LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello zuzulici !!!!
Intru si eu pe fuga caci abia am ajuns la birou si, din fericire, mi se termina programul si in curand trebuie sa plec !!!!
Asta-seara ar trebui sa plec spre sinaia dar cand ma uit cum este afara ma gandesc sa o fac maine dimineata ca poate nu o fi asa de aglomerat...

In primul rand :

LA MULTI ANI SANATOSI, CU FERICIRE, CU NOROC, CU MULTE BUCURII, IMPLINIRI DRAGEI NOASTRE EMMA !!!!
EMMA

Sanatate multa! Sper sa-i treaca cat mai repede si sa o aniversati sambata !

Apoi, imi pare rau ca sofiuca de mada nu s-a facut bine.... Mada, ai mai fost la adam astazi ? Poate este totusi cazul de antibiotic....
Ma bucur insa ca este mai bine draga de Sofiuca de stancutza!

Ce mai vroiam sa spun...

A, fotografii:
Le-am vazut chiar aseara pe unele

Ramo, razvanelul frumos si ghidus !!!! Doamne este asa de vesel puiutul tau, atat de plin de viata !!! Sa-l tina Dumnezeu o viata intreaga asa !!! A, si mi-a placut tare mult casuta. A avut si dimitris una la fel dar din pacate s-a rupt la un moment dat ca o aveam instalata in curte la mama si a intrat cu tractorul in ea pana a daramat-o

Laurici.... mai, este mortala Theuta !!!! Ingros si eu randul fetelor "fan Theuta" Dumnezeule ce ochi are, ce fetisoara dulce si rotunda, ce pielicica alba, Am "savurat" fiecare fotografie - parada modei este mortala si parca printesa ta era constienta ca trebuie sa pozeze ...

Cati, multam si de intrebari! Copii sunt bine - Multumesc lui Dumnezeu !( si mamei care are grija de ei !) - iar la serviciu este in continuare nebunie cu multa munca dar nu pot sa spun ca-mi displace... Oi fi putin "dusa" dar eu chiar muncesc parca mai cu spor in conditii de stres.... Mai pune si tu foto Le-am readmirat pe cele de la sfarsitul lui ianuarie... Ce zapada aveti voi acolo.... ginerasul meu dulce si frumos !!!

si am mai vazut o printesa frumoasa foc.... Isabela Mai, voi aveti un adevarat loc de joaca acolo nu ca aveti "niste" jucari...

Pup burticile: Elle, Ema, Danuta!

Daca nu plec astazi poate mai intru si diseara de acasa.
Daca nu,... ne "vedem" marti de aceea vreau sa va urez petrecere frumoasa duminica !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

tocmai am deschis linkul de la Gratiela si ce credeti?tocmai ascultam si noi Pupaza din tei

elle,nu imi iese din minte ce ai zis,ca trageai cu ochiu la odisee,si eu am obiceiu astasi acum m-a pus pe ganduri

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Raluca si eu mai trageam cu ochiul dar ...m-am lecuit...

Elle deci am dat gres (n-am stofa de mama Omida...)...e un sg samburel! Doamne ajuta sa nasti frumos un bebeic sanatos, fie fetita, fie baietel...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LA MULTI ANISORI EMA SI ALESSIA!
Sanatate, bucurii si o viata implinita alaturi de familiile voastre.

Fetelor eu sunt mai bine, mai trag putin de nas, dar e clar ca e pe sfarsite gripa mea.
Astazi ma spal, ma aranjez si maine ma duc la bebelusha mea draga! Doamne, am plans aseara de dor. Parca n`am vazut`o de un an.

Am vazut pozicile Theuthzei care parca e o prajiturica gustoasa din care as musca o bucatica ca`mi lasa .
E minunata cum doarme senina, in fustitza roz, ghemuita intr`un colt al patului.
L`am vazut pe Razvanici bebe frumos, cu ochisorii lui expresivi si poznasi.
Ramo, ce frumos ca vrea sa stea in casuta, a primit si Iulia casuta din aia si nu a vrut deloc sa intre in ea, zici ca o pici cu ceara.
I`am bagat si jucarii si degeaba. Poate mai creste si mai prinde curaj.

DanutzaDadoninque, referitor la nume am mai vrut sa iti raspund o data si nu stiu cum dar nu am mai apucat. Noi toata sarcina am lenevit si nu am cautat nume Pipetului. Aveam maria si atat. Mai avea tati o varianta Anastasia dar ii era teama sa nu o strige copii Ana si sa se piarda frumusetea de nume. Eu ma gandisem la Zarah. Dar amandoi am hotarat sa o vedem intai cum arata la fata si ce ne inspira atunci.
Cand s`a nascut, avea doua falcutze si o fatzuca de tzarancutza de la munte, careia i`ar fi venit ca nuca`n perete Anastasia sau Zarah. Asa am hotarat sa ii cautam nume 100% romanesc.
Tu ai mai intrebat odata cum ni se pare sa pui numele bunicilor sau al parintilor la bebelusi. Daca o faci cu drag si nu din obligatie mie mi se pare minunat.
Iulia poarta numele bunicului din partea tatalui, care nu mai este. Si care ar fi iubit`o mult.
Si daca este sa imprumute ceva din caracterul sau din reusitele lui profesionale am fi cei mai fericiti parinti din lume.
Na ca m`am emotionat si nu voiam.
Asa ca nu scoate din calcul niciun numa inca.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Aseara am fost la urgente la ORL. Are otita cong. bilaterala plus angina fleg. O fericire. A fost mascata pt ca a luat Cefalexinul. Acum suntem pe augumentin...speram sa functioneze. Colac peste pupaza aseara se plangea si Iulia de ureche si azinoapte i s-a perforat timpanul...i-a curs urechea. Asa ca iau amandoi antibiotic. nu va pot spune cum a fost noaptea. dar asta sa fie baiul...sciu cu vlad in brate cu o mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Mada, ma bucur ca nu a mai facut Sofiuca febra. Sa stii ca si la Iulia a fost tot febra fara muci. Cred ca e virus. kk asa cum ai descris poate e si de la medicamente.

So` de Stancutz felicitari!!!! Deci inca o domnisoara care a a les creditza (cruciulita)! Cred ca va deveni creatoare de succes .

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

SHOSE.Cred ca alegerea numelui o vom face dupa ce ii vom vedea fatuca.LAURA distractie placuta in mini vacanta.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Madanic, deci...vei fi urmatoarea zuza ???

CatiM, multumim de intrebare. trioul este pe calea cea buna, mai avem putin si ne facem bine de tot si o sa iesim si afara. zilele astea, daca a fost mai frig si a batut vantul nu am mai scos-o pe Daria din casa. si ce as fi vrut, mai alez azi cand a nins...

Madalina, ce bine ca i-a mai scazut febra Sofiei. chiar asa, tiza voastra, Sofia de Stancuta ce mai face?

Vera, multa sanatate puiutilor, imi pare tare rau sa aud ca sunt bolnaviori. pe Iulia nu ai vaccinat-o impotriva otitei?

LA MULTI ANI! EMMA sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Vera off..nu se mai termina o data cu bebelusii astia bolaviori? uite un -ic de la noi sa treaca mai repede.

Laurici ai o frumusete de fata.De-abia acum am reusit sa vad si eu pozele cu Theiutza cea fitoasa,tare mandra-i fata lu mama si cu siguranta si mama de ea.

Shose bine ca s-a terminat cu gripa.Diseara iti strangi puiu in brate dupa atatea zile.Da-i un pupic si de la Irisuca mea

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Madanic, deci...vei fi urmatoarea zuza ???

CatiM, multumim de intrebare. trioul este pe calea cea buna, mai avem putin si ne facem bine de tot si o sa iesim si afara. zilele astea, daca a fost mai frig si a batut vantul nu am mai scos-o pe Daria din casa. si ce as fi vrut, mai alez azi cand a nins...

Madalina, ce bine ca i-a mai scazut febra Sofiei. chiar asa, tiza voastra, Sofia de Stancuta ce mai face?

Vera, multa sanatate puiutilor, imi pare tare rau sa aud ca sunt bolnaviori. pe Iulia nu ai vaccinat-o impotriva otitei?

LA MULTI ANI! EMMA sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Iulia ca si Vlad am vaccinat-o cu schema Infarix oricum nu stiu daca poate capata imunitate la felul asta de otita...probabil ca e vb de alte forme...in fine nu ma pricep...probabil ca Lala stie mai multe si ne poate lamuri.

Mari, Iulia si multumim de sustinere.

Daca tot povestim cum am ales numele bb-lor va spun cum a fost la fetita. Initial ne tot invarteam cum sa o numim... pt ca sunt fff multe si fff frumoase numele de fete. Si cum avem o pritena buna pe care o chema Iulia care e f faina, plus ni se pare ca e un nume care sugereaza forta si echilibru, ne-am decis sa o numim Iulia Maria (ca pe pipetzica- sa ne traiasca tizele). Atunci am anuntat-o frumos pe prietena mea ca ar face bine sa o naseasca pe fi-mea caci are numele ei . S-a conformat, de... Uite asa am rasturnat un pic traditzia.

Mergi la inceput