Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Mie doctorita mi-a recomandat sa fac si dublul test si eco morfologica de trim I. La celelalte sarcini nu am facut asa ceva, dar cum sa-i spun ca nu vreau? Acuma le fac, ca nu au ce sa strice! Dar m-am programat abia cand o sa am 13 sapt incheiate. O fi prea tarziu? Ca la mine, daca am avut ovulatia cu vreo saptamana mai devreme decat ar fi normal, bebe e mai mare si mi s-au cam dat peste cap masuratorile!
Ramsan, las-o mai incet cu secsul! Si eu la sarcina trecuta am avut sangerari dupa o partida de-asta mai cu foc, si m-am speriat rau. Acum am mai facut, dar asa, incet si batrineste!
Monica, repeta neparat analizele si daca e sa-ti iasa tot rau, asta e, bine macar ca exista tratament! Nu o sa fie prea placut sa faci injectii zilnic, dar bebele tau merita asta, sa fii sigura!
Danuta, yami-yami ce ai mancat tu acolo!!! GLumesc, imi pare rau ca te simti asa rau, sper sa treaca repede!
Hai ca nu mai stiu ce-ati mai intrebat, ma duc sa mai citesc din urma!
Eu saptamana viitoare imi duc copilul la mama la Brasov si o saptamana chefuiesc cu sotul in voie! Teatre, filme, restaurant, bai impreuna cu spuma, secs, chestii de-asta de le cam duc lipsa de cand cu copilul. Na, la ce-mi sta mie capul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 11+
POZE

Mergi la inceput

Roxxy, felicitari pentru fetita!

POZE

Mergi la inceput

Panda, n-am reusit deloc sa mai ajung prin parc! E un frig afara, de inghet instantaneu, ca eu sunt si super-friguroasa! Apuc sa ies un pic prin jurul blocului si la un loc din asta de joaca aproape de casa si nu stiu cum sa ma intorc mai repede, mai mult de jumatate de ora nu rezist. Eu, ca Andrei n-are treaba! Sper sa vina odata vremea frumoasa sa ne vedem si noi cu piticii!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Panda, n-am reusit deloc sa mai ajung prin parc! E un frig afara, de inghet instantaneu, ca eu sunt si super-friguroasa! Apuc sa ies un pic prin jurul blocului si la un loc din asta de joaca aproape de casa si nu stiu cum sa ma intorc mai repede, mai mult de jumatate de ora nu rezist. Eu, ca Andrei n-are treaba! Sper sa vina odata vremea frumoasa sa ne vedem si noi cu piticii!!!

POZE

Cristina, crede-ma ca si eu abia astept! Nici eu nu am mai fost de vreo saptamana. Ca Ilinca e si smucita si trebuie sa stau dupa ea nonstop, sa o ridic, sa o tzin sa n-o ia la sanatoasa si tot asa...Eu ma intorc de afara epuizata total iar Ilinca e in forma. Si cu frigul asta nici eu nu ma impac cu atat mai mult cu cat nu sunt in forma, abia astept sa trec peste perioada asta blegoasa si gretoasa!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 9+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:

Buna fetelor!
Eu saptamana viitoare imi duc copilul la mama la Brasov si o saptamana chefuiesc cu sotul in voie! Teatre, filme, restaurant, bai impreuna cu spuma, secs, chestii de-asta de le cam duc lipsa de cand cu copilul. Na, la ce-mi sta mie capul!

TE INVIDIEZ!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 9+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor! Am ajuns in sfarsit acasa si acum am de tras sa va citesc din urma....ca ati fost tare harnice! Bun venit noilor burtici si sarcini usoare!
Ieri am ajuns si la eco...suntem bine, in parametrii, tocmai am facut 7 saptamini...dar...se pare ca am si un mic hematom pentru care trebuie sa incep si eu sa iau utrogestan. Sper sa nu fie probleme mai ales ca urmatoarea vizita la dr va fi doar pe 18 martie. daca ar fi dupa mine cred ca as merge saptaminal...:))
Despre simptome...in afara de sani durerosi si oboseala crunta nu ma pot plinge de altceva. Mai am greturi din cind in cind si stari de ameteala (dar asta e si din cauza tensiunii mici pe care o am si a reducerii drastice a cafelelor/zi) dar in rest sunt relativ ok.
Voi ati inceput sa anuntati pe la servici? E prea devreme? ce parere aveti? Eu cum lucrez in mediu toxic ar cam trebui sa spun ptr a schimba un pic mediul...
Va doresc o zi buna si ma intorc la recitit....de la capitolul 10...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:

