Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 12

Caprioara spune:
Dana, acu am citi si eu vestea cea mare . Felicitari pentru bb din burtica
, mamica curajoasa! Sa mearga bine sarcina si sa ai un bb sanatos!
pup you,
Caprioara, mami de Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

alinus_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Acum m-a impresionat foarte mult povestea Emmei, fetita Aideiciolac. Atit de mult, incat sunt hotarata ca daca bebicul din burtica e fetita, va purta numele de Emma. Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si ![]() POZE |
Burtici, fac propunerea ca una dintre voi, cele care va pricepeti atat de bine la scris si sentimente, sa-i faceti Aidei propunerea de a intra la odiseea noastra, pt ca in fond e si odiseea ei (asta daca nu ati invitat-o deja). Cu siguranta nu are timp de noi, insa sunt convinsa ca ar fi fericita sa stie ca gaseste o ancora, o parere, o idee aici.
Eu citesc zilnic topicul Kissulinei, insa nu i-am scris niciodata nici macar o vorba, mi se pune rapid un nod in gat si imi dau lacrimile. Si sotul ma ironizeaza usor.

Alina

si

monica_dicut spune:
alinus, eu am felicitat-o dar sincer mi-a fost greu si rusine sa o invit sa ni se alature... ma gandesc ca poate prioritatea e Emma totusi si ii este teama sa nu o supere in vreun fel... oricum, cred ca toate ne gandim la ele. POate ca daca o sa simta nevoia o sa intre... poate pur si simplu nu poate...nu stiu, zic si eu. Mi-ar placea sa o avem alaturi de noi
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata

cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Monica, la ce ora mergi la doctor?
Ma gandesc la tine si iti tin pumnii!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

monica_dicut spune:
In jur de 5 Cris, tre sa o sun dupa 4 sa imi spuna cand are o fereastra ca ma baga intre programari. Ca mai nou are consultatii si la Romar (ceea ce ma bucura ca nu tre sa ma mai duc la spital )
POate imi spune ce ascunde intre picioare (glumesc evident ca stiu ca n-are cum)
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+

cristina_ana spune:
Monica, si eu am intrebat ieri daca se vede sexul si mi-a zis ca ar putea sa isi dea cu parerea dar mai bine nu o face, sa nu ma induca in eroare
Chiar fetelor, s-a gandit careva dintre voi sa afle sexul lui bebe deabia in momentul nasterii? Cred ca ar fi interesant, mie mi-a trecut prin cap, dar totusi stiu sigur ca nu as fi in stare sa-mi stapinesc curiozitatea pana atunci.
Adica, ma gandesc ca ar fi tare fain dupa ce nasti sa-ti zica medicul: Felicitari, aveti fetita/baiat!!!!
POZE

cristina_ana spune:
Alinus_25, eu nu cred ca Aida ar vrea sa scrie aici. Pentru asa ceva trebuie sa fii entuziasmat de ceea ce ti se intampla, asa cum suntem noi. Cand ai sufletul trist nu prea iti mai vine sa te bucuri de nimic. Eu am incetat sa mai scriu la odiseea trecuta in momentul cand am avut niste suparari foarte, foarte mari si nu mai vedeam nimic frumos in viata. Din fericire acum au trecut toate si ma pot si eu bucura de ce mi se intampla.
POZE

danangie spune:
Buna dimineata fetelor,
IULIA intepaturile pot fi de la tendoanele uterului ca el acum sufera niste schimbari majore si e posibil intepaturile sa fie de acolo....si eu am avut intepaturi,dureri pana in sapt 12, sarcina trecuta.Oricum daca ai dureri, stii ca poti lua no-spa sau scobutil,nu?
Ah...ce bine e.....casa e curata, la munca nu ma mai duc....sunt putin mai relaxata fata de zilele trecute.
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

monica_dicut spune:
Cris, eu sincer dupa ce s-a intamplat tragedia mi-am tot facut mustrari de constiinta ca bebe s-a suparat pentru ca eu am vrut fetita si el a fost baiat si la momentul cand am aflat am fost putin trista. Drept pentru care am zis ca data viitoare (adica acum ) nici nu o sa mai vreau sa stiu ce este ca o sa aflu cand nasc. Dar stand acum si gandind-o la rece nu prea cred ca ma lasa curioziatea sa nu intreb... si sincer Iosup oricum o spune fara sa te intrebe (ca de aici si supararea la mine pt ca mi-a spus intai ca e fata la 12 sapt ca apoi la 22 sa-i creasca cuc) Bine cred ca daca i-as spune inainte ca nu vreau sa stiu, nu mi-ar spune. Ma mai gandesc totusi daca vreau sau nu sa stiu pana pe 13 martie cand merg la el.
POZNICI CU NOI
Monica 10+

alex25 spune:
Buna dimineata dragilor!
Aveti ceva spor, nu gluma! Felicitari noilor venite si celor care au auzit inimioara!
Eu sunt relativ bine, se pare ca se accentueaza greturile si nu prea imi arde de nimic, plus ca noapte nu prea pot sa dorm!
Stie cineva ce inseamna dozare de anticorpi, eu si sotul avem grupe de sange diferite si cica ar trebui sa fac aceasta dozare, ce presupune, ce inseamna? 7+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi