Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Andy.p un ORL-ist v-a vazut? Daca te hotarasti sa mergi ti-l recomand pe dr. Bembea Serban; am telefonul lui daca vrei.

CosmyB m-am informat in legatura cu Betabioptalul ( chiar acum sunt cu agenda medicala in mana ). Contine betametazona 0,2% ( asta e un cortizonic ) si cloramfenicol 0,5% ( asta e un antibiotic care e contraidicat la copii ) => Concluzia: NU e safe la bebe.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

ANCA!!! SUNTETI PE LOCUL I!!

LE: de cate ori se poate vota aceeasi poza? Ca va mai votam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Andy.p un ORL-ist v-a vazut? Daca te hotarasti sa mergi ti-l recomand pe dr. Bembea Serban; am telefonul lui daca vrei.

Crezi ca ar putea avea ceva la urechiuse??Se cam trage de ele..da daca o apas pe langa ele nu plange si nici nu nu pare ca o deranjeaza.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Crezi ca ar putea avea ceva la urechiuse??Se cam trage de ele..da daca o apas pe langa ele nu plange si nici nu nu pare ca o deranjeaza.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Laura nu neaparat la urechiuse, dar sa nu fie acolo local ceva ce intretine mucii de atata vreme,in ciuda tratamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

mai fetelor, eu stiu de la barbate-miu care a lucrat la Brailact (laptele brenac) ca laptele nu se poate repasteuriza ca se branzeste... dar, e bine de stiut ca exista mai multe tipuri de lapte UHT. Cel mai bun pt bebeii nostrii este cel care se numeste :Lapte proaspat, care ste si el ambalat la cutie tetra pack si este de tipul UHT insa nu se fierbe la 147 gr ci numai la 80 si atunci mai ramane ceva in el, calciu, vitamine... Cel pasteurizat e apa chioara, nici un aport de nimik!!!! Singurul inconvenient la acest lapte proaspat e ca expira relativ repede, cateva zile. Desi nu mai lucreaza la Brenac, noi inca cumparam laptele proaspat de la ei ca este ff bun. Alte produse bune de la ei......nu prea!!! Ba da, mai era un iaut.....hmmmm...nu mai stiu cum se numea, dau un mesaj la sot sa aflu....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Votat frumoasa Carla!!! Doar o data avem voie?
Monyca sper sa treceti usor peste vaccin!
Felicic a iesit dintzocul?? Cred ca si noua ne iese in curand..azi e cam marait, baleste la greu, mainile-n gura pan' la cot...

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici drum bun

Nicole bun venit

Anca votat pe frumoasa Carla

Multumesc Bitza pentru linkul cu scaunul...sa ma mai documentez putin

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iar s-au trezit hunii pana am citit eu tot ce s-a scris in urma... of. asa ca acum scriu cu o mana in timp ce ma legan in stg si in dr...

Ada, sar’na de cafea, mie nu-mi trebe, dar de placere tot o beau….

Raportez super mega ultra noapte, prima de gen, cu pretiosii adormiti pe la 23 si treziti la masa abia la ora 05.00, amandoi deodata, , halit in 5 min cate un bibe de 150ml si apoi somn de voie pana la 08.00 , in conditiile in care ei la 06.30 sunt de regula pe baricade, cu gura pana la urechi! Asadar, sunt fresh!

Nerantula, tu intrebai de alunite la bebei parca, mai demult, sorry, ma tin sa-ti raspund dar tot uit… ai mei nu au inca alunite… Unde a a lui Gruia?

Claudinna, nu mi-l imprumuti si mie pe socrul tau? Macar vreo saptamana… Hai maximum doua… Sar’na de link-ul cu emisiunea

Feli, imi pare rau, condoleante! Ai grija de mititel, sper sa iasa repede dintii… un ptr el si o ptr tine!

MonicaC, Nocom ati facut fursecuri? Mai nou vreau sa incerc reteta de desert de azi de la Razvan si Dani, un fel de gogosele cu mar… abia astept . O gasiti aici: http://antena1.ro/forum/principal/viewtopic.php?t=9930&start=0&sid=9b587d68641ab582a42dae8f960d0e87 se cheama de fapt mere in pajama sexi…

Vazut ca giulianna a facut fursecurile, ma bucur mult! Ai pus stafidele in compozitie pana la urma, nu? Asa pare… Arata ffff bine!

PS: pana la finalul mesajului am ajuns sa scriu iar cu doua maini , dar tot ma legan....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Cristineescu

Banu, hunii mei papa in medie cam 130-160 ml/masa, desi mai au si mese de 210ml, dar cam o data pe zi.

Moni, stai linistita, o sa fie totul bine, o sa vezi.

Babytza, spor la zugravit/curatenie, ma bucur ca azi e mai bine soricelul. Chiar sa incerci cu canita, vezi ca Angelynna a luat una tare draguta, care e de fapt si biberon, poate revine la vechile obiceiuri… E baiat mare, deh, daca nu mai vrea el bibele, ce sa-i faci

CD, incearca si tu cu canuta cu cioc, poate merge

Mamidestefan si de iza, cum e Stefan????

Ramo, acum tu lipsesti de la raport, huh? Sper ca esti ok...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Am primit si eu indemnizatia pe o luna si o sapt, 700 ron , adica pe ian si ultima sapt din dec. eu am depus dosarul pe final de dec.

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput