Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Giuliana,Eva voi de care suport pt baita aveti?de voi 2 stiu sigur ca aveti de asta va intreb la sigur

musette, http://w w w .b e b e l u s u l t a u.r o/detalii.php?cod=LF17

al meu e alb, nu rosu

le: acum am vazut Giulianna, gand la gand

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

he he
Lacribel eu la Agronomie...pe aproape

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Helloo

Ada multumim pentru cafea Am baut-o cu voi de dimineata dar nu am avut timp sa scriu...

Nikolici drum bun mamico, sper sa nu mai pierdeti avionul

Claudina am 6 tipuri diferite la tetine si de forma si de gaurici....am tot incercat si degeaba. Vad ca lingurita e sfanta Dimineata am reusit cu bibe, dar probabil doar pentru ca inca nu se trezise complet...

Fce multumesc mult

Cd ii fac piure gros, ca vorba ta, imbatranesti cu bolul in mana daca il lasi mai subtire...

Votat CARLA !!!!!!!

Lumi eu cand plec de acasa las instructiuni precise. Adica ii spun si care sunt fitzele pe care le mai face in timpul mesei si care este remediul la fiecare in parte Ca nah...avem copii cu personalitate , dar suntem mai smekeri noi ca ei....tot ii pacalim pe pici

Pentru alocatie ce se mai depune ??? Alte acte , alta distractie...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

www.youtube.com/watch?v=BQOds0kCgOk&feature=related" target="_blank">super

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bine v-am gasit!

Am fost putin prinsa de alte lucruri, iar acum inca recuperez, dar sunt pe la inceputul capitolului. N-am putut vedea poze din motiv de citit de pe mobil.

Felicia, condoleante. Sper sa treceti cat mai usor peste pierderea suferita. Multa sanatate mamei tale!

Nicole 30, bine-ai venit la bobocei! Primele 10-12 mesaje sunt moderate, de aceea ovreme vei avea impreisa ca vorbesti singura. Scrie cat mai repede orice, da-le feteleor datele voastre sa va treaca in listuta daca n-ai facut-o pana acum and that's it, nu mai poti sa scapi.

Ce-am mai facut noi: acum doua seri ne-a mancat undeva sa folosim spuma d ebaie pentru Anda, a luat soata Bubchen. Toate bune dar a urlat micuta ca din gura de sarpe, si noi tot am insistat s-o bagam in apa. Am limpezit repede, am impacat-o iar aseara am facut aie numai cuc eai de musetel si galbenele si ce bine eee! Spuma era "pentru intreaga familie". Ei, oricum e alaptata si nu se impute, sunt la curent cu ultimele tendinte dar daca tot aveam samponul ala de la sanosan l-am tot folosit. Vreau sa spun ca, in ultima vreme, cat a facut baie doar cu apa, are fata mea o piele nemaipomenit de fina

Aseara fata mea care nu plange niciodata ne-a oferit un spectacol de plans in hohote de nu mai stiam ce sa facem sa o ajutam, nu avea rosu in gat nici alb in gurita, nu parea s-o doara burtica (nu se strangea), nu avea nimic pe piele, nu stiu daca avea vreun semn de otita (am apasat in spatele urechii si nu reactiona aiurea), plus ca nu facea fitze la vreo parte de supt, asa mi s-a parut. De obseala nici eu n-am mai avut asa mult lapte, biata copila incerca sa suga sa se calmeze si cand a dat de tzitzi flescaite sa vezi ce urat facea... I-am dat cu dentinox, apoi cu glicerina, s-a uitat la tom si jerry in cateva reprize si am reusit sa o adorm. Uf. SI toate astea dupa ce initial adormise, dar cand sa ne culcam si noi langa ea fixau 2 margele negre, calme, nici nu banuiam ce ne asteapta.

M-am intins ca de obicei cat o zi de post. Iertare.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babytza, pai si eu le-am transmis mai departe ce si cum sa faca, dar te pui cu soacra???? o fi zis ca sunt eu nebuna.....

uite mai jos actele ptr alocatie:

ACTE NECESARE ALOCATIE DE STAT (220 RON/bebe):
- CI mama si tata – copie si original
- Certificat bebe – copie si original
- Livret familie – copie si original
- Cerere tip, de la primarie (am un model, cred ca e la fel pentru fiecare sector, o pot trimite pe mailul comun, nush daca nu exista deja)
- Extras cont bancar – pentru cei care vor sa primeasca banutii pe card
E posibil sa ceara si dosar cu sina din carton, pentru Alocatia de stat

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ramo, imi pare rau de micutza.... sper sa fie mai bine azi, de azi... e asa rau cand plang si nu stii de ce sau cum sa ii ajuti.... of.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

salutare

Anca am votat micuta carlita, tinem pumnii sa isi mentina pozitia fruntasa

300ti-am simtit lipsa pe aici

Si noi cred ca o absentam zilele astea, pe motiv de pregatiri de botez plus musafiri in casa. Sper sa fie totul ok iar Thea sa se simta confortabil si in largul ei.

Angelynna mult succes si voua
Adami-a placut tare mult saculetul alb al lui Radu, din pacate nu mai are cine sa se duca azi sa cumpere, o sa folosim un cosmonaut alb de 6-9 luni in care sa incapa cu tot cu pardesiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Buna dimineta!

La noi e foarte frig, brrrr, nu stiu cate grade sunt, in jur de -10.

Suntem bine, noaptea a fost linistita, culcat la 22 si trezit la 7. Pregatesc mar copt cu banana, sa vedem daca papa.

Moni,

Feli, sincere condoleante.

Kid, Simodina, ce mai faceti?

Interesanta emisiunea de la Antena 2 de ieri.

Intrebare: branza calcica din lapte UHT e OK? Asta n-ar insemna sa-i dam copilului preparate din lapte de vaca inainte de 1 an, ceea ce nu prea e indicat? Va rog lamuriti-ma . Sincer, eu as incerca cu branza de vaca din comert insa nu gasesc la noi produse bio, eventual Mili e buna?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mie pediatra mi-a explicat ca laptele are mult sodiu si forteaza rinichii lui bebe si din cauza asta nu se da inainte de un an lapte de vaca simplu. Prin procesare (facut branzica sau iaurt) se pierde concentratia de sodiu deci e ok... Ne-a recomandat Napolact pe care oricum il foloseam pt ca are cel mai mic termen de garantie deci, zic eu are mai putin conservanti & co. Milli are termen de garantie si de 6 luni...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

ACTE NECESARE ALOCATIE DE STAT (220 RON/bebe):
- CI mama si tata – copie si original
- Certificat bebe – copie si original
- Livret familie – copie si original
- Cerere tip, de la primarie (am un model, cred ca e la fel pentru fiecare sector, o pot trimite pe mailul comun, nush daca nu exista deja)
- Extras cont bancar – pentru cei care vor sa primeasca banutii pe card
E posibil sa ceara si dosar cu sina din carton, pentru Alocatia de stat

Multumesc mult Eu am fost azi pentru indemnizatie si aveam tot ce imi trebuie, mai putin livretul....partea proasta este ca nu il uitasem acasa....nu il am deloc Mie nu mi l-au dat de la primarie si acum trebuie sa ma duc sa fac o cerere sa imi dea , ca fara el nu m-a lasat sa depun actele....

Intrebare : Daca depui pt 85% mai poti lua si alocatie ? multumesc frumos

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput