Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
CD27 spune:
am vazut explicatia cifrelor, inca o data...nu stiu..nu vreau sa dezinformez doar sa nu traiti cu impresia ca produsele expirate de la supermarketuri se arunca
chiar i-au si depistat si au aratat la tv ca vand produse cu data de fabricatie modificata(supermarketuri mari, de fapt hypermarketuri), repet, la produse care rezista oricum multe luni, de ce n-ar rezista 5 in loc de 3
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
bitza2008 spune:
CD daaaa, cu siguranta supermarketurile sunt pline de marfa expirata.
Apropo de asta, imi zicea patroana de la magazinasul de langa blocul meu ca la Avicola cand ia oua aia o intreaba ce data sa treaca...deci.....numai Dumnezeu ne pazeste, in rest....
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
claudinna spune:
mamaaaaa, ce chestie asta cu laptele si ouale!!
Luminita, felicitari pt progeresele baieteilor!! ca ma zapacii si uitati:)
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
clau_geo spune:
Buna tuturor,
astazi nu am putut deloc sa intru pe net ca Irina a fost maraita si nu m-a slabit nici o clipa.
Voi ati patit sa se trezeasca buburuzele din somn si sa planga , mai mult urlet, de parca ar fii visat urat?
incerc sa citesc din urma dar vad ca ati scris un capitol intreg, asa zumzaitoare sunteti
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Poze noi cu Irina
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau_geo Voi ati patit sa se trezeasca buburuzele din somn si sa planga , mai mult urlet, de parca ar fii visat urat? |
Da, patesc frecvent cu Radu. Chiar vreau sa intreb pediatrul daca e normal, sau de ce face asa, ca Teo nu facea.
Doarme linistit, de-odata scanceste, da din maini, se pune pe un urlat de zici ca cine stie ce lovitura cumplita a primit si nici macar nu pot sa-l linistesc ca de fapt nu e treaz.
Trebuie sa trag de el, sa-l trezesc, sa am privire de raspuns de la ochisorii lui, cum ca ma vede, si abia apoi il pot linisti.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
AlexaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Da, patesc frecvent cu Radu. Chiar vreau sa intreb pediatrul daca e normal, sau de ce face asa, ca Teo nu facea. Doarme linistit, de-odata scanceste, da din maini, se pune pe un urlat de zici ca cine stie ce lovitura cumplita a primit si nici macar nu pot sa-l linistesc ca de fapt nu e treaz. Trebuie sa trag de el, sa-l trezesc, sa am privire de raspuns de la ochisorii lui, cum ca ma vede, si abia apoi il pot linisti. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Si Matei face asa ... masi ales seara dupa vreo ora- o ora si jumate dupa ce a adormit dar nu tot timpul. A avut o perioada in care facea des...corespunde cu puseele cerebrale...cel putin la noi...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
lacribel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau_geo Voi ati patit sa se trezeasca buburuzele din somn si sa planga , mai mult urlet, de parca ar fii visat urat? Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008) Poze noi cu Irina |
Si Daria mai face asa uneori, dar numai ziua. Noaptea e bustean. Ea se calmeaza daca o intorc pe o parte si o tin de manuta, apoi doarme mai departe.
Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008
AlexaM spune:
Felicic... condoleante!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
claudinna spune:
si Razvan face asha! mai ales ziua, cand nu doarme profund.
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Banu2268 spune:
da cineva 4 picaturi de vigantol lui bebe?
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!