Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Alexa , Claudina super haioase clipurile
Ramo imi pare rau ca a plans mititica.... Cred ca ti-a fost tare greua sa o vezi asa....la fel si noi acum 2 zile cand l-a luat burtica si a urlat mititelul 2 ore...nu mai stiam ce sa fac sa se linisteasca... Pup printesica
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Banu2268 spune:
buna
babyta livretul de familie se face pe loc..... in 30 de min maxim daca ai toate actele la tine.
v-am mai intrebat ieri daca e putin pt bebe 100 ml dar la 3 ore sau 4? asta n-am mai mentionat... ce ziceti?
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
babytza spune:
Banu asa mi-au spus si mie, ca il fac pe loc, dar era deja ora inchiderii , ca vinerea mai mult se sta decat se lucreaza si a ramas sa ma duc luni.
Referitor la laptic ...de ce te stresezi tu sa masori cat papa ? El papa san , daca iti cere la 3 sau la 4 pre o face pt ca e satul . Iti spun cu siguranta ca un bebe caruia ii este foame nu tace . Urlaaaaaaaaaa de foame ....Asa a fost la noi , degeaba ma mulgeam si ii dadeam 120ml, ca dupa jumatate de ora chiraia dupa papa. Si el inainte de faza aia avea mesele la 3 ore. Deci clar la mine nu il mai satura lapticul meu. Daca ii faceam formula dormea ca imparatul cate 3 ore, la san insa era jale....
Nu te mai stresa cu masuratul....ai grija de tine si de laptic
claudinna spune:
Ramo, bine ai revenit!
felicic, condoleante!
babytza, bineinteles ca se da si alocatie. cei 85 % sunt dreptul tau, alocatia e dreptul copilului!
_giulianna_, ma gandisem si eu la crema de zahar ars...dar ramasai la checuri:) sa vedem ce iese
nici noi n-am iesit...prea e apoasa zapada...
anamona si Angelynna, distractie placuta la botez si sa aveti bebeline cooperante!
am aflat ca se da retroactiv recalcularea, chiar daca fac cerere abia luni...adica la aproape 2 luni de la intrarea in vigoare a legii
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Banu2268 spune:
nu stiu ce are saracul e molesit...
mananca doarme.... si atat mai rade un pic abia ii auzi glasul...
ma gandeam ca e racit dar nu ii curge nasul
n-are febra
anca81 spune:
Fetele, multumim pentru voturi. Am fost la plimbare si pe cand ne-am intors ... wow, sunteti grozave. Suntem pe locul 3.
Eva, habar nu am care e miza. Am trimis pozele asa in treacat.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Banu2268 spune:
anca ce vot?
sa te votez si eu daca vrei..........
anca81 spune:
Banu, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">aici
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
babytza spune:
Claudina multumesc mult de raspuns. In cazul acesta bag si eu pt 85 % ca ies mai multi banuti Ma bucur ca nu mi-au primit dosarul azi !!!!!!!!! Pierdeam din banutii copilului...
Aaaa si inca ceva : ce formular tre sa completez cu veniturile din ultimul an ? Il iau de la ei ? E standard sau se face de catre firma unde am lucrat ?
Anca unde scrie pe cel loc sunteti ?
Edit: am vazut, dupa punctaj Votam si maine
gaia.nevia spune:
sigur ca iei si alocatie. dar nu-i de 200?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!