POZE

Da de ce tu ai voie si eu nu?? Cine spunea sa o las mai moale cu secsul?? (ca nici macar nu a fost cine stie ce grozavie, ci doar am incercat si noi putin sa mai vedem daca ne mai aducem aminte). Hello duamna, nu va suparati...dar...

Ramona

Bebita din burtica 8+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, am nervi!

Tocmai ne-au anuntat la job ca se scade salariul datorita cresterii CAS-ului angajatilor cu 1% incepand cu luna februarie. Mama lui de guvern cu toti BOCii lui si alte injuraturi posibile....
Tocmai ca in griza economica guvernele NU CRESC TAXELE! La noi ca la nimeni.

Oricum, chestia e valabila pt toti angajatii si daca nustiati, nu ma injurati pt vestea proasta.

Mie mi-e teama ca e numai inceputul...ca vor urma si altele....

Oricum, asa ca o chestiune de principiu...ce face guvernul asta in ultima vreme e un mare rahat....si imi vine sa-mi dau pumni singura ca am mai fost si la vot! Vad ca din ce in ce guvernantii sunt mai antipo****ri si incompetenti, fara nici o legatura cu vreo culoare politica!!!!

Gata, m-am mai racorit.

Dana 10+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Saluti burtici,
mie imi vine un pic sa vomit.....in rest sunt bine
Am exagerat cu icrele si vorba sotului meu iubit: "eu cred ca nu o sa mai mananci toata viata icre la cate mananci acum"
In alta ordine de idei am primit si cateva viorele si cativa ghiocei ....de la sotul meu care are deosebita grija de mine....si ma suporta in aceste momente de labilitate psihica care sper ca vor trece cat mai curand.
Felicitari fetelor pt vestile bune si doresc tuturor burticilor momente minunate cu bebelusii lor

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sincer, m-am bucurat enorm ca nu ma lasa sa fac testele astea. Am auzit ca in destul de multe cazuri dau erori si sigur m-as fi panicat rau de tot. Mie imi urmareste alt doctor sarcina asta si ma gandeam ca el recomanda, dar se pare ca e pe aceeasi lungime d eunda cu primul doctor.

Fetelor, eu nu am voie sex pt inca o luna de zile . Asa ca fiti amabile si nu mai vorbiti despre chestii din astea ca sunt burtici pe aici care sufera .

Citat:

Buna fetelor!
Mie doctorita mi-a recomandat sa fac si dublul test si eco morfologica de trim I. La celelalte sarcini nu am facut asa ceva, dar cum sa-i spun ca nu vreau? Acuma le fac, ca nu au ce sa strice! Dar m-am programat abia cand o sa am 13 sapt incheiate. O fi prea tarziu? Ca la mine, daca am avut ovulatia cu vreo saptamana mai devreme decat ar fi normal, bebe e mai mare si mi s-au cam dat peste cap masuratorile!
Ramsan, las-o mai incet cu secsul! Si eu la sarcina trecuta am avut sangerari dupa o partida de-asta mai cu foc, si m-am speriat rau. Acum am mai facut, dar asa, incet si batrineste!
Monica, repeta neparat analizele si daca e sa-ti iasa tot rau, asta e, bine macar ca exista tratament! Nu o sa fie prea placut sa faci injectii zilnic, dar bebele tau merita asta, sa fii sigura!
Danuta, yami-yami ce ai mancat tu acolo!!! GLumesc, imi pare rau ca te simti asa rau, sper sa treaca repede!
Hai ca nu mai stiu ce-ati mai intrebat, ma duc sa mai citesc din urma!

POZE

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput