[quote]citat din mesajul lui kemsy
Salutare fetelor
Oficial am intrat in cea de a 9 - saptamana
si ma bucur. Din cand in cand mai simt niste junghiuri nu foarte dureroase dar m-am linistit dupa ce am citit ce ati scris, e semn ca se mareste uterul![]()
Zubeen, in ce priveste fumatul eu nu stiu cum reusesc, nu credeam ca am sa fiu in stare. Insa cand mi-am vazut puiutul la ecograf am devenit si mai motivata: nu fumez pentru ca el e in mine
.Mie doctorita mi-a zis ca 2 tigari pe zi le pot fuma linistita daca vreau, insa nu o fac, si pentru ca mi-e putin rau cand simt fumul...Poate ca dupa cele 12-14 saptamani de greata o sa-mi revina cheful...iar daca am sa trag un fum dintr-o tigara nu am sa imi fac extrem de multe mustrari de cunostinta, pentru ca, asa cum am mai zis, consider ca un bebe este rezistent, si atat cat nu exagerezi nu-i faci rau...Poate unele fete nu sunt de acord, eu insa asa cred.
Vad ca multe din fete se gandesc la aflarea sexului copilului. Vreau si eu, nu mai am rabdareeeeeeeeee!!
Va
si sa aveti o seara de Dragobete...cum vreti voi![]()
9
buna Kemsi...da,am ami auzit asta cu doua tig pe zi..eu imi cam fac mustrari de constinta cana, ma gandesc la bebe, ca poate ii fac rau cu mana mea,,si ca nu poot sa renunt si eu la asa ceva? nici nu fumez in fiecare zi oricum..dar mai trag na...la mine probl cu tig e ca nu ma nici o greata la nimik,nici la mancara,nici la mirosuri..paote ca dc as fi simti ceva aiurea nici eu nu cred ca m-as mai gandi..si sotul meu e pelcat din tara pt o sapt si imi e greu fara el..ma si plictisesc..cand e el aici,chair pot asa sa ma maia btin ca e el care imi umple timpul si imi da fericire....
iar cand aud de mammici,era cineva acum care a a dat reply,care nu mai pun tigara in gura de cand aldfa de bebe?ele cum reusesc?sa imi fie rusine
Zubeen