 ani, urmatorii 2. Dar... n-a fost sa fie asa. Si acum, dupa ce l-am avut pe Victor, de cand avea el 1 an 1/2-2 ani, am inceput sa "lucram" la bebe2, dar a venit cand a dorit el. Mi se pare putin cam mare diferenta de varsta, pt. ca nu vor avea preocupari comune, insa pt. mine e mult mai usor asa. Nu stiu cum m-as fi impartit intre doi copii mici. Asa pot sa ma ocup mai bine de amandoi si Victor, fiind mai mare intelege ca trebuie sa il alaptez sau culc pe Dragos si nu ma pot juca cu el.
LE: ai sadit-o, ai sadit-o AlexaM
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
laureta spune:
Vad ca se inmultesc fetili care urmeaza sa faca teste de sarcina, de abia astept sa bem in cistea urmatoarei burtici
Bianca mea papa legumite si i plac mai mult decat marul, e de bine e de rau?
La noi diversificarea va fi cam asa: cereale ( orez), legumite( cate o leguma la 2 zile adugat), fructe ( mar, banana, mango, piersica), branzica,iaurt, carne, ou, peste. Nu dau ficatzel. Toate bagate incet si cate putin, doar are timp sa pape de tuate
Am pus si poze noi
Io n am somn.Imi pleaca socri in Italia, la 6 dim au avion. M au pus sa pazesc ceasul sa nu cumva sa piarda avionul
Babytza e dulce foc soricelul si ce plin de viata este
AlexaM sunt indragostita de puiul tau, e asa expresiv, parca mai are putin si vorbeste
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM funny: http://www.koreus.com/video/backflip-impossible.html |
Nikolici te bagi si tu la un test ? va duceti dupa Moni la odisee ?
Ca tot vorbesc de ea....Moniiiiiiiiiii ce faci burtica ? Avem deja 10+
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Laureta ce fete frumusele ai: una brunetica, alta blonda. Dar cum au reusit sa se inghesuie in galetusa aia sau ce-o fi????
laureta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Laureta ce fete frumusele ai: una brunetica, alta blonda. Dar cum au reusit sa se inghesuie in galetusa aia sau ce-o fi???? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
E un cos de rufe, le a bagat tati normal ca numai lui i vin ideii din astea
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
babytza spune:
Laureta ce plina e galetusa aia Sunt niste dulci
Multu pentru aprecieri fetelor
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
Buna... dimineatza?!
Mai bantuie cineva forumul la ora asta?
Am intrat si eu acuma, ca am prins un moment linistit.
Am citit din urma, tot ati scris ceva!
Zic si eu asa:
Anamona si Angelina, felicitari pentru botez, asteptam poze, speram ca inca mai jucati si va veseliti prin carciumi
Lala, welcome back! Nu ne stim de la odisee ca eu is intarziata, dar ma bucur ca mai ponteaza inca o mamica cu 2 bb.
Nerantula, asa da! Pune-l pe Gruia la treaba . Cafea: am baut toata sarcina (ambele sarcini) si cat am alaptat. Nu m-am putut lipsi. La Teo nu am vazut nici un fel de manifestari. La Radu nu mi-am dat seama, l-am alaptat putin si a fost in medie mai agitat ca Teo, dar este si acum...
300, super mesaj. Super instructie. Super mami .
Preety, sa va fie de bine!
Nerantula si Nikolici II
In rest, pupam pe toata lumea si speram ca sunteti bine.
Babymom guru,
Noi.... hm.... asa si asa.
Radu s-a hotarat sa nu mai manance asa mult. Ieri m-a cam aburit la masa de la 4. La 9 seara dormea inca. I-am dat un bibe, l-a mancat, dar n-a cerut el. La 11.30 s-a pus pe un urlet de nu-l mai potolea nimic. Asa din senin, cu sughituri si cu tremuraturi de barbita, cam ce povestea 300 ca a patit cu Anda alaltaieri. L-am linistit (greu) si i-am dat un ceai. S-a mai trezit azi dim la 8.30
La 12 iar figuri adica s-a tot jucat cu tetina aia si pana la urma a mancat 170 cam asa. La 4 a cerut el, si a mancat tot asa. La 9 jumatate (de data asta l-am lasat sa ceara el) a mancat 210+7 tot-tot si acum doarme.
Nici nu am curaj sa ma culc, ca lipseste o masa la apel si nu stiu daca se va trezi urland dupa ea sau doarme pana maine, ca si ieri
In concluzie, e prima oara cu el cand nu mananca. 4 mese in loc de 5, si lasat prin biberoane... nu mai patiram pana acum.
Avand in vedere ca e ditai bebeloiu, si ca e vesel si activ si nu are nici febra, vreau sa nu ma ingrijorez... si sa imi pastrez calmul da pot?!
Eu ma simt nasol. Ma doare spatele si coloana si cred ca si ceva rinichi. Am si niste sangerari care nu se mai opresc de la ultima partida ci din contra, se accentueaza... trb musai vizita la . Uf... asta-mi mai lipsea.
Edit: si am uitat sa ma vait... ma doare si un san...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
Ada ai vazut ce buna inspiratie mi-ai dat?
si sper sa treaca problemele.
Si... eu va spun tuturor noapte buna ! Ma retrag...
PS: tare sunt nerabdatoare sa vad ce raspuns va primi fii-miu! hi-hi!