Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
Noi am iesit putin astazi.
Intii nu am putut desface caruciorul, s-a blocat cumva, i-a mai sarit si o bucata de plastic cind l-am fortat asa ca am plecat in Cora cu daria de mina. bineinteles camare parte a timpului a vrut sa mearga numai pe unde nu aveam treaba, a facut scandal in cosul de cumparaturi...Dupa toate astea i-am luat totusi si jucarie. jumatate de ora s-a jucat frumos (i-am luat ceva cu un sant in care se pune apa, parcare si helioport). Dupa aceea s-a bagat cu picioarele in apa si pina la urma a demontat-o. Incercarile de a o pune la loc au mai tinut-o jumatate de ora ocupata, deci pe ansamblu a meritat jucaria.
La intoarcere cu ditamai cutia si Daria in brate mi s-a r upt sacosa cu, cumparaturi. Noroc ca m-a ajutata un domn sa o duc pina al 1.
De acum mergem la
.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Sa nu radeti, dar eu fac ordine prin casa dupa 10 seara, ca atunci am timp. Tudor adoarme la 9, 9 si 15 si apoi am ceva timp pt. bibilica mea (adica ma uit la Friends sa ma destind). ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, eu nu rad, ca si eu tot cam la ora aia mai reusesc sa facu curatenie, adunat haine, pus la spalat vase etc.
Asta e viata la varsta asta.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
prisi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, eu nu rad, ca si eu tot cam la ora aia mai reusesc sa facu curatenie, adunat haine, pus la spalat vase etc. Asta e viata la varsta asta. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
pai eu as putea sa spun ca dupa 10 incep activitatea gospodareasca , cu Miru nu pot face nik, daca ma apuc de calcat, eu le asez si ea le imprastie, daca vreau sa spal vase sta langa mine sa o iau in brate sau incepe sa-mi scoata tot de prin dulapuri si tot de astea, asa ca abia dupa ce se culca incep sa ma desfasor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
Simona, si eu m-am gandit la voi! Ma bucur ca sunteti bine!
Betty, pumnii stransi si de la mine!
Cecilia, bafta cu eco!
Teo, imi place mult de tine cu noua freza!
Sabina, azi a repetat faza cu la-la-la, deci nu a fost o intamplare! Aaa, si dintre desenele de pe Minimax nu o pasioneaza nimik in afara de Simphollies! ![]()
Erina, suna interesant jucaria cumparata..din Cora zici?
Mie mi-e clar ca nu exista mama pe lumea asta(ma rog, exceptand mame denaturate si monstruoase) care sa nu doreasca ce-i mai bine pt copilul sau! Sunt sigura ca fiecare am cantarit problema pe toate partile, am pus in balanta avantaje si dezavantaje, cunoastem cel mai bine personalitatea copilului nostr, stim care ne sunt posibilitatile materiale, aspiratiile si vom lua decizia in cunostinta de cauza! Faptul ca ne vom intoarce la serviciu si copilul va merge la gradinita de la 2 ani, ma refer la cazul meu, eu neavand bunici in Cluj si neagreand idea bonei, asta nu ne face mai putin mame, si in niciun caz nu inseamna ca nu ne iubim tot atat de mult copiii. Parerea mea, ca discutiile astea au la baza principii generale, care nu se pot aplica uniform in toate cazurile. De utile sunt utile, ca toate ne confruntam cu aceeasi problema, doar ca fiecare o va rezolva in felul propriu! Dar Roxana a exprimat foarte bine si punctual meu de vedere, cu atat mai mult cu cat ea se bazeaza pe experienta care mie imi lipseste!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Erina spune:
Si eu tot dupa ce adoarme Daria. De fapt mami si tati stau cu Daria pina adoarme (citeodata chiar si o ora) si abia apoi mami stringe rufe, vase, sterilizeaza. Daca nu e foarte tirziu tati vine si ajuta, mai stam si mai vorbim una alta daca nu, oricit de tirziu ar fi mami tot merge sa stringa.
E ca in aceasta povestioara:
DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat."
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele,
umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea
la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru
excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru
cumparaturi.
Le pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga,"Credeam ca te duci in pat."
"Sunt pe drum," raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe
terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in
cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza
implinirea dorintelor ei.
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular," Ma duc in pat."
Si o si face ... fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai
mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
============================================================================
Sursa: reclama mascata.ro
Erina spune:
Da Gabriela din Cora. Imediat incarc o poza cu Daria si jucaria.
Eu vazusem in Japonia ceva asemanator, e drept la scara mai mare care avea si manivele care invirteau turbine care faceau apa sa se miste.
myral spune:
ROX, chiar nu cred ca va incontrati asa ca dezbateti aici subiectul
ne intereseaza.Eu cred ca nu prea o intelegeti pe deplin pe Sabina, mie mi se pare ca are mare dreptate, poate exagereaza uneori pt a ne atrage atentia asupra anumitor lucruri.Yaia iubirea fata de bunici si frati nu se discuta, dar cea fata de bona educatoare cred ca poate astepta pna la 4, 5 ani. Eu cred ca un copil se ataseaza de alte persoane fortat din lipsa mamei.Rox unii copii invata si acasa sa faca la olita, sa manance singuri sau sa se imbrace, sa stii
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Rox, naspa cu raceala . Vezi daca n-ai fost de mica la gradi sa faci imunitate |
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
myral spune:
GABRIELA
asa este. Dar daca ai sta acasa nu cred ca ar merge la gradi de la 2 ani, nu?PRISI
exact asa face si Elisa, doar ca ea se culca tarziu si eu sunt deja obosita strang doar ce e neaparat necesar. Cand e sotul acasa ma ajuta enorm.BETTY
super, am si eu parca emotii pt tine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
Betty, bafta multa!
Iau o cafea de la prisi.. si o tulesc.. ca sunteti mult prea serioase pentru mine... revin cand o fi de hlizeala ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)