Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

didiFelicitari pentru dintzoc..la cit mai multi fara durere...
eu am simtit coltisorul celui de-al doilea dinte dupa 2 zile ..dar nu eram sigura ..abia a treia zi a reusit sa strapunga gingia tot dintzocul.

Nerantula cam riscanta experienta..eu am baut o perioada buna decofeinizata ..si tot mi se parea ca daca o beau seara ..Izabella era mai agitata ..sau regurgita mai des..asa ca am zis ca renunt ...de dragul ei ...dar din cind in cind tot mai "calc strimb"..si m-ai sorb una mica dimineata

luminita.....sunt intradevar un pic mai linistita..dar nu m-am linistit de tot..inca mai incerc diverse remedii naturiste ..de ex ..in seara asta i-am dat ceai de ceapa ..sa vedem daca se amelioreaza

si noi am fost cu icter prelungit..dar nu am facut nici analize..nici nu ne-am alertat prea tare ..am asteptat sa treaca

lala77

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Draga Thea de anamona,

abia am asteptat sa te intorci de la petrecerea de botez, nelinistit si cu inima frematand de emotie, ca nu cumva sa mi-o ia altul inainte.
Acum, ca esti oficial crestina , indraznesc sa ma apropiu sa cer parintilor tai manuta-ti delicata, asta bineanteles daca esti si tu de acord. Stiu ca am fost cam scump la vedere, dar crede-ma ca nu din vina mea. Dar mama a promis ca va invata cum se face si ca o sa ma arate mai des la lumea DC. Pana atunci, iti spun ca sunt un baietel blondut cu ochi caprui ( in devenire ), cu putintel par, cuminte, bine-crescut si alimentat sanatos.

Sper sa va fiu pe plac, tie si parintilor tai ( mai ales tatal tau ar trebui sa fie multumit ca nu trebuie sa-ti schimbi numele de familie )

Tu-mi esti tare draga, de cand te-am vazut prima data si ma bucur ca si mama te place ( stii tu ce greu de multumit sunt mamele de baieti ).

si astept infrigurat raspunsul tau

Al tau pe vecie, Dragos

PS: stai ca vrea si mama sa spuna ceva...

Anamona, felicitari pentru micuta crestina ! La multi ani Thea!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Moooaaaama, ce-mi citira ochii aici!
Bravo, Dragoselu, esti cel mai tare!
Acum asteptam cu infrigurare raspunsul domnisoarei

Hmmm ... trebuie sa-l mai invat si eu pe haiduc ceva maniere, ca pana acum doar balute a vazut iubita lui Amalia. In acest scop voi aplica intai un format C: nevolnicului laptop si sper ca, dupa aceasta executie, sa pot incarca si eu ceva filmulete cu voinicul, sa-si impresioneze aleasa.

Daca nu revin in 2 zile, trimiteti pe cineva dupa noi ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom delicioasa declaratia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asteptam si noi raspunsul sa vedem daca poate rezista la asa baiat delicat

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Avem si noi aici un baietel scumpic la baita

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

babyytzaa ce dulce e soricelul!!! Cum da el fericit din picioruse! Mi-a placut ca i-ai pus chilotei sa-l poti arata lumii Pudic soricelul! Numai baieti finuti avem aici!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, e mortal soricelul (sau Bocanila? ) cum isi cauta el putzulica acolo! Si e tot numai zambet cu fatzuca aia dragalasa
Dar stiu ca l-ai costumat pentru baita filmata, foarte bine, mami!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Boooon, am dat cu aspiratorul cu bebe in sling!
Sau el a dat cu aspiratorul cu mine in spate?
Cert e ca erau 4 maini pe teava

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

da lau, stiu ca si voi ati avut problemele astea. ei au facut chiar si tratament cu fenobarbital. in urma analizelor facute ieri cica nivelul bilirubinei era aproape de 11, eu nu stiu ce inseamna, da' cica era f mare. imi pare asa rau de ea si bb :(, v-am zis statea f bine cu tzitzi, bb lua f bine in greutate. continua sa se mulga si ar vrea sa-l reintoarca la tzitzi.

alexa(23.10.2004), [blue]cipri(02.11.2008)[/bl,
e] si mami

La noi iesise 13 bilirubina si am fost la Budimex-dr Stanciu, Medlife, Medicover si la pediatra ei, toti ne au zis so lasam in pace si alaptat normal.
Valoare mare este 18-20 cand tb tratament neaparat.Eu zic sa nu intrerupa alaptatul daca bb papa si creste.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Din cate stiu eu nivelul la bilirubina se "citeste" in functie de vartsa bebelului...Matei a avut 13 dupa nastere si ne-a tinut 5 zile in spital cand incepuse sa scada...dar acasa i-a trecut dupa vreo saptamana si ceva...nu mi-a zis nimieni sa nu mai alaptez..

Nerantula...imi pare rau pentru somnicul bebelului...la noi chiar e ok...poate ca l-am obisnuit de cand era mai mic...nu stiu.

Ramo...mare dreptate ai...si eu am facut ceva de genul...si a functionat...acum stie rutina lucrurilor dar la fiecare lucru pe care il face ma intreaba ca sa verifice de 2-3 ori... Insa este foarte implicat in cresterea lui Matei...mai ales joaca...ceea ce ma bucura fff mult...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babyta tari slipii...oare i-ai cumparat speciali sa ascunzi frumusetze de cocosel?

Fetelor nu mai rezist psihic...este a doua oara cand visez ca sunt insarcinata.Mai ales dupa discutiile de ieri...faza este ca m-am ingrasat rau, cred ca am luat 3 kg in o sapt juma, deja am intrat la idei.O sa-mi iau un test, dar nu aici ci in tara sa mai visez si eu burtica.Totusi in visul de aseara am simtit o oarecare panica pe care am regasit-o dimineatza cand m am trezit si anume: ca nu o sa fac fatza cu un bb mic acum.O fi vreun semn?Si eu mi-as cam dori acum un alt bb ca sa fie apropiati de varsta si sa mai am si eu timp sa-mi fac o oareshcare cariera...ca atunci cand va veni bb no.3 sa aibe banu gros si doi fratiori sa o ajute pe mami la crescut una bucata bb mic.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput