LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Apropo de vaccinuri suplimentare

Dr mea m-a sfatuit ca la vara inainte de operatiunea mare si parc la nisip cu galetusa sa-i fac lui Andrei vaccin impotriva hepatitei A

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna dimineata! Azi dau si eu o cafea,cred ca prima..

Angi am vazut pozele cu Pupicu bucatar,tare mare si frumos s-a facut

Fetelor,ieri m-am intalnit cu o cunostinta intr-un magazin;eu cumparam oua de prepelita pt Iris si cand i-am zis respectivei ca pitica mea mananca numai oua de prepelita si-a dat ochii peste cap si m-a intrebat cum de dau oua de prepelita unui copil de un an...Acuma nu stiu ce sa zic,n-am cerut extra lamuriri pt ca ma enervase,dar exista vreo interdictie la copii de un an in ceea ce priveste ouale de prepelita? din cate stiu eu sunt f sanatoase..voi ce ziceti?

Ema si Alessia

Azi Irisuca face 1 an si doua luni,iar eu si sotu facem 10 ani si 10 luni de cand suntem impreuna.Oare ar fi motiv de sarbatoare?...ca eu tare imi doresc o pereche de cizme...da nu stiu cum sa-mi abordez sotu ...sa incerc asa cu tupeu?

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Emma!

La multi ani, Allesia!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor pt sustinere...azi sunt deja mai optimista...

sa zic ca eu anul asta implinesc 18 ani de cand sunt cu sotiorul (si 16 ani de casatorie...)???

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Am nevoie de o cafeaaaa, sau doua!
D-sorul Benji a baut lapte la 5 a adormit abia dupa 6 la noi in pat pana la 8fara un sfert. Si trebuie sa va spun ca e fffffff gelos pe zuze.... plange cu larimi ma trage de pantaloni, se pune in genunchi numai sa plec de la comp sa ma joc cu el. Asa ca eu citesc in reprize ce scrieti voi.... dar el revine mereu.

Alina023,
am vazut si eu pozele cu puii tai dar am uitat sa mentionez . Sunt de acord cu zuza care spunea ca Luca e al tau si Anita a lui tati.

LauraIoana,
Thea e superba! Rochitele de asemenea. Mie imi place cum doarme ea mereu si oriunde. Cel mai tare e in poza cand a adormit imbracata pe jos pe hol.

Danonique,
deci ce spui de Marius????

Iar trage de mine dar am scapat ca a scos capul tati!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

printeselor Sonia, Emma si Alessia care au implinit un anisor! Sa fiti fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Mie mi-a zis dr. de vaccinul pt. Hepatita A pentru cand va merge la gradinita, probabil tot in jur de 2 ani. Dar mi-ai dat de gandit LalaD.Iulia, ce au ouale de prepelita de s-a speriat asa respectiva persoana? Nu ti-a zis si motivul? Instinctiv, si eu le-am evitat, probabil pentru ca stiam cateva persoane adulte care le-au folosit ca tratament complementar in boli destul de grave. Ma gandeam ca sunt "prea puternice" :)Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cu scuzele de rigoare .. speram ca primesti urarea mea ..

SONIA

si pentru azi

EMMA

ALESSIA

La multi ani printeselor! Sa fiti sanatoase, norocoase, sa fiti iubite si rasfatate si sa aveti parte numai de bine in viata!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

eu nu-i voi face vaccin contra hepA...atatea vaccinuri ma naucesc...si-asa pt ROR tb sa fac dozare anticorpi sa vedem dak intr-adevar a facut rube si rujeola...

Mergi la inceput
Mergi la inceput