LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stoisor,
se vede ca s-a terminat sesiunea de iarna! Despre rezultatele analizelor lui Sara ... ce sa spun! Rabdare, tratament si o sa fie bine. Si Benji al meu a inceput sa nu pape.... Mi se pare mereu palid si incercanat.
Ce mai stii de JELIMONI??? Sunt bine ea si Robert? Mi-i dor de ei!

Baiatul meu s-a dus snur la perdele si le-a mangaiat. Il intreb "Schön? Frumoase?" El: "Ute e!" Sper ca nu se traduce cu Uite na! ci Uite! Ei! admirativ.
Am renuntat sa ii dau legumele ca era oricum numai chin si zic hai la iaurt cu piersica si mango. Trei lingurite! Buuuuun! Hai la budinca! Si din aia juma de portie! Azi a mancat bine doar laptele. UF! Are obrajii rosii si molfaie suzeta aia parca vrea sa o faca bucatele si s-o inghita. O fi de la dinti?????

Mai vroiam sa intreb mamicile care au folosit chilotei pampers sunt buni? Au ceva avantaje in plus fata de cei normali? Am luat ieri un bax sa ii incercam....ma gandesc ca scap de trantele de la schimbat mai repede... tusti in sus si gata!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ceska, io am mai recomandat odata chiloteii, dar pt Theutza de Laurici nu au fost grozavi.
Eu nu mai reusam sa o stapanesc la pus scutecelul. Se intoarce, se tavaleste, pleaca in 4 labe ... era chin.
Asa cu chiloteii o imbrac stand in picioruse si e mai usor. Plus ca parca nu ii mai e asa incomod intre picioruse.
Sper sa mearga si la tine. Io ii iubesc.

Adriana, Iuliei toate vaccinurile i le`au facut in manuta. Disperata am intrebat si io pe aici, de ce numai copilului mpeu ii fac in mana. Si cineva mi`a raspuns, ca vaccinul se face intramuscular, acum muschiul de la mana sau de la picior tot muschi e. probabil depinde de doc unde s`a obijnuit sa le faca. E o rutina si la ei.
Mai mult nu stiu sa iti raspund.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stoisor, ce bine ca ne mai scrii! nu mai fi stresata ca o sa fie bine mindra! si bafta mare la urmatorul examen!

Adriana, imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti zic de vaccinurile de la stat. in mod normal ROR e in minuta si acum se face gratuit. probabil ca asta vi l-a facut.

Ceska si Stefan e mare fan al perdelelor...in fiecare seara le mingiie si se invirte in ele...chilotei pampers am folosit la un moment dat nr 4. acum noi sintem la nr 5 si la cluj nu se gasesc chilotei marimea asta, deci ne-a intors la cei clasici. parerea mea e ca sint mai ok cind vine vorba de schimbat rapid, doar sa nu faca kk in ei, ca atunci trebuie sa rupi marginile cu grija sa nu mijesti tot copilul.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

inca n-am facut, maine il facem, dar o tipa care e la acelasi medic l-a facut azi, in mana, si m-a sunat sa-mi zica, de aia intrebam...iar rutina, ia-o de unde nu-i, ca pana acum au fost in picior.....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Fetelor, imi cer scuze ca intru atat de rar p-aici...si cand intru, numai cu probleme si intrebari....
Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: maine ma duc cu pitica sa facem vaccinul de 1 an, noi le facem pe cele de stat. Acuma, am vb azi cu o fata care e la acelasi medic si a facut vaccinul azi, numai ca i l-a facut in MANA, si in plus, nu i-a dat picaturile alea pe gura (antipolio) pentru care nu trebuia sa-i dam sa manance 2 ore, cu toate ca in carnetul de vaccinuri este trecut...
Intrebare pentru cele care au facut deja vaccinul de 1 an (cel de stat), tot asa s-a intamplat? IN MANA? de ce? si fara picaturile alea????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

In actuala schema de vaccinare de la stat vaccinul antipolio este acum injectabil si nu oral ( picaturi).
In plus tot in noua schema in acelasi timp cu "vaccinul de un an" se face si ROR. Unul in mana, unul in picior.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Citat:
citat din mesajul lui nemary

mor de oftica ca nu pot vedea pozele Theei. abia am reusitr sa vad vreo 2-3, cea in pozitia in care doarme si intrarea de al ziua ei. iar la linkul filmuletelor imi da eroare.

...dar am reusit sa o vad pe Iris, frumoasa cu ochi albastri. cu cine seamana mami, ca tu ai ochii verzi, parca?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

cred ca si tu ma confunzi cu cumnata-mea..eu am ochii albastri,iar tati ii are verzi.Uite o poza cu mine si Irisuca mica unde ni se vad ochisorii albastrei
http://picasaweb.google.com/iulia0507/Procesate#5304536499409883618

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mai, da ce frumoase sunteti. Iulia, ce ochisori ce gene!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Vera pe dr Adam ati incercat-o?Eu am fost pe la mai multi aici in oras dar ea este cu mult deasupra celor cu "renume"

Shose ma bucut ca te-ai refacut, cred ca de abia astepti ziua de mainesa-ti strangi Piptica in brate

Stoisor am vazut pozele cu micutza cretulie frumusica foc.sa ne scrii mai des.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Sorry, abia am apucat sa citesc din urma tot, la 18 am intrat azi in casa....

Am apucat doar sa incarc niste poze cu baietii mei tunsi nr.1 amandoi Inclusiv beculetul mic si blond, care parca e chel acuma Sunt in albumul "Februarie 2009".
Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

sa va spun varianta noastra de vaccinuri:

am facut de la "stat" ca asa incepuse schema si a trebuit sa o continuam. La un an a facut unul in mana si unul in picior in aceeasi zi, si s-a comportat foarte bine dupa.
cele extra: lui Matei i-am facut prevenar-ul in 3 reprize- la 5, 7 si 9 luni, recomandat de pediatru, dar cam scumput in jur de 1500 de RON. Daca mai aveti rabdare se vehiculeaza ca de la anul va fi gratuit.
si i-am mai facut ...parca...varilix la 11 luni. Acum astept sa vad ce imi zice pediatra ca sigur nu ne scapa...

offfff, imi pare rau sa aud de clopotei bolnavicuti: sanatate multa lor si rabdare si putere la mamici

si mie mi-e foarte frica de raceala, drept urmare azi noapte m-am visat bolnava, asa ca m-am sculat si imi verificam nasul si daca pot inghiti cum trebuie.

LauraD- - drum bun la munte si sa aveti vreme frumoasa!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Shose tu cum o cureti pe Iulia cand face kk daca poarta chilotei Pampers?ca ma gandesc sa iau si eu pt Iris dar nu-mi dau seama cum as putea sa-i dau jos daca-s plini de kk fara s-o manjesc pe picioare.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput