Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 11

monalac spune:
DANANGIE,sunt atat de emotionata!!!parca mai ieri deschideai odiseea de iulie august si acum....bebe 2!!!sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coras INCERDIBILLLLL uitati-va pe trv1 la cazul lui Tutunaru, uitati-va ce a facut omu asta cu un bebelus si cu mama lui la elias, nu a vrut sa ii faca cezariana si a facut complicatii mari si hipoxie acum vorbeste despre fisa de travaliu care e falsificata!!! |
Am gasit la Tutunici mesajul asta copiat din alta parte, dar se pare s-a perpetuat...
citat din mesajul lui bebe2008
Buna fetelor!
Eu am nascut in aceeasi zi cu Camelia, mai precis la 2 ore distanta una de cealalta. Nu pot preciza ce s-a intamplat in momentul expulziei, dat pot spune ce s-a intamplat dupa. Cand s-a nascut, copilul nu respira si mai mult de 10 min medicii au incercat sa-l resusciteze. In cele din urma au reusit. Mihnea s-a nascut cu Apgar 0.
Cred ca cel mai bine ar fi sa relateze Camelia toata povestea,de la inceputul travaliului si pana la externarea din spital, deoarece viitoarele mamici, paciente ale doctorului, cu siguranta s-au speriat citind articolul si incep poate sa se indoiasca de PROFESIONALISMUL unui doctor pt care vorbesc faptele, nu "referintele", asa cum si-a permis un nimeni sa comenteze in ziarul Libertatea pe marginea articolului. M-au revoltat comentariile mai mult decat rautacioase la adresa doctorului, in conditiile in care eu stiu f bine cat s-a incercat salvarea copilului.
De ce nu s-a facut cezariana? De ce a stat atatea ore in travaliu? Sunt intrebari la care nu pot raspunde eu. Cert este ca multe raspunsuri au legatura cu politica spitalului, nu cu cea a doctorului, caruia i se cere sa faca cezariana doar in cazurile extreme....Ca si cand conducerea spitalului stie mai bine decat medicul, care a monitorizat pacienta timp de 9 luni, ce e mai bine pt aceasta.
Cred cu tarie in faptul ca ar trebui sa profeseze in alta parte decat in Elias.
Cred ca ma voi opri aici cu comentariile, dar nu inainte de a le spune parintilor lui Mihnea ca sunt alaturi de ei, ca le doresc multa santate si putere sa treaca peste aceasta grea incercare (fiind acolo i-am cunoscut pe amandoi si sunt oameni cu totul speciali).
Din punctul meu de vedere, pot sa spun ca pierderea sarcinii mele la 14 sapt nu a fost un moment prea bun, insa Tutu s-a comportat f bine. Mi-a explicat ce facem si de ce e mai bine asa. Rezidenta lui, Ioana e o dulceata de fata. Asistentele, ca peste tot. Prima de care am dat am crezut ca este infirmiera, ceva, asa era de blanda...Cea de noapte, care de fapt m-a purtat pe holuri, cred ca astepta ceva, dar numai de asta nu imi ardea mie...Pentru ca a durat 16 ore pana mi s-a declansat nasterea, Ioana tot venea sa vada ce fac, dr. mi-a spus ca poate sa dureze si 2 zile, dar e spre binele meu..Din pacate, la momentul X, oar 2 noaptea, era intr-o operatie cu Ioana cu tot, nu stiu de ce gen, asa ca m-a preluat o fata tanara, rezidenta cred ca era. Ghinionul meu ca au ramas resturi si am mai fost o data. Cand am fost la dr la cabinet la control, i-am amintit cine sunt si m-a mangaiat pe cap. Fara un cuvant. Un gest profund omenesc. Hai ca n-am vrut sa va intristez , ca tot o sfatuiam pe Moni sa nu mai citeasca tristeti, insa scopul a fost de a atenua din eventualul soc. Nu mai zic ca nu mi-a cerut, nu a asteptat, nu i-am dat nimic...Din pacate am mai auzit ca Tutu nu este f iubit de colegii din Elias. Ca nu toti dr au "tutunici". Eu una de "vladarici" nu am auzit

Fluturasii mei iubiti

adriana_m spune:
Salutare burtici
Ptiu ce de a-ti scris.
Ioana multumesc de informatii cu acidul folic.
Monica eu zic sa nu te stresezi foarte tare. Eu zic ca totul o sa fie bine. Si eu is balonata si am o burta de zici ca am 5-6 luni acum. Dar eu cred ca totul e bine.
Eu is tot cu greturi si tot tacamul. La mine se accentueaza parca in loc sa se diminueze. Deci fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit.

monica_dicut spune:
AM tot citit in articole iar comentariile sunt tare rautacioase. Mie mi-a murit copilul si tot n-am facut astfel de acuzatii. Mi-am acceptata soarta si am considerat ca si doctorii sunt oameni care din pacate gresesc cu vieti omenesti si nu cu un surub sau o piulita. Din pacate nici ecografele nu sunt perfecte, doctyorii nici atata, analizele sunt in fel si chip... cred ca mult peste 50% intr-o sarcina tine si de noroc in condittile actuale ale societatii si ale vietii.
E parerea mea
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata

Roxxy80 spune:
In nici un caz nu e raut. Pur si simplu incep si ei sa aiba crize de personalitate, tatoneaza terenul sa vada ce le merge si ce nu le merge. Am inteles ca apogeul crizelor astora este pe la 2 ani. Ideea e ca trebuie sa ne pastram calmul, cand iti arunca o jucarie in cap, sa-l iei de manute, sa te uiti in ochii lui si cu un ton f ferm sa-i explici ca nu e bine, ca o supara pe mama. Ideea e sa nu ridici tonul pt ca atunci si mai rau fac (usor de zis, dar mai greu de facut - si eu imi pierd cateodata rabdarea). Eu nu cred ca ai gresit tu cu nimic in educatia lui.
citat din mesajul lui diamar78 Eu sunt un pic cam necajita dar nu din cauza sarcinii ci din cauza primului bebe de 1 an si 8 luni. E destul de raut cateodata si ma gandesc ca poate si al doilea o sa fie la fel si ce o sa ma fac cu doi. A fost un plangacios de cand am venit cu el acasa. Este foarte energic, se joaca frumos si dintr-o data te trezesti cu o jucarie in cap, plange pana nu mai poate daca nu fac cum zice el. Cateodata e intelegator dar cateodata nu pot sa ma inteleg cu el. Imi pun semne de intrebare daca am gresit undeva in cresterea lui. Si inca ceva, nu reusesc sa-mi introduc semnatura. Intru la profil personal dar nu am niciun tab cu semnatura. |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

flo1980 spune:
Dana frumoasa veste ai adus! Sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si nastere si mai usoara!
De asemenea tuturor va doresc acelasi lucru!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

danangie spune:
BUJO, ANKALAURA, MARIAANA, VIOLETA, DARA , MONA, FLO multumesc de urari. Va
ELLENUTA multumesc de adaugarea pe lista
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

danangie spune:
E ciudata...eu deja am greturi....stiu ca ar trebui sa apara mai tarziu...in jur de sapt 6,nu? Eu de 2 zile imediat dupa ce mananc asa ce imi vine sa vomit......cu Alessio nu am avut greata deloc....
Bun venit noilor -ute, sanatate multa si sarcina la termen.
Fug la baita ptr Ale...
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

tulibu spune:
Va multumesc pt informatii, sincer, m-am mai linistit, credeam ca se intampla ceva aiurea. Dar trebuie sa am rabdare. saptamana viitoare ma duc la doctor, dna dr mi-a spus ca mai devreme nu are rost ca nu se vede nimic, asa ca n-am de ce sa ma duc acum zilele astea. Oricum sunt tare nerabdatoare. La mine e prima sarcina si absolut totul e nou.
Noapte buna si ne auzim maine dimineata!

giuliella spune:
citat din mesajul lui Ellenuta am ramas datoare din capitolul trecut cu un raspuns iuliei .. ziceai de dureri in uter ca si cum ti-ar infige cineva un cutit .. am avut si eu intr-o zi .. cam acum 2 saptamani .. simteam ca ma spinteca careva .. eu credeam ca-s durerile de pre-ciclul .. dar ma gandesc ca poate au fost de la nidatie (desi asta are loc prin a 10 zi ..), habar nu am .. sper sa nu mai ma intalnesc cu ele .. m-am chircit efectiv de durere. Elena ![]() ![]() Eva creste mare ![]() www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete ![]() |
deja la mine nu cred ca mai e vb de nidatie...dar tare ma tem ca sa nu se intample nimic rau si de aia ma cam sperie orice durere ciudata.
Iulia

si