Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Roxxy, ce bine ca ti s-a retras hematomul!!!! Bravo, ce ma bucur. Si eu trebuie sa iau utrogestan pt urma de hematom pe care o aveam si uite ca tot am uitat...desi este in baie.
Pe unde zici tu sa ne intalnim domnisorica draga? ca la medic cred ca nu in acelasi timp...eu merg la cabinetul lui nu la spital. Dar daca vrei ne intalnim oriunde. Pe drum, acolo, in parc, oriunde. Si oricum la nastere. Te astept si iti tin si loc in patul de langa mine, mai stam si noi de vorba...
Bravo inca odata ca ti s-a retras hematomul. Iti spune Iosup tot tot la 15 saptamani, mie mi-a spus ca e fetita la 14 saptamani si fetita a ramas pana la nastere si in zilele noastre. :-)

Cristina ana si eu te invidiez pentru saptamana de miere. Noi nu prea am prestat, sufar de o oboseala si o leneeeee, si ma culc imediat seara cum adoarme picea, nu ma prinde nimeni pana in dormitor, si acolo deja dorm.

Lutoniana, dragut sotul tau si atent.

Danuta, nasol cu salariile si cu taxele, of, si cade pe voi marirea taxelor? Adica taxe mai mari platite de angajator, s-ar traduce cu o ne-crestere a salariilor pentru o perioada, dar cu scadere?? Lasa ca intri in CIC la un moment dat si stai cat vrei acasa cu 85%.

Va pupam

Clau 10+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc . Vreau sa aud vesti bune de la toate burticile de aici.

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Roxxyy felicitari pentru disparitia hematomului si pentru bb super ok! La cat mai multe vesti de acest fel in continuare!
Ce bine ca ai scapat de testele alea...

Ramona

Bebita din burtica 8+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Felicitari Roxxy!
oare e posibil sa-mi zica si mie sexul cand merg data viitoare?? desi va fi tot 2D, o sa fiu in 16 saptamani, poate poate se vede ceva...

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ramsan, eu am glumit cand ti-am zis sa o lasi mai moale cu sexul! Sper ca nu te-ai suparat pe mine! Desi daca ai avut sangerari dupa contact, chiar ar fi bine sa luati o mica pauza!
Acum sa nu credeti ca eu am cine stie ce activitate, nici vorba, si mie imi e inca rau seara, asa ca doar in week-end ce mai prindem si noi o ora a noastra, cat doarme copilul dupa-amiaza!
Fetelor care ma invidiati , sa stiti ca eu le invidiez pe mamicile care au ajutor permanent, de genul mama sau soacra in acelasi oras si dispuse sa mai stea ziua cu bebicii. Eu din pacate nu am norocul acesta, dar recunosc ca mama mea il iubeste pe Andrei cred ca mai mult decat il iubesc eu si se si inteleg foarte bine, asa ca eu l-am mai lasat pe copil la ea la Brasov cat am fost in concediu si tare bine mi-a prins un pic de odihna!
Claucia, ti-am vazut de mult pozele cu minunatia de fetita! Te cred ca esti tare mandra de ea si iti mai doresti una la fel! Sa dea Dumnezeu sa iasa tot asa o frumusete!
Selene, la 16 saptamani ai toate sansele sa se vada sexul, chiar si cu un eco 2D. Bine, nu o sa fie chiar 100% sigur!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Danutza da, auzisem ceva de marirea taxelor, nu stiam exact de cand se aplica....
oricum, eu zic saru-mana ca s-a aprobat legea mamelor, macar atat....nu stiu la altii cum e, dar la mine, ca sa fac un copil in conditii de 8 mil pe luna ar fi insemnat destule schimbari gen: mutat soacra DE TOT la noi si inchiriat apartamentul ei, ca sa mai vina niste venituri la buget...pt ca salariul sotzului se duce pe rate si utilitati....

asa ca 1% acum in minus....nu e mare tragedie....numai sa aiba fonduri sa ne dea in concediul de maternitate
dar ai si tu dreptate, oricum....au reusit in cateva luni sa se faca de ras atat in tara cat si afara.....

"traim in Romania...."

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, fetelor!

Dorm pe mine tot timpul. Azi am dormit pana la 10, la 12 m-am culcat cu Mariuca si ne-am trezit amandoua la 2. Acum as vrea sa gatesc ceva, dar nu prea am chef. Trebuie sa ma apuc intai de aranjatul lucrurilor, ca am tot spalat, dar nu le-am pus in dressing.

