LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor, imi vine sa ma pup singura! Intai insa pe Benji care doarme de 2h, nu l-au trezit clopotele la 15, era in faza de somn adanc (Lala am citit pe blog despre somn si ma iau cu mainile de cap).
De trei ore calc si agat perdele, ma doare mana cum am stat intinsa pe scaun cu mana in sus sa le atarn. Arata binisor. Cand o veni si mobila, biblioteca, scap de cutiile cu carti, cd+dvd+vhs, atarn tablourile si o sa arate a camin primitor. Covoare nu punem...
In week end poate isi tine T promisiunea si facem camera Bengosului. Perdea pentru el tot n-am, vrea sa ii trimita din Ro nasa-sa una faina, cica. Mi-e groaza ca momentul aranjarii camerei inseamna sa mutam acolo si patutul. O sa fie la 2 usi dinstanta de mine.... .

Nasol cu copiii bolnaviori si care nu papa. Azi a refuzat si Benji la mic dejun fructele cu cereale. Am tot incercat-nimic. A mancat in ordine: sunca, covrigei, 1/2 banana, 2 bete de cartofi prajiti iar inainte de nani la 13:30 a ras 220ml lapte. Acuma aud o voce mica din dormitor...sper sa fie bine dispus!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Apropo de vaccinuri suplimentare

Dr mea m-a sfatuit ca la vara inainte de operatiunea mare si parc la nisip cu galetusa sa-i fac lui Andrei vaccin impotriva hepatitei A

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

pai nu au facut deja vaccin pt hepatita? sau e pt alt fel de hepatita? eu nu prea stiu ce si cum. si pt raspunsul dat altcuiva referitor la prevenar. vroiam si eu sa intreb daca sa il fac acum sau dupa 2 ani.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Hepatita A este boala "manutelor murdare " sau asa numita hepatita digestiva, alimentara . Eu am facut-o in copilarie dupa o tabara. E cea mai usoara forma de hepatita dar e cui spitalizare, regim drastic 6 luni, nasoala. Si foarte contagioasa.

Ei sunt vaccinati obligatoriu de hepatita B, cea care se transmite prin fluide umane ( sange, saliva etc)

La hepatita C , forma cronica nu exista vaccin inca.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

pe langa una rea dau de una si mai rea,am sunat la laborator si se pare ca a iesit si ceva la cropocultura,nu stia asist sa imi spuna caci doc a cerut si antibiograma si e gata maine la 13.30 ,deci sa ma tin tare nu?

am reusit sa pun ceva poze daca va este dor de creata mea si vreti sa o vedeti la un anisor.... sunt la semnatura

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Frumoasa mica
Hai stai calma ca se rezolva si anemia si eventualii paraziti din copro .
Capul sus.
Pup fetele
PS : si scrie mai des, da ?

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Lalamamica,da o sa scriu mai des caci am cam terminat cu ex mai am unul la engleza Sambata viitoare si nu imi fac griji la el,deci o sa fiu dinnou cu voi .....iti dai seama ca sunt praf cu fata,eu ma stresez la fiecare stranut al ei iar acum chiar ma luat asa cu o gramadasi imi vine sa mor ca nu inteleg cum am ajuns aici,chiar credeam ca i dau tot ce are ea nevoie ,ma rog i pregateam,insistam,mai fortam dar ea alegea si papa cat o furnica si mi ciuda ca m-am tot vaitat la doc din cauza lipsei de apetit dar ma tratat cu glume si tot felul de chestii cum ca stresez copilu ca i ok la kg si uite ca nu e asa

imi revin eu si sunt sigura ca si micuta mea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Godzila cancer de colon sau de col uterin??????La ce pediatru mergi cu puii?

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mda, mi-am citit mesajul si am editat. Cancer de col uterin vroiam sa spun...sunt varza dupa asta noapte. Pediatrul e din Buc., Dr. Mihai Iordachescu, ca in Ploiesti e jale...cand m-am dus la ORL mi-a dat dr sa ii fac Fortum injectabil intra muscular ...dupa mai multe tel am decis sa ii dau augumentinul. Acum, Doamne ajuta! Sper sa ii mearga. Fetelor am impresia ca lipsa de bun simt a personalului medical ascunde un maaaaaaaaaare gol de cunostinte. Slava d-lui ca sunt exceptii.

Ce coincidenta asa il cheama pe fratemiudar nu e el pediatru din pacate.Unde are cabinet in Ploiesti sau mergeti in bucuresti la control, as mai vrea si eu o parere de la un alt medic....

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Nu, din pacate ma duc eu la el, sau ii dau tel. Il gasesc la IOMC E. Irzea si la MedLife. Cu ultima aventura nici nu l-am mai gasit la tel. Cred ca e plecat afara. L-am tot pisat sa isi intinda antenele si sa imi recomande un med bun din Pl...raspunsul...nope, nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, imi cer scuze ca intru atat de rar p-aici...si cand intru, numai cu probleme si intrebari....
Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: maine ma duc cu pitica sa facem vaccinul de 1 an, noi le facem pe cele de stat. Acuma, am vb azi cu o fata care e la acelasi medic si a facut vaccinul azi, numai ca i l-a facut in MANA, si in plus, nu i-a dat picaturile alea pe gura (antipolio) pentru care nu trebuia sa-i dam sa manance 2 ore, cu toate ca in carnetul de vaccinuri este trecut...
Intrebare pentru cele care au facut deja vaccinul de 1 an (cel de stat), tot asa s-a intamplat? IN MANA? de ce? si fara picaturile alea????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

mor de oftica ca nu pot vedea pozele Theei. abia am reusitr sa vad vreo 2-3, cea in pozitia in care doarme si intrarea de al ziua ei. iar la linkul filmuletelor imi da eroare.

...dar am reusit sa o vad pe Iris, frumoasa cu ochi albastri. cu cine seamana mami, ca tu ai ochii verzi, parca?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

cred ca si tu ma confunzi cu cumnata-mea..eu am ochii albastri,iar tati ii are verzi.Uite o poza cu mine si Irisuca mica unde ni se vad ochisorii albastrei
http://picasaweb.google.com/iulia0507/Procesate#5304536499409883618

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Vera, multa sanatate lui bb. Cat despre doctori incompetenti, cam asa e prin provincie.
bolnaviorul si pe tiza noastra, Iulia.

Stoisor, ti`am vazut cretulina blondutza. Ati facut un party pe cinste, iar ea e o domnisoara frumusica foc.

Ceska, muti Benjiosu singur?? Sper sa ne faca figura frumoasa, sa fie barbat de`acum, sa ii placa independentza si sa ne rada in nas cu smiorcaielile noastre de mame posesive.

Gata.... am dat`o disparuta pe Elle, disparuta pe Creatza, ma duc la odisee....si daca le gasesc....de moatze le aduc inapoi.

all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Fetelor, imi cer scuze ca intru atat de rar p-aici...si cand intru, numai cu probleme si intrebari....
Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: maine ma duc cu pitica sa facem vaccinul de 1 an, noi le facem pe cele de stat. Acuma, am vb azi cu o fata care e la acelasi medic si a facut vaccinul azi, numai ca i l-a facut in MANA, si in plus, nu i-a dat picaturile alea pe gura (antipolio) pentru care nu trebuia sa-i dam sa manance 2 ore, cu toate ca in carnetul de vaccinuri este trecut...
Intrebare pentru cele care au facut deja vaccinul de 1 an (cel de stat), tot asa s-a intamplat? IN MANA? de ce? si fara picaturile alea????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Ioanei i-a facut vaccinul in picior la 1 an, iar acum la sf lunii ii fac pe cel in MANA , picaturile de care zici, nici Ioanei nu i-a dat..tb?

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pfoa...acum am venit de la cosmetica...m-am epilat de numa-numa...hihihi...cu ceara normala ca aia de unica folosinta imi provoaca cosmaruri (doare ca naiba).
miine dimineata merg sa ma vopsesc...sa fiu bella pe duminica...

mi-au sosit si hainutele de pe boohoo...foarte faine...raportul calitate/pret absolut corect...toate mi se potrivesc de zici ca au fost croite pe mine (ce ti-e si cu englezoii astia si marimile lor la fix!)
bineinteles ca avizul mi-a venit in posta acuma dupa-masa...dupa ce imi ridicasem coletul...traiasca posta romana!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput