Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 10

Ioanact spune:
Multumesc tuturor celor care ne-ati felicitat samburelul din burtica.
ALBUM
1 de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA

ladymina77 spune:
Danuta la mine bebe 2 e mamaruta,Bogdan e mare are 10 ani asa ca bebe 3 nu mai vrem :)
S-aveti sarcini usoare viitoare mamici!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

mimika spune:
Chiar ca ati scris....Se cam vede cine este acasa in concediu sau cine are sefi ingaduitori. Ca intreba tulibu, mie grturile mi-au aparut la 5 saptamani si vreo 4 zile. Sanii mi-au fost sensibili din a doua zi de intarziere a CM. Co somnul nu mi-am dat seama din prima ca eram in concediu la inceput si oricum dormeam de rupeam
. Insa, ceea ce m-a pus pe ganduri a fost ca intre Craciun si rev am mancat la prajituri...ceea ce nu imi statea in fire. Plus ca intr-o seara i-am zis maica-mii: eu vreau ceva de mancat sau de baut ACUM,ca mi-e pofta de...ceva
10+
Fluturasii mei iubiti

monica_dicut spune:
mariaanna, din cate mi-a spus mie doctora, raceala nu e o problema pt bebe. Important este sa nu faci febra mare care sa te tina multe zile. Nu stiu eaxct ce inseamna febra mare (banuiesc probbail peste 38) Daca simti ca te ia, mie mi-a spus sa iau repede un paracetamol ca e permis in sarcina dar sa fie simplu nu din acela sinus. Da poate totusi nu iei vreo boala. AI anticorpi la bolile copilariei?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata

kemsy spune:
Fetelorr, sunt f fericita
Tocmai am fost la medic, si am vazut bebelul
Are 15 mm lungime, si ii batea inimioara intr-un stil impresionant
Nu stiu cu cate batai, ca nu mi-a zis dr. Greturi, asa cum ma asteptam, nu am...doar vagi senzatii, dar daca mananc ceva imi trece. Oricum, pana acum ma consider norocoasa, au disparut si simptomele celelalte, de constipatie si balonare
Azi, ca sa...curat instalatia...am mancat pe stomacul gol prune uscate si un mar
Aproape ca am obtinut efectul invers
Am cateva analize la sange de facut, si apoi trebuie sa fac si Dublu test...si asta m-a cam intristat...nu-mi placea ce zicea dr....parca vedeam toate relele venind.Voi ce stiti de testul asta?
Despre : pana acum am lasat-o mai moale, dar dr a zis ca e totul bine, pot face orice...cu moderatie. Pana si 2 tigari pe zi daca fumez, cica nu-i bai.
Insa, in ce priveste celalalte, gen cafea, condimente...eu is mai relaxata...nu ma las influentata de toate astea...eu cred ca bebe e destul de rezistent incat sa treaca peste mirosul....de cimbru sau busuioc
Seara buna!!!!!!!8

coras spune:
INCERDIBILLLLL uitati-va pe trv1 la cazul lui Tutunaru, uitati-va ce a facut omu asta cu un bebelus si cu mama lui la elias, nu a vrut sa ii faca cezariana si a facut complicatii mari si hipoxie acum vorbeste despre fisa de travaliu care e falsificata!!!8+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

ButterflySim spune:
danangie - eu cred ca este sarcina asa mi-a aparut si mie una care se vedea mai tare si una care se vedea mai slab :)
tulibu - greturile la mine au aparut in sapt 7 mai mari pana atunci doar o usoara senzatie de greata. vad ca de 2 zile iar nu imi mai este rau ieri mi-a fost doar un pic iar azi mai de loc.
fetelor ma speriati nici eu nu mai am greturi mari de 2 zile. dar eu sper sa fie ok. nu scrie nicaieri ca trebuie sa ne simtim groaznic in fiecare zi. maine merg la eco sa vad bulina. da doamne sa ii bata inimioara tare tare si sa fie bine.
Pup 8+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

ButterflySim spune:
Coras - nu am chimbat prea tarziu postul tv. despre subiectul asta e vorba?
http://www.urbaniulian.ro/2009/01/22/caz-de-malpraxis-la-spitalul-elias-un-baietel-de-2-luni-condamnat-la-o-viata-trista/ 8+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

diamar78 spune:
Eu sunt un pic cam necajita dar nu din cauza sarcinii ci din cauza primului bebe de 1 an si 8 luni. E destul de raut cateodata si ma gandesc ca poate si al doilea o sa fie la fel si ce o sa ma fac cu doi. A fost un plangacios de cand am venit cu el acasa. Este foarte energic, se joaca frumos si dintr-o data te trezesti cu o jucarie in cap, plange pana nu mai poate daca nu fac cum zice el. Cateodata e intelegator dar cateodata nu pot sa ma inteleg cu el. Imi pun semne de intrebare daca am gresit undeva in cresterea lui.
Si inca ceva, nu reusesc sa-mi introduc semnatura. Intru la profil personal dar nu am niciun tab cu semnatura.