Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
mamidestefan spune:
didiFelicitari pentru dintzoc..la cit mai multi fara durere...
eu am simtit coltisorul celui de-al doilea dinte dupa 2 zile ..dar nu eram sigura ..abia a treia zi a reusit sa strapunga gingia tot dintzocul.
Nerantula cam riscanta experienta..eu am baut o perioada buna decofeinizata ..si tot mi se parea ca daca o beau seara ..Izabella era mai agitata ..sau regurgita mai des..asa ca am zis ca renunt ...de dragul ei ...dar din cind in cind tot mai "calc strimb"..si m-ai sorb una mica dimineata
luminita.....sunt intradevar un pic mai linistita..dar nu m-am linistit de tot..inca mai incerc diverse remedii naturiste ..de ex ..in seara asta i-am dat ceai de ceapa ..sa vedem daca se amelioreaza
si noi am fost cu icter prelungit..dar nu am facut nici analize..nici nu ne-am alertat prea tare ..am asteptat sa treaca
lala77
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babymom75 spune:
Draga Thea de anamona,
abia am asteptat sa te intorci de la petrecerea de botez, nelinistit si cu inima frematand de emotie, ca nu cumva sa mi-o ia altul inainte.
Acum, ca esti oficial crestina , indraznesc sa ma apropiu sa cer parintilor tai manuta-ti delicata, asta bineanteles daca esti si tu de acord. Stiu ca am fost cam scump la vedere, dar crede-ma ca nu din vina mea. Dar mama a promis ca va invata cum se face si ca o sa ma arate mai des la lumea DC. Pana atunci, iti spun ca sunt un baietel blondut cu ochi caprui ( in devenire ), cu putintel par, cuminte, bine-crescut si alimentat sanatos.
Sper sa va fiu pe plac, tie si parintilor tai ( mai ales tatal tau ar trebui sa fie multumit ca nu trebuie sa-ti schimbi numele de familie )
Tu-mi esti tare draga, de cand te-am vazut prima data si ma bucur ca si mama te place ( stii tu ce greu de multumit sunt mamele de baieti ).
si astept infrigurat raspunsul tau
Al tau pe vecie, Dragos
PS: stai ca vrea si mama sa spuna ceva...
Anamona, felicitari pentru micuta crestina ! La multi ani Thea!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Nerantula spune:
Moooaaaama, ce-mi citira ochii aici!
Bravo, Dragoselu, esti cel mai tare!
Acum asteptam cu infrigurare raspunsul domnisoarei
Hmmm ... trebuie sa-l mai invat si eu pe haiduc ceva maniere, ca pana acum doar balute a vazut iubita lui Amalia. In acest scop voi aplica intai un format C: nevolnicului laptop si sper ca, dupa aceasta executie, sa pot incarca si eu ceva filmulete cu voinicul, sa-si impresioneze aleasa.
Daca nu revin in 2 zile, trimiteti pe cineva dupa noi ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
babytza spune:
Babymom delicioasa declaratia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asteptam si noi raspunsul sa vedem daca poate rezista la asa baiat delicat
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
Avem si noi aici un baietel scumpic la baita
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
babyytzaa ce dulce e soricelul!!! Cum da el fericit din picioruse! Mi-a placut ca i-ai pus chilotei sa-l poti arata lumii Pudic soricelul! Numai baieti finuti avem aici!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Nerantula spune:
Babytza, e mortal soricelul (sau Bocanila? ) cum isi cauta el putzulica acolo! Si e tot numai zambet cu fatzuca aia dragalasa
Dar stiu ca l-ai costumat pentru baita filmata, foarte bine, mami!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Boooon, am dat cu aspiratorul cu bebe in sling! Sau el a dat cu aspiratorul cu mine in spate? Cert e ca erau 4 maini pe teava www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laureta
La noi iesise 13 bilirubina si am fost la Budimex-dr Stanciu, Medlife, Medicover si la pediatra ei, toti ne au zis so lasam in pace si alaptat normal. Valoare mare este 18-20 cand tb tratament neaparat.Eu zic sa nu intrerupa alaptatul daca bb papa si creste. de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Din cate stiu eu nivelul la bilirubina se "citeste" in functie de vartsa bebelului...Matei a avut 13 dupa nastere si ne-a tinut 5 zile in spital cand incepuse sa scada...dar acasa i-a trecut dupa vreo saptamana si ceva...nu mi-a zis nimieni sa nu mai alaptez..
Nerantula...imi pare rau pentru somnicul bebelului...la noi chiar e ok...poate ca l-am obisnuit de cand era mai mic...nu stiu.
Ramo...mare dreptate ai...si eu am facut ceva de genul...si a functionat...acum stie rutina lucrurilor dar la fiecare lucru pe care il face ma intreaba ca sa verifice de 2-3 ori... Insa este foarte implicat in cresterea lui Matei...mai ales joaca...ceea ce ma bucura fff mult...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
nikolici spune:
babyta tari slipii...oare i-ai cumparat speciali sa ascunzi frumusetze de cocosel?
Fetelor nu mai rezist psihic...este a doua oara cand visez ca sunt insarcinata.Mai ales dupa discutiile de ieri...faza este ca m-am ingrasat rau, cred ca am luat 3 kg in o sapt juma, deja am intrat la idei.O sa-mi iau un test, dar nu aici ci in tara sa mai visez si eu burtica.Totusi in visul de aseara am simtit o oarecare panica pe care am regasit-o dimineatza cand m am trezit si anume: ca nu o sa fac fatza cu un bb mic acum.O fi vreun semn?Si eu mi-as cam dori acum un alt bb ca sa fie apropiati de varsta si sa mai am si eu timp sa-mi fac o oareshcare cariera...ca atunci cand va veni bb no.3 sa aibe banu gros si doi fratiori sa o ajute pe mami la crescut una bucata bb mic.
Nikole mami de Karina