Am citit tot, am vazut vesti bune de la [redRoxy[/red], burtici noi - bine ati venit!, alte vesti bune de la echograf. Usor, usor, ne facem gasca mare si frumoasa, ca deja in poze am prins niste burtici si am vazut ca suntem si frumoase!

Cu sexul... la greu, daca puteti! Eu nu pot psihic, iar cu greturile care la mine se manifesta seara si cu mirosurile din casa... bleah! Mai asteptam 2-3 saptamani, ca n-o fi foc!

Dar azi va puteti face de cap, ca e Dragobetele! La Multi Ani, sa fiti iubite!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor...ce trece timpul...

La inceputul odiseei erau discutii de genul...test de sarcina...sunt insarcinata uraaa....stresuri sa nu pierdem copilasii...scurgeri...chestii.

Si acum...ca majoritatea suntem in luna a treia sau pe aproape...iata ca aparut discutiile despre sexul copilului....

Eu m-am emotionat numai gandindu-ma acum...cat va fi de diferita viata bebelusului meu de-a lungul intregii lui vieti fct de sexul acestuia...si cum voi reactiona eu si sotul cand vom afla...

Dana 10+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

aaaa, eu sunt inca mica,d'abia astept sa treaca timpul, sa meeg la dr,ssa il vad pe bee,apoi sa imi creasca burtica...fetele fumatoare,cum reusiti sa nu fumati deloc deloc de cand aveti bebei in burtici? ca pe mine ma apuca o pofta..si mai trag cate un fum:(.,stiu,certati-ma..stiu

Zubeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

SELEN felicitari ptr bb sanatos, dupa bpm as zice ca e baiat.....la mine asa a fost si mai am cateva cazuri ca exemple. Ce-ai vrea sa fie? Cat despre stomac......tare naspa sa ai probleme...si mai ales in sarcina...eu am avut vreo 10 crize in sarcina cu Alessio...si acum doar una.....sper sa nu se mai repete......sa ai grija sa nu mananci iute, varza ca fermenteaza....smochine ca cica de la semintele alea pot aparea crizele....nu stiu doctorita mea imi spusese....ca eu le mancam ca sa pot sa merg la baie si doctorita imi spusese ca nu sunt bune ptr crizele mele de stomac......sa bei apa multa ca s anu se formeze aciditatea in stomac si la mine functionau crackersii sarati.....si nici rosia sau sosul din rosii nu prea este recomandat......sanatate multa.

PANDA depinde ce eco vrei sa faci...eu stiu ca prima se face atunci prin sapt 7 ca sa iti confirme sarcina, ca e totul ok,etc...etc.....a doua se face intre 10 si 12 sapt sau 11 si 13 sapt depinde de lab unde faci aceasta eco si anume eco pentru Translucenta nucala plus dublu test.

MANGA daca inainte faceai aceeasi activitate bine....chiar daca mie mi se pare destul de periculos sa faci greutati....Ptr dureri...nu poti lua un no-spa sau scobutil?

ROXXY ma bucur de hematomsi bb sanatos!! Eu voi face totusi DB chiar daca am 32 de ani...dar il faceam si daca aveam 25.......cel mai multe anomalii la bbi s-au depistat la femei sub 30 de ani.....si ele nu stiau intocmai ptr ca acest test nu se recomanda la femeile sub 30 de ani.....nu vreau sa intrii in panica da?? Daca gineco tau a decis asa e ok.

CRISTINA o saptamana de pomina iti doresc !!

VIK eu zic sa anunti, mai ales ptr mediul toxic,neaparat sa anunti.Eu voi anunta maine.

Sexul la noi inca nu se pune.....blocaj psihic din cauza fricii.....

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu nu prea pot sa dorm desi sunt obosita. La sarcina trecuta seara adormeam repede pe la 9-10, acum ma prinde ora 1.
La primul copiul mai beam cate o doza de cola pe zi si vad ca a iesit foarte agitat. Acum nu mai am pofta de cola ci de ciocolata. Sper sa fie o fetita cuminte caci fratiorul ei este tare nazdravan.
Si eu am avut senzatia ca simt cum misca bebele dar e prea repede. Nu am decat 8 saptamani si 4 zile.
Sa auzim numai de bine.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput