Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

[teal][font=Georgia]Buna ziua fetelor,

SELEN felicitari ptr bb sanatos, dupa bpm as zice ca e baiat.....la mine asa a fost si mai am cateva cazuri ca exemple. Ce-ai vrea sa fie? Cat despre stomac......tare naspa sa ai probleme...si mai ales in sarcina...eu am avut vreo 10 crize in sarcina cu Alessio...si acum doar una.....sper sa nu se mai repete......sa ai grija sa nu mananci iute, varza ca fermenteaza....smochine ca cica de la semintele alea pot aparea crizele....nu stiu doctorita mea imi spusese....ca eu le mancam ca sa pot sa merg la baie si doctorita imi spusese ca nu sunt bune ptr crizele mele de stomac......sa bei apa multa ca s anu se formeze aciditatea in stomac si la mine functionau crackersii sarati.....si nici rosia sau sosul din rosii nu prea este recomandat......sanatate multa.

Multam pt felicitari si pt sfaturi , uite ca de smochine nu stiam, eu de cateva zile chiar imi luasem la birou sa rontai niste smochine si curmale, ca am zis ca mai bine decat covrigei si uite ca exact covrigeii sarati imi fac bine, asa mi-a zis si dr ieri...am observat ca si de la vinete (sau de la ceapa din salata de vinete....) ma apuca durerile...si-mi plac atat de muuult
se pare ca trebuie sa monitorizez in continuare ce imi face rau si sa evit....uf....

iar apropo de sex...pt mine nu e atat de important, dar in acelasi timp ideal mi se pare sa fac un baiat si apoi o fata...iar al meu sot isi doreste baiat...deci i-as da o veste buna daca i-as spune...desi unele fete ziceau ca daca sunt mai multe bpm, e fata....asta e, mai avem rabdare pana aflam, important e ca am aflat ca e bine

ursuletzul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor, am terminat de citit ...sunt la zi cu ce ati scris .
DanaAngie o sa anunt zilele astea dar trebuie sa gasesc si solutii de back-up si numai gandul la asta imi da dureri de cap. Sincera sa fiu sunt reticenta in a anunta, imi propuneam sa astept pina in sapt. 12-13...doar parintii stiu si prietenele mele apropiate.
Despre salarii si eu am auzit tot la fel...ca vor scadea din cauza CAS-ului...ma tot intreb oare ce va urma...lucruri bune nu prea cred. Si desi e de al meu (clujean) Boc din pacate nu confirma ca premier...la Cluj a facut treaba buna, am fost multumiti de el ca primar, ca premier mi se pare debusolat si pierdut in spatiu, fara nici o strategie coerenta si inconjurat doar de incompetenti...dar gata cu politica! Cred ca subiectele despre simptome, ecografii si bebici ni se potrivesc mai bine...:)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare fetelor
Oficial am intrat in cea de a 9 - saptamana si ma bucur. Din cand in cand mai simt niste junghiuri nu foarte dureroase dar m-am linistit dupa ce am citit ce ati scris, e semn ca se mareste uterul
Zubeen, in ce priveste fumatul eu nu stiu cum reusesc, nu credeam ca am sa fiu in stare. Insa cand mi-am vazut puiutul la ecograf am devenit si mai motivata: nu fumez pentru ca el e in mine.Mie doctorita mi-a zis ca 2 tigari pe zi le pot fuma linistita daca vreau, insa nu o fac, si pentru ca mi-e putin rau cand simt fumul...Poate ca dupa cele 12-14 saptamani de greata o sa-mi revina cheful...iar daca am sa trag un fum dintr-o tigara nu am sa imi fac extrem de multe mustrari de cunostinta, pentru ca, asa cum am mai zis, consider ca un bebe este rezistent, si atat cat nu exagerezi nu-i faci rau...Poate unele fete nu sunt de acord, eu insa asa cred.
Vad ca multe din fete se gandesc la aflarea sexului copilului. Vreau si eu, nu mai am rabdareeeeeeeeee!!

Va si sa aveti o seara de Dragobete...cum vreti voi

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Buna dimineata fetele.
Azi ma simpt mai bine, nu ma mai doare jos. Ieri am stat aproape toata ziua in pat si vad ca sa mai linistit.
Fetelor am o intrebare voi sunteti sau ati fost balonate? Eu de o saptamana sunt asa de balonata ca spui ca sunt in luna a 5a nu in 6 saptamani.

si nu numai balonata...am zile cand mananc putin si simt ca am un bolovan in stomac, de parca ma mancat un porc intreg si stau cu senzatia asta ore intregi si nu mai stiu ce sa fac...aici in Uk nu prea cred eu ca dau pastile de greata. vad pe la toate care mai de care dau doctorii pastile de fixat sarcina. oamenii astia aici intervin cat mai putin posibil. nu stiu dk e bine. uneori ma scot din sarite cu nonsalanta lor. sunt curioasa azi cand ma duc la control dk imi da ceva. cred ca daca ii spun ca ma doare burta zice ca e normal si sa astept.

cineva probleme cu somnul la serviciu? am zile cand ma apuca un somn de nu mai fac nimik vreo 3 ore. E foarte ciudat. Colegii mei inca nu stiu ca sunt insarcinata ca astept scanul de 12 saptamani, asa ca nici macar nu stiu de ce sunt asa de lesinata.

MangaGirl :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga girl, si eu sunt curioasa daca iti va da ceva dar nu cred.
Pentru ei greturile nu sunt importante .....ci copilul.
La ce doctor mergi la control ?
Iti doresc bafta si sa-ti revii cat mai repede. Si eu am trecut prin balonare, constipatie crunta....dar s-au dus toate usor usor...si acum sunt bine.
Unde sa mai pun ca maine merg la analize si la ecografie....asta da pas inainte la aproape 12 saptamani

Va pup si sa fiti fericite cu bebelusii din burtica

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, multumesc. Eu cred ca tot cu puta e Asa simt.

