Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana As vrea sa abordez o latura spiritualo - ireala a sarcinii Eu de obicei nu visez sau mai bine spus nu tin minte nimic dar de cand dorm asa ca o valiza in gara, cu orele parca parca....mai "misca" ceva. Am un sentiment oarecum ciudat ca am visat ceva noaptea trecuta dar nu-mi amintesc ce .....dar parca era ceva cu un baietel. Sa fi fost al meu ? apropos de sexul copilului ...... Eu nu sunt superstitioasa dar ca sa aflu sexul copilului m-as baga la toate jocurile de acest gen Poate ma va rasplati totusi Dumnezeu cu baietelul cret mult dorit. Deci astept mamicile sa-mi spuna daca au visat ceva cand au fost insarcinate sau am luat-o eu rau de tot pe aratura...... ![]() |
Eu zic ca la cat ne gandim noi de-a lungul zilei la sarcina, BB, etc, este IMPOSIBIL sa nu si visam despre asta, intr-un fel sau altul....eu de exemplu cu o noapte inainte de control am visat numai si numai controlul, se repeta de mai multe ori, cu diferite scenarii....si printre altele am visat si ca mi-a aratat o putza pe ecran la eco
Si cred ca pe masura ce ne apropiem si de nastere, o s-o visam si pe aia intr-una....este normal ca intamplarile de pe zi sa ne influenteze visele, si mai ales in cazul nostru

ursuletzul nostru
12+
lutoniana spune:
Manga Girl, si eu tot cret ca tasu' vreau sa fie (sper ca nu e acelasi tata)ca eu am un par nici drept nici ondulat...ceva tip claie de fan care nu sta in nicio parte.
Dar mai important este sa fie sanatos.
Aha, deci mergila GP, succes....astia sunt asa o categorie aparte care spun niste banalitati pe un ton de parca au revolutionat medicina.
Eu cu doctorul meu (GP-ul) nu m-am vazut nicioadata la ochisori ca atunci cand m-am inscris la el nu ni l-a si prezentat ![]()
M-am programat apoi la moasa si asta m-a pus la curent cu tot ce trebuie sa fac, a venit acasa, mi-a dat toate pliantele si absolut toate informatiile necesare. Daca vrei sa mai stii ceva nu te sfii de PM.
Tot moasa e cea care mi-a facut programare la spital pentru ecografie, mi-a spus de cursurile de alaptat, de vizita la spital (ca cica daca nu imi place pot sa aleg altul)...si inca ceva exercitii pentru travaliu.
Eu privesc totul cu optimism la cote maxime si entuziasm....ca la cati copii au ei nu au cum sa nu stie ce sa-mi faca si mie....chiar daca sunt mica si sunt la primul bebelus.
Trebuie sa recunosti totusi ca in general toate sunt mai asezate si merg mai bine decat acasa.
Cred ca deja m-am cam lungit.....
Pup toate burticile 
11+
lutoniana spune:
Apropos de vise....sunt sigura ca de aceea visam pentru ca ne gandim continuu si ne preocupa acest subiect.Pe mine in 90% din cazuri...am toate gandurile catre bebitza.....dar cum sa fac sa tin si eu minte ce visez......ca sunt sigura ca noaptea trecuta era ceva cu puta.....dar mai stii ? 
Roxxy80 spune:
Mi-aduc aminte cand am ramas gravi cu Matei ca am visat ca aveam o fetita frumoasa si grasuta (nou-nascut). Dar a iesit cu puta
.
Saptamana trecuta am visat intr-o seara ca aveam fetita si intr-o seara ca aveam baietel. Eu am observat ca de cand am ramas gravi visez f f mult si de multe ori visez numai tampenii
.
