Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

fetelor nu vreau sa dezinformez, nu am primit nici un mail, un coleg al sotului ne-a spus asta si ne-a mai spus ca lui i s-a confirmat la supermarkt faza cu cifra, am zis sa va spun si voua
oricum produsele nevandute nu sunt distruse, mai ales cele cu termen lung de valabiliatate, cum au rezistat 3 luni, mai rezista inca 3

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

si eu cred ca e adevarat faza:

1) ptr ca am intrebat tipul de la supermkt si a spus ca da....
2) am verificat o cutie de zuzu pe care scria asa, pe fund: 123456 iar cifra 5 era evidentiata.... adicatelea era deja la a 5-a pasteurizare.....................brrrrrrrrrrrrr

eu o sa beau dar la bebici noope!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

M am crucit. Eu ii dadeam apa copilului cu lingurita, ca nu vroia altfel. Bona ii da din paharel si sa l vedeti ce bine bea.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

...doar pentru ca la ora 12 nu am vrut sa pap tot din prima, ca nu aveam chef (pentru prima oara in viata mea) si m-am jucat nitel cu biberonul... mama s-a gandit si la 4 ca poate nu-mi e foame inca.
Am urlat din toti rarunchii pana s-a prins

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi
Aoleu Luminita, pai vad ca iti prind bine atunci manutele de ajutor de la bb .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! mai ales ca fratica papa haotic rau...... daca n-am 2 maini special ptr el e jale.... ajungem sa mancam bibele intr-o ora, desi ii e foame, dar se joaca si uneori chiar papa prea cu pofta si atunci se agita rau rau.....

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Didi, zic si eu, dar sa nu te superi.
Daca plange la bona si sunt inlaturate toate motivele posibile... poate n-o place.

Adica daca treci de faza cu perioada de acomodare, il tine corect in brate, nu-l bruscheaza (de fata cu tine!!!) etc, etc... si tot nu sta linistit cu ea, nu stiu ce sa zic decat ca poate nu se simte bine cu ea. Sau, cand tu nu esti de fata e ceva in neregula...

Nu vreau sa te sperii doamne fereste... dar uite-te bine de tot la bona si eventual pune-ti si camera video pt supraveghere, fara sa ii spui si ei. Copilul simte tot felul de tensiuni, probleme, stari de spirit. Cine stie...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

claudinna, asa e cu alocatiile, m-am zapacit... s-a marit doar cea de la 2-18 ani, si e 42 ron, nu 43....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

revenind la dermatita atopica... am gasit www.babyonline.ro/Copilul-tau/Bebelusul/Sanatate/Dermatita-atopica.html?a=3541/663990" target="_blank">articolul asta

Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:

fetelor nu vreau sa dezinformez, nu am primit nici un mail, un coleg al sotului ne-a spus asta si ne-a mai spus ca lui i s-a confirmat la supermarkt faza cu cifra, am zis sa va spun si voua
oricum produsele nevandute nu sunt distruse, mai ales cele cu termen lung de valabiliatate, cum au rezistat 3 luni, mai rezista inca 3

Ia uite aici explicatia cifrelor http://markets.tetrapak.com/romania/content/frset_main.asp?navid=180&

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Citat:

Ia uite aici explicatia cifrelor http://markets.tetrapak.com/romania/content/frset_main.asp?navid=180&

poze

da, se poate sa fie cum spun ei acolo. desi chiar daca ar re-re-repasteuriza laptele, oare ar recunoaste...?

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

n-ar recunoaste, dar, cu siguranta, n-ar trece pe cutie nr re-pasteurizarilor. De fapt, zicea Nocom ca nici nu se poate repasteuriza laptele.
Anca pune la semnatura link-ul pt vot. Putem vota in fiecare zi???

poze

Mergi la inceput