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Roxxy, felicitari pentru fetita!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
La mine miscarile se intensifica..sunt din ce in ce mai dese
Sexmai rarut ca mi-e cam frica. Am cosmaruri noaptea ca pierd copilul si am zis ca mai bine ne abtinem un timp
Am gasit un dr. la noi in oras care are si 4D..sapt asta vreau sa-mi fac o programare...abia astept sa aflu ce edar parca am si emotii...de-o fi iar baiat??? As suferi f mult
Cat despre fumat..din ziua in care am aflat n-am mai pus tigara in gura si sincer nici nu-mi trebuie...am o ambitie de nedescris
Pupici la toate burticutele

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

As vrea sa abordez o latura spiritualo - ireala a sarcinii si sa precizez ca stiu ca nu e bine sa visezi bebelusi....parca, nu sunt sigura dar asa se zice insa am o prietena care imi spunea ca l-a visat constant pe parcursul sarcinii pe baietelul ei.
Eu de obicei nu visez sau mai bine spus nu tin minte nimic dar de cand dorm asa ca o valiza in gara, cu orele parca parca....mai "misca" ceva. Am un sentiment oarecum ciudat ca am visat ceva noaptea trecuta dar nu-mi amintesc ce .....dar parca era ceva cu un baietel. Sa fi fost al meu ? apropos de sexul copilului ......
Eu nu sunt superstitioasa dar ca sa aflu sexul copilului m-as baga la toate jocurile de acest gen
Poate ma va rasplati totusi Dumnezeu cu baietelul cret mult dorit.
Deci astept mamicile sa-mi spuna daca au visat ceva cand au fost insarcinate sau am luat-o eu rau de tot pe aratura......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga girl, si eu sunt curioasa daca iti va da ceva dar nu cred.
Pentru ei greturile nu sunt importante .....ci copilul.
La ce doctor mergi la control ?
Iti doresc bafta si sa-ti revii cat mai repede. Si eu am trecut prin balonare, constipatie crunta....dar s-au dus toate usor usor...si acum sunt bine.
Unde sa mai pun ca maine merg la analize si la ecografie....asta da pas inainte la aproape 12 saptamani

Va pup si sa fiti fericite cu bebelusii din burtica

ce ma bucur ca nu sutn signrua din UK pe forumul asta :) eu stau in sudul londrei in Streatham Plce si am exact in fata casei un surgery. habar nu am cum il cheama, dar sunt convinsa ca e ceva Indian/Pachistanez/Afghan. a fost destul de dragutz la prima intalnire cand eram speriati de bombe si mai mult inclinam spre "eu nu am curaj sa fac copil". azi mai mult merg sa ma programeze la eco si la analize si sa vad ce face tiroida mea, ca in rest nu am sperante sa-mi dea ceva pastile pentru greturi sau sarcina. Stii cum sunt ei. daca ar putea nici eco sa nu-ti faca, ar sari-o si pe aia. am o prietena care a facut un eco la 20 de sp.

eu am intrat azi in 9 sp si ma rog sa fie totul ok ca tare am mai stresat copilul asta cu nesiguranta si nefericrea mea. nu am crezut niciodata ca voi fi asa socata ca am ramas gravida. dar a fost total pe neasteptate si sincer mai putea sa astepte :)

cat despre sexul copilului, eu stiu sigur ca e baiat. nu stiu cum. nu pot explica, dar asa simt. asa m-am gandit la el din prima. ca la un baiat. si by the way, si eu il vreau tot cret, sa semene cu ta'su ca asta mi-a fost mereu durerea...sa am parul cret. in rest sa fie sanatos si cuminte.
singura mea grija acum e ce voi face cand nu mai pot munci? el student, maternity allowance e ca si cum nu e...am crezut ca dau mai mult englezii astia, dar e un nimik pe langa ce bani cheltuiesti pe chirie, facturi si alte alea.

11+

MangaGirl :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lutoniana, eu l-am visat pe baietelul meu!!! Tin minte perfect imaginea lui din vis, era blondut, cu fata rotunda si bucalata si ochisori frumosi. Atunci am zis ca nu e posibil sa fie el, ca eu nu am cum sa fac un copil blond, dar uite ca exact asa a iesit Andrei, ca in visul meu!
Si referitor la sexul copilului, desi eu imi doresc enorm o fetita, sunt apropae sigura ca e tot baiat. Acum cativa ani mi-a ghicit cineva ca o sa am 4 baieti. Asta e a 4-a sarcina, ultimele doua fiind sigur baieti. (pe prima am pierdut-o la 6 saptamani, deci nu stiu ce era). Si tot persoana respectiva mi-a spus ca o sa am o suferinta foarte mare, dar nu l-am lasat eu sa-mi zica ce anume. Atunci mi-a dat o icoana cu maica domnului si pruncul (de fapt mi-a vandut-o ) si mi-a zis sa o tin pe burta, ca de acolo o sa vina suferinta mea. Atunci m-am distrat, ca eu nu cred deloc in asa ceva, a fost singura data cand am lasat pe cineva sa-mi ghiceasca viitorul si am regretat ca am facut-o. Dar parca sunt prea multe coincidente. Am suferit ca mi-a murit copilul in burta, deci cumva se apropie de ce mi-a spus respectivul.
Hai, acum sa nu ziceti ca sunt nebuna, ca nu-s sigur! V-am zis ca eu nu cred in asa ceva, cum nu cred in superstitii si altele de acest gen. Dar ma gandesc ca daca totusi a avut dreptate si fac tot baiat?...

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput