Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Eu din pacate nu mai pot tine pasul cu voi..va citesc si voi incerca sa scriu cand pot. Alexia e tot cu muci..fetelor care ati fost cu bb cu muci cate zile v-au tinut???Ai nostri parca se coloreaza in verde..ar trebui sa ma ingrijorez??Babymom...alt simpttom n-are. |
te mult, mult!!
noi cand am fost raciti, am avut muci vreo 10-12 zile si in primele zile foloseam batista bebelusului cam o data la 2-3 ore. nici noi n-am avut vreun alt simptom. sanatate multa!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Nocom spune:
gata, iaurtul se numeste el greco, ffff bun si pufos....
lumi am facut fursecurile, super repede si super bun!!! Sarumana de o mie de ori. Lui Matei i-au placut maxim!!! Si barbate-miu face mere in pijama, asa se numesc la Cj, sunt ff usor de facut si copiilor le place, cel putin la al meu...mmmmm....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Didididi Fetelor care aveti bone sau nu. Ma confrunt cu urmatoarea pb: bona e destul de ok- curata, atenta, multa rabdare, se vede ca a lucrat cu mai multi copii mici-, dar al meu bb incepe sa planga din ce in ce mai tare. Ieri nu mai putea sa il impace de nici un fel. Cum se apropia timpul sa plece, i am zis sa se duca si am culcat singura copilul in 10 min. Si acum ?: sa fie numai o chestie de timp pana se obisnuieste cu ea, iar ea ii invata chichitele sau sa o consider incompatibilitate si sa caut alta? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
noi n-avem bona, dar trec cu ei prin aceeasi situatie. si nu numai cu strainii/rudele, ci si cu tati.... de multe ori nu mai vor sa pape decat de la mine si tot asa, numai eu reusesc sa ii adorm, dupa ce se chinuie tati vreo ora, eu ii adorm in 10 min..... cred ca e doar o perioada de atasament f mare fata de mama, de neobisnuinta cu strainii.... sper sa treaca.... nu de alta, dar asta inseamna ca tot singura sunt cu ei si cand e tati acasa si moooor....
asa s-a intamplat ultima oara cand a fost soacra la noi, cu Robi... lui ii era foame, ea nu stia cum se joaca el cu bibele si ce fitze face la inceput si credea ca nu ii e foame... si el urla saracul de fomica, nemancat de mai bine de 5 ore!!!!! si sambata mai fac o incercare sa plec de acasa, dar o sa ii las mancati, spalati, schimbati, daca se poate si adormiti.... ofof.
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
nocom, eu nush cum sa fac cu merele in pijamalute, ca sotul e la cura de slabire.... azi vroiam sa le fac, dar a facut o fata saracul cand a auzit... e mare gurmand si pofticios... mai ales la dulciuri.... mai stau un pic, poate ii trece nebunia cu slabitul si fac....
GHIDUL MAMEI
musettepink spune:
Luminita dar tu nu iei indemnizatie dubla ca zic asa?avand in vedere ca ai 2 bebelusi asa mi se pare normal,stiu ca a fost o mamicacare adt in judecata statul dar nu mai stiu cum s-a finalizat.
Giuliana,Eva voi de care suport pt baita aveti?de voi 2 stiu sigur ca aveti de asta va intreb la sigur
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
lacribel spune:
citat din mesajul lui baby_boy Hi Lacribel in ce zona a Craiovei stai? poate stam aproape CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
Buna, fetele.
La multe lunite sarabatoritilor de azi!
baby_boy, cand sunt in Craiova, stau la ciuperca (ma rog, la instalatia aia care a aparut in locul vechii ciuperci), peste drum de ceea ce va fi, in curand sper, noua Sala Polivalenta. Tu in ce zona esti?
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
Daria
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui musettepink Luminita dar tu nu iei indemnizatie dubla ca zic asa?avand in vedere ca ai 2 bebelusi asa mi se pare normal,stiu ca a fost o mamicacare adt in judecata statul dar nu mai stiu cum s-a finalizat. Giuliana,Eva voi de care suport pt baita aveti?de voi 2 stiu sigur ca aveti de asta va intreb la sigur Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae |
ehe, pai musette, noi traim in Romania, ce Dumnezeu... mai ales acum ca au marit astia indemnizatia, cum sa-mi permit eu sau alte mame de gemeni/tripleti, sa ne cerem drepturile? sunt o gramada de bani ptr crescut copiii....
in traducere, nu, nu primesc indemnizatie dubla, doar alocatie ptr fiece bebe, deci 400 ron/luna.... tipa de care spui a castigat procesul, dar cum statul ar fi trebuit sa ii dea, retroactiv, vreo 300 de milioane, well.... a dat-o el (statul) pe ea in judecata mai apoi, nush exact ptr ce, au gasit ei ceva, probabil ptr ca si-a permis sa faca 3 fete in loc de una.... si acum se judeca, nici acum nu si-a primit femeia banii castigati pe drept!!!! dupa ea, inca vreo 200 de mamici de gemeni/tripleti au dat statul in judecata, sunt in procese..... ma refer la mamici cu bebei ceva mai mari, nu proaspat nascuti... eu sincer n-am timp de asta, si n-am nici bani de avocat, ca deh, astia 85% sunt extra suficienti ptr copii, nu si ptr altceva.... asa ca o las balta. slava Domnului, nu stau in banii lor, altfel...... da' de unde bani si de asta...
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Din categoria progrese: Edi face ca o cioara, Robi se trage de par, (ala pe care nu-l are) sau se scarpina in cap, nu-mi dau seama, tot el Robi scuipa/stropeste , Edi se trage de haine de parca ar vrea sa faca striptease, intorc amandoi capul cand se aud strigati, continua seria de MA-MA-MA, sau ME-ME (ca initial am crezut ca-l striga pe Meme Stoica), Edi intinde manutele sa-l iau in brate… azi s-au decalat cu o ora la masa, Robi a fost fomistul care a papat 210ml , asa ca la ora 11 a trebuit sa ma ascund ca sa-l hranesc pe Edi… am ferit orice bibe din raza vizuala a lui Robi, altfeeel… il apuca , dar nici nu manca decat vreo 20ml…
GHIDUL MAMEI
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui musettepink Giuliana,Eva voi de care suport pt baita aveti?de voi 2 stiu sigur ca aveti de asta va intreb la sigur [b]Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae |
Uite eu de asta am http://www. bebe lusultau .ro/detalii.php?cod=LF17 sunt foarte incantata de el, Edi e super relaxat la baie
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
LA MULTE LUNI sarbatoritilor de azi, cu sanatate, voie buna si soare pe toate strazile pe care merg!
GHIDUL MAMEI