| citat din mesajul lui lutoniana As vrea sa abordez o latura spiritualo - ireala a sarcinii Eu de obicei nu visez sau mai bine spus nu tin minte nimic dar de cand dorm asa ca o valiza in gara, cu orele parca parca....mai "misca" ceva. Am un sentiment oarecum ciudat ca am visat ceva noaptea trecuta dar nu-mi amintesc ce .....dar parca era ceva cu un baietel. Sa fi fost al meu ? apropos de sexul copilului ...... Eu nu sunt superstitioasa dar ca sa aflu sexul copilului m-as baga la toate jocurile de acest gen Poate ma va rasplati totusi Dumnezeu cu baietelul cret mult dorit. Deci astept mamicile sa-mi spuna daca au visat ceva cand au fost insarcinate sau am luat-o eu rau de tot pe aratura...... ![]() |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
11+
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Manga Girl, si eu tot cret ca tasu' vreau sa fie (sper ca nu e acelasi tata)ca eu am un par nici drept nici ondulat...ceva tip claie de fan care nu sta in nicio parte. Dar mai important este sa fie sanatos. Aha, deci mergila GP, succes....astia sunt asa o categorie aparte care spun niste banalitati pe un ton de parca au revolutionat medicina. Eu cu doctorul meu (GP-ul) nu m-am vazut nicioadata la ochisori ca atunci cand m-am inscris la el nu ni l-a si prezentat M-am programat apoi la moasa si asta m-a pus la curent cu tot ce trebuie sa fac, a venit acasa, mi-a dat toate pliantele si absolut toate informatiile necesare. Daca vrei sa mai stii ceva nu te sfii de PM. Tot moasa e cea care mi-a facut programare la spital pentru ecografie, mi-a spus de cursurile de alaptat, de vizita la spital (ca cica daca nu imi place pot sa aleg altul)...si inca ceva exercitii pentru travaliu. Eu privesc totul cu optimism la cote maxime si entuziasm....ca la cati copii au ei nu au cum sa nu stie ce sa-mi faca si mie....chiar daca sunt mica si sunt la primul bebelus. Trebuie sa recunosti totusi ca in general toate sunt mai asezate si merg mai bine decat acasa. Cred ca deja m-am cam lungit..... Pup toate burticile ![]() 11+ |
pai inseamna ca o sa te stresez. vezi fiecare zice altfel. am prietene pe care GP-ul le-a programat la toate. Intr-adevar al meu mi-a zis data trecuta: cand te hotarasti ce vrei, vii sa te trimit la moasa. sunt curioasa azi. in fine, macar sa ajung o data sa stiu si eu cum si ce.
cu GP poate fi tricky uneori...ca am avut experienta cand m-am dus eu sa-i spun ce sa-mi prescrie, dar uneori ma bucur ca nu se inghesuie sa-ti bage pe gat medicamente. desi alteori, relaxarea lor proverbiala te scoate din minti.
multu success la eco.
v-am pupat
MangaGirl :-)
monica_dicut spune:
Eu sarcina trecuta am vista de 7 ori ca este baietel blond si bucalat cu ochi albastri. Asaa si fost dragul mami (nu stiu ochii ca deh).
Acum am visat intr-o noapte ca am nascut o fetita bruneta si cu ochi albastri
dar sincer eu simt ca e tot cu putza.
Sincer eu ma vad mamica cu doi baieti, nu stiu de ce. Probabil pentru ca imi doresc f mult si o fetita si d'aia sigur nu o sa am.
DEspre siecs... noi prestam, am prestat si data trecuta. DAca dr n-a interzis nu vad de ce nu. Avem grija si folosim caciulita sa nu afectam colul si totul e ok.
Maine ma duc sa repe analizele de hemato la Matei Bals. SA vedem ce o iesi.
Va pupic, eu ma retrag pt ca am avut o zi groaznica la munca, n-am putut nici sa-mi trag sufletul. Si ma mai asteapta cateva la fel... asta e
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
10+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
da. cand am fost
prima oara am visat ca nascusem si ca m-am intalnit intr-o parcare cu ai mei si cu sotul .. ei imi spuneau ca e fetita si eu nu credeam. am desfasat-o si intr-adevar era o fetita .. si fetita am acum .. acum cateva nopti am visat un baietel care abia mergea in picioare ..
acum om vedea ce o fi bb nr2 .. as fi dezamagita sa fie tot fetita ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
zubeen spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
si nu numai balonata...am zile cand mananc putin si simt ca am un bolovan in stomac, de parca ma mancat un porc intreg si stau cu senzatia asta ore intregi si nu mai stiu ce sa fac...aici in Uk nu prea cred eu ca dau pastile de greata. vad pe la toate care mai de care dau doctorii pastile de fixat sarcina. oamenii astia aici intervin cat mai putin posibil. nu stiu dk e bine. uneori ma scot din sarite cu nonsalanta lor. sunt curioasa azi cand ma duc la control dk imi da ceva. cred ca daca ii spun ca ma doare burta zice ca e normal si sa astept. cineva probleme cu somnul la serviciu? am zile cand ma apuca un somn de nu mai fac nimik vreo 3 ore. E foarte ciudat. Colegii mei inca nu stiu ca sunt insarcinata ca astept scanul de 12 saptamani, asa ca nici macar nu stiu de ce sunt asa de lesinata. MangaGirl :-) da..si eu am probl de genul asta la serviciu,eu sunt in 7 sapt,si nu am anuntat pe nimeni de acolo,si la fel,ma apuca un somn de nu situ cum sa-mi tin ochii deschisi,dar incerc repede sa ma implic in ceva..sa imi treaca..n uimi trece oricum :)... ![]() |
Zubeen