Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fetelor nu vreau sa dezinformez, nu am primit nici un mail, un coleg al sotului ne-a spus asta si ne-a mai spus ca lui i s-a confirmat la supermarkt faza cu cifra, am zis sa va spun si voua
oricum produsele nevandute nu sunt distruse, mai ales cele cu termen lung de valabiliatate, cum au rezistat 3 luni, mai rezista inca 3

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alocatia si indemnizatia sunt 2 lucruri diferite, pe care statul e obligat, daca indeplinesti conditiile, sa ti le dea. de fapt, ptr alocatie nu tb sa indeplinesti nicio conditie anume, statul plateste o suma anume pe luna ptr fiecare copil pana la 18 ani. vreo 220 ron intre 0-2 ani, sper sa nu ma insel, si apoi vreo 40 ron / luna pana la 18 ani. deci da, 85%=indemnizatie si alocatie merg impreuna

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, am trimis formularele pe mailul comun!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Aaaa si inca ceva : ce formular tre sa completez cu veniturile din ultimul an ? Il iau de la ei ? E standard sau se face de catre firma unde am lucrat ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

babytzaLa sectorul 4, pana la inceputul lui februarie, cand am depus eu dosarul, acceptau orice format, cum il dadeau de la firma. La vreo saptamana insa au scos ei un formular care contine si adeverinta numita Anexa 4 si adeverinta cu venitul pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului.

Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008

Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Aaaa si inca ceva : ce formular tre sa completez cu veniturile din ultimul an ? Il iau de la ei ? E standard sau se face de catre firma unde am lucrat ?

e pe mail un model, inteleg ca nu e unul standard ptr 85%, era unul ptr 600 parca....

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

alocatia este 200 RON, 230 Ron este alocatia de nou-nascut, care se da o singura data...noi am luat ca prima de nastere

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va poooooooop multumesc mult , m-ati luminat

Am fugit la manichiura , revin mai pe seara...uf si ce ningeeeeee sper sa gasesc loc de parcare ca e o nebunie in oras...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

sigur ca iei si alocatie. dar nu-i de 200?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

intelesesem ca s-a marit, 200 ron si ceva (20 ron dar nush sigur) si apoi parca 43 ron....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Simodina nu plange deloc la persoane straine. Singura data cand s a stresat a fost acum 2 sapt cand a venit cumnatul. Avea barba si ar fi vrur sa planga, dar pana la urma i a trecut.
Ce i drept nu l am lasat singur decat cu mama sau soacra si atunci 2-3 ore.
Im prima zi a stat cu mine si cu ea. dar de a doua zi plangea cum ma vedea si am lasat o sa stea mai mult singura, eu o observam la masa, schimbat,..
Aoleu Luminita, pai vad ca iti prind bine atunci manutele de ajutor de la bb .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Unii ziceau ca trebuie sa mananci dimineatza, ai, n-ai chef, mananca sa ai lapte. Eu nu am chef de mancat dimineata, de exemplu, nu sunt genul mic dejun. Si bine am facut sa nu mai mananc "ca trebuie".

Uff, Eva, sa stii ca nu e chiar folclor. Eu daca sar peste micul dejun sau pranz se vede imediat la cantitatea de laptic (si mulgandu-ma pot contoriza f usor oscilatiile). Daca ar fi dupa mine, cred ca as manca o data pe zi dar asta ar insemna sa sacrific lapticul Sofiei.

Adevarul este ca eu ma apropii de ceea ce numesti tu "aschimodie" si poate organismul meu nu are "rezerve" la care sa apeleze. Nu am kg in plus, ci vreo 2 in minus (de ceva vreme refuz sa ma cantaresc).

Cat despre Noah, ma face sa-mi doresc si un baietel.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput