LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Multimum mult fetelor ca va ganditi la noi cate o si un pt fiecare!

Aseara la ora 22.30 avea inca febra si am hotarat sa-i mai dau eferalgan nu trecusera decat 3ore de cand ii dadusem picaturile de algocalmin, eferalgan nu i-am dat pt 10kg ci pt8, febra i-a scazut in vreo 2 ore si nu a mai facut deloc de atunci, acum nici eruptie nu are pe corp, mucioasa nu e, de tusit nu tuseste in schimb a facut kk moale si un pic verzui- scuzati descrierea,dar dau vina pe faptul ca ieri nu a mancat decat san si aseara pe la 9 o banana.Azi dim a papat un iaurt cu 2mere mici si cativa biscuiti amestecate toate.
Lala ar putea fi de la dinti febra asa mare?????Dr mea zice ca da.Eu i-am facut si urocultura si a iesit sterila.

Ellena imi poti trimite nr tau de tel pe mess sau PM?

Miri cu riscul de a-mi lua o mie de slapi pe spinare eu iti zic ca Sofia doarme cu mine in pat de pe la 6 luni, stiti povestea ca am fost la mare si s-a obisnuit cu mine in pat, nu am mai putut-o reobisnui in patul ei, iar de lasat sa planga sincer imi e tare mila de ea, stiu ca e gresit ceea ce fac darrrrrr.......

La multi ani puiutilor

Luca Stefan
Alexia
Robert
Sonia Andreea
Emma
Alessia Luciana

Sa cresteti mari sanatosi si sa va bucurati parintii clipa de clipa!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Vreau si eu sa felicit clopoteii care au implinit un anisor zilele astea:

LA MULTI ANI!!! SARA, ALEXIA, SONIA, EMMA, ALESSIA , LUCA si ROBERT. SA FITI SANAOTSI, SA CRESTETI MARI SI VESELI SI SA VA BUCURATI MEREU PARINTII!

CRISSANDRADA, BEINAZUTA,, La Multi Ani! Fericiti, cu sanatate si impliniri alaturi de minunile mici!

Vreau sa urez si eu multa sanatate puiutilor bolnaviori sau mamicilor care nu se simt bine. Sa treaca repede toate problemutele si sa nu mai apara altele!

Noi suntem bine, Sofia nu a avut nici o problema ieri si nici azi, i-am mai dat ocazional saruri de rehidratare, in rest a mancat bine, cam maraita mai ales seara dar sunt sigura ca e de la dinti, cand o dau cu gel se simte umflat in dreptul maselutelor. Abia astept sa ii iasa!

Pana pe la 3 ani le ies dintii iar la 5 incep sa le cada, haha ....

V-am zis ce a ales Sofia de pe tava duminica? cheile de la masina, o cruciulita si papiota. Analyse that ...Sper sa pun si niste pozute in curand.

Lala, vroiam sa iti spun demult ca e admir f mult pt energia ta. Esti harnica mereu de dimineata - ce frumos iti spunea Iri asta vara Lala Matinala - , scrii pe forum si pe blog, gatesti si ai grija de 3 baieti, ce mai, tu cred ca faci intr-o zi cate fac eu intr-o saptamana :-)

Sper ca si Sofia, care e nascuta la confluenta dintre zodii, sa fi luat de la Capricorn puterea de munca :-) si de la Varsator tendinta spre autoconservare :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza

Elle dr mea mi-a spus ca la cat de "curat" este nisipul atat pe plaja cat si in parc mai bine safe decat sorry

Madalina ma indoiesc sincer ca febra de 39,5 poate fi "doar" de la dinti . Eu cred ca ori e boala eruptiva ori un virus ori o suprainfectare cu bacterie.

Lui Andrei au inceput sa-i dispara bubitele

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

un gand bun si un strop de zapada de la Sibiu......
olaaa zuze
Multumim pt urariile de La Multi Ani adresate piticei mele
va multumesc si va sarut cu drag,

FELICITARI pt samburelul din burtica mami Elle,sa dea D-nu sa treaca repede si usor cele 9 luni si sa fie un bb baietel asa cum ti-ai dorit de ziua ta,sper din suflet sa va fie bine ,sa retraiesti momentele magice si pline de emotii ale sarcinii si sa iti strangi comoara in brate ,unn pupic si pt Evita care a simtit inaintea ta ca se apropie fratioru(speram)fetele si curaj mami

despre noi....hmmm.nu asa bine,cum am mai citit pe aici si la noi sunt probleme,de ziua ingerului meu nu m-am putut bucura la maxim pt ca aveam stresul in inima din cauza unuor analize de sange,le-am recoltat Joia ,inainte de ziua ei si Luni am primit si rezultatele,poate va mai amintiti ca v-am spus odata ca Sara este cam galbena-alba ,fara pofta de mancare,etc,DA,sa confirmat prin alaniza de sange ca are o mare anemie,aseara am fost la doc si am primit cu caru tot felu de vit si fier si acid folic si ....imi bubuie capu ,am program batut in cuie pt urmatoarele 3 luni de zile,nu stiu cum am ajuns aici caci ea primea ou,carne de pui si vita,ficat ,peste,fructe,iaurturi dar de'asta este......
despre ziua ei cateva cuvinte....,au fost 2 petreceri Sambata si Duminica,cu multi copilasi ,cu multa voie buna,cu torturi si sampanie pt pitici,baloane ,artificii si confetii ,muzica si voie buna(numai pt mine nu prea)
ce a ales Sara de pe tava?un pix si o papiota(deodata),un parfum si un sapun(deodata )si banii(deci multe lucruri ,cu amandoua mainile deodata)
sper sa am timp sa pun si ceva poze,pt ca sunt ffff multe
va sarut
vad ca si Sofiuca a ales papiota

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

RAMONA ce frumos e Razvanici,imi place tare mult casuta lui.
LAURA IOANA ce scumpa e Thea,ce haioasa este cum doarme in patut aici ,cand te gandesti ca eu asa o puneam pe Bianca la inceput sa doarma si acum nu mai are loc.
ANGI ce frumos si harnic este Pupi,si ce salopeta frumoasa are.

Sunt restanta cu niste poze la un capitol dar sper sa le vad azi,maine ca tot am auzit vorbindu-se despre ele.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CESKA imi place foarte mult numele MARIUS dar pe baietelul prietenei mele din Ro il cheama asa.Cred ca voi astepta sa ii vad fatuca si voi decide pe loc numele care i se potriveste.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Multumim pentru melodi,ma bucur ca te simti mai bine astazi.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

EMMA,ALESSIA
Sa aveti parte numai de bucuri in viata.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Grati,Ellenuta,Madalina,Stancutza

Ellenuta,nu ai de ce sa iti ceri scuze,eu ii dedic urmatoarele saptamani Soniei,mai ales ca o vom sarbatori sper eu pe 28

......greu cu party asta,sora mea inca nu stie in care weekend va fi in Oradea,nasii sunt plecati in Italia,eu nu as vrea sa fie post,deci ...greu

Grati,multa putere si sa atingi cu succes targetul

Madalina,si noi am avut probleme ,nu scadea febra cu antitermice,dar dupa ce lua algocalmin fie intravenos fie oral,nu mai urca temperatura,multa sanatate

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza he he .. eu o vad pe sofiuca frumoasa o mare creatoare de moda pasionata de masini scumpe!

stoisor si sara mica la fel .. poate vor colabora printesele si vor pune baza celei mai mari case de moda din Romania. ma duc sa rasfoiesc albumele sa vad daca ai pus pozici!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 6+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput