LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Apropo de vaccinuri suplimentare

Dr mea m-a sfatuit ca la vara inainte de operatiunea mare si parc la nisip cu galetusa sa-i fac lui Andrei vaccin impotriva hepatitei A

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

pai nu au facut deja vaccin pt hepatita? sau e pt alt fel de hepatita? eu nu prea stiu ce si cum. si pt raspunsul dat altcuiva referitor la prevenar. vroiam si eu sa intreb daca sa il fac acum sau dupa 2 ani.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua zuzilici !

In primul rand , Elle ...sa fie intr-un ceas bun ! Sa creasca mare samburelul , sa ai o sarcina usoara si frumoasa si sa nasti la 40 de saptamani un baietel frumos si sanatos ! Recunosc , ca nu te-am banuit nicio secunda pe tine...chiar ii povesteam sotzului cum spuneai tu ca "te feresti ca dracul de tamaie " sa ramai insarcinata. Nu te supara , ca este un dar de la Dumnezeu , esti binecuvantata ...sa vezi cata bucurie iti va aduce micutzul !

La multi ani printeselor Emma si Alessia !

Sa cresteti mari si destepte , sa le bucurati pe mamicile voastre zi de zi !

Vera ...uuff , ce trebuie sa sufere Vlad si Iulia . Pup piticii sa treaca repede otita

Mada , si eu zic ca febra asa mare nu prea are cum sa fie de la dinti. Te-ai uitat in gatut ...sa nu fie puroi acolo si din cauza asta sa faca febra ?

Am citit tot din urma , dar m-a lasat rau de tot memoria . Nu stiu cui mai vroiam sa raspund...

De o saptamana si ceva , de cand s-a imbolnavit Sara , sunt vai de capul meu...a fost un chin mai ales ca am fost si eu racita si inca nu mi-am revenit. Sara este mai bine acum , n-a mai facut febra , inca mai are muci si mai tuseste dar suntem pe drumul cel bun. Aparatul de aerosoli zic eu ca a facut toti banii...de cand l-am pus in functiune , s-a constatat imediat o ameliorare a starii Sarei.
Nasol este ca inca nu-i revine apetitul...parca traieste cu aer. Pentru fiecare lingurita de mancare duc o lupta crancena cu ea...nimic nu-i place . Azi i-am facut mar copt , cu biscuiti , un pic de banana , scortisoara si un praf de zahar vanilat...a iesit o nebunie. Credeti ca a mancat ?...nope ...a ras mami tot , ca pitica se stramba de ziceai ca-i dau kk.
Daca o tine tot asa , cred ca o bag pe Peritol , ca altfel ajunge o aschimodie...mi-e si frica s-o cantaresc , cred ca a slabit vreo juma' de kg de cand s-a imbolnavit. Daca are 8.5 kg e bine
Vestea buna este ca a luat-o la picior la modul serios...alearga prin toata casa . Asa mi s-au luat si mie piticii de pe creier , ca-mi venea sa mor cand vedeam cum merg Daria si Luca si a mea parca avea picioarele innodate.

O aud bodoganind prin dormitor...gata pauza ! Revin mai pe seara.
Pupici tuturor

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Gatta

Mari cred ca a facut pt hep B. Si mie mi-a spus pediatrul ca atunci cand o duc pe Iulia in comunitate sa faca vaccin pt hep A...sunt in dubii...eu am incredere in ped...dar...

Chiar ce parere aveti de vaccinul contra cancerului de col uterin? Aveti idee cand se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mary , au fost vaccinati contra hepatitei B ...A-ul se face separat si nu e obligatoriu . Interesant ar fi daca ar exista un vaccin impotriva Hepatitei C care este cronica si nevindecabila si se transmite ereditar...eu sunt speriata ca tatal meu a avut hepatita C si sora mea este si ea suspecta...i-a iesit pozitiva analiza la Matei Bals , dupa care a mai repetat-o la Biomedica si la Euroclinic si i-a iesit negativa.
Vera , Infanrix-ul nu are valente anti otita...Prevenarul sau vaccinul pneumococic previne otita medie acuta cu virusul pneumococic.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Asa e, ai dreptate Prevenar este si l-a facut. Dar asta nu elimina posib sa faca otita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Godzila cancer de colon sau de col uterin??????La ce pediatru mergi cu puii?

LauraD aseara am vb cu Adam si ea o tine ca daca nu e rujeola e de la dinti.
A vazut-o luni un dr orl-ist din Buc de la Medsana dr.Balanescu si e ok.Chiar nu mai stiu ce sa zic, pana la ora asta nu a mai facut temp deloc, sper sa o tina tot asa,azi toata ziua si-a tinut manuta in gurita.

Gatta felicitari pt Saratica mica, acum sa te ti mami dupa ea si sa vezi trai pe vatraiSanatate multa amandoura!

Mai vroiam sa spun ca am vazut si eu poze de Irisuca mica si mami ei sexoasa tare, de Theuta scumpa care probeaza rochite frumoase.
Revin ma cheama datoria

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mda, mi-am citit mesajul si am editat. Cancer de col uterin vroiam sa spun...sunt varza dupa asta noapte. Pediatrul e din Buc., Dr. Mihai Iordachescu, ca in Ploiesti e jale...cand m-am dus la ORL mi-a dat dr sa ii fac Fortum injectabil intra muscular ...dupa mai multe tel am decis sa ii dau augumentinul. Acum, Doamne ajuta! Sper sa ii mearga. Fetelor am impresia ca lipsa de bun simt a personalului medical ascunde un maaaaaaaaaare gol de cunostinte. Slava d-lui ca sunt exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

mor de oftica ca nu pot vedea pozele Theei. abia am reusitr sa vad vreo 2-3, cea in pozitia in care doarme si intrarea de al ziua ei. iar la linkul filmuletelor imi da eroare.

...dar am reusit sa o vad pe Iris, frumoasa cu ochi albastri. cu cine seamana mami, ca tu ai ochii verzi, parca?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

pe langa una rea dau de una si mai rea,am sunat la laborator si se pare ca a iesit si ceva la cropocultura,nu stia asist sa imi spuna caci doc a cerut si antibiograma si e gata maine la 13.30 ,deci sa ma tin tare nu?

am reusit sa pun ceva poze daca va este dor de creata mea si vreti sa o vedeti la un anisor.... sunt la semnatura

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Mda, mi-am citit mesajul si am editat. Cancer de col uterin vroiam sa spun...sunt varza dupa asta noapte. Pediatrul e din Buc., Dr. Mihai Iordachescu, ca in Ploiesti e jale...cand m-am dus la ORL mi-a dat dr sa ii fac Fortum injectabil intra muscular ...dupa mai multe tel am decis sa ii dau augumentinul. Acum, Doamne ajuta! Sper sa ii mearga. Fetelor am impresia ca lipsa de bun simt a personalului medical ascunde un maaaaaaaaaare gol de cunostinte. Slava d-lui ca sunt exceptii.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Ce coincidenta asa il cheama pe fratemiudar nu e el pediatru din pacate.Unde are cabinet in Ploiesti sau mergeti in bucuresti la control, as mai vrea si eu o parere de la un alt medic....

Mergi la inceput