Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Roxana, de ce suspectezi ca Bubu are infectie urinara?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

aoleu, ce greu merge forumu
eu am amanat proiectul 'taierea cu ciobu'din motive obiective: nu mai aveam pepsi si am bagat o bere, ca nu se facea sa fumez pe burta goala .Si decat sa-mi tai prea mult de unde nu trebuie, involuntar, sa o fac alt-data.
Mey, Teo, imi place ce ai tu pe cap, dar ma asteptam la mai mare asimetrie.
Sabina,asa cum ziceam,fiecare e convinsa ca metoda/teoria ei e cea mai tare,o tinem asa pana ajung copiii la pubertate, cand o sa ne dam cu capul de pereti cu toatele, ca nici una din metode n-a fost buna .
Betty, da de tripleti ce parere ai ? Se poate ?
Rox, naspa cu raceala . Vezi daca n-ai fost de mica la gradi sa faci imunitate ? Sper sa-ti iasa treburile asa cum astepti, ca restul se rezolva . Dar copiii cum au racit ? La parti ? Sanatate !( de la Mango ai plecat doar cu coada de cal sau ai bagat si ceva shopping ? daca-i fara shopping, erai racita rau )
Gabitz, cum o fi cu baiat de scoala mai ? Sa vezi cand o lua-o pe urmele baiatului Mariei, sa ceara bani sa scoata fetele la praji

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gataaaa, gasit pozele cu Mihnea cel frumos! Nu ca aveam nevoie de ele, ca eu il vazusem live. Este minunat, scump foc si vioi. Pana si mama a remarcat ce energic este, mult mai agil si misunator ca Bubu. In plus si Mihnea se descurca la ananghie, cum nu il luau mami si tati, gasea cate o duduie care sa il in brate (eu sau fina mea de exemplu).

Erina, acum am vazut ca Teo a pus si poza cu noi. Nah, sa se convinga Papanasha ca nu eram coafata.

Melania, chiar ca nu ai de ce sa ma invidiezi, sunt si racita si obosita. Si fara shopping!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, am vazut pozele din concurs, e tare aia cu dormitul.Cum te mai simti?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - la cat e fii-miu de vorba lunga cred ca le va vraji pe fete sa plateasca ele prajitura!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Melania cu mare drag. Noi venim 90%.

Roxana, bafta sa iasa totul cum iti doresti. imi pare rau sa aud ca sunteti raciti. Sanatate multa!
Sa nu ma bati dar mie nu mi se pare asa rau sa te aranjezi in cabina la Mango...Eu iubesc Roma asa ca nimic nu mi-ar putea strica dispozitia.

Papanash, nu te tunde singuraaaa!!! De ce ti-ai face una ca asta? E dificil mai ales la frezele scurte. Tot parul ala si bratele care o sa te doaraaaa...

Annisia your a fine judge of character!!!

Betty, super bine!!! Noroc si sanatate sa fie totul cum iti doresti!!!

Gabitz felicitari pentru inscrierea baiatului.

Teodora multumesc pentru link-ul salonului. Cind ma intorc vreau sa merg si eu-daca rezist pina atunci si nu ma fac la PN.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Marunzika, am vazut pozele din concurs, e tare aia cu dormitul.Cum te mai simti?

Nu pui si tu un link pt. o baba lenesa!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pe bune ca nu vreau ca Sofia sa fie pianista, eu cred ca va face cu totul altceva, sincer.
insa sa stie pian, asta vreau, si din fericire ii place f mult. Mi se pare ca orice om ar trebui sa stie macar un pic de muzica, face parte din cultura generala, insa Sofia are f multe aptitudini si tocmai ca vreau sa ii ofer sansa de a da cu nasul de mai multe domenii. De aia o incurajez si cu matematica, si cu cititiul, si cu muzica si cu desenatul.
Cat despre faptul ca au copiii nevoie si de alte persoane in afara de parinti...pai de ce i-am luat profesoara seprat de pian? ca asa, puteam sa facem noi cu ea si gata.

ca sa raspund si lui Adi: Sofia nu e un copil manevrabil. Sa vreau, si nu pot sa-i dau ce imi doresc eu. Eu am mers intotdeauna pe mana ei (in afara de chestia cu pianul, unde nu avea ea cum sa stie la ce profesoara sa o dau, sau la scoala etc.) Are o vointa de fier si nu poate fi convinsa de nimic.
De aceea au fost episoadele agresive cand era mai mica. la ele am reactionat la inceput cu tristete etc, si functiona. Din pacate tatal ei se amuza si nu o atentiona deloc, iar pe fondul sarcinii mele si a nesterii fratiorului, la varsta de 5 ani a fost apogeul.Eu eram f f f nervoasa atunci(ca aproape orice lauza) si ea reactiona in consecinta.
Cand m-am mai linistit si am inceput sa fiu mai disponibila sufleteste pt ea, s-au rarit si fazele de pocneala.

concret, ce masuri am luat, am incercat sa observ ce anume din atitudinea mea o provoca sa fie violenta. Indisponibilitatrea afectiva era primu factor.Saracu copil, ma enerva efectiv numai cand chiuia prin casa. ma simt f f vinovata pentru asta.
Am lucrat la mine, si nu la ea, pt ca la ea nu aveam ce sa schimb pana nu rezolvam cauza, adica pe mine.
Eu sunt de parere ca in primul rand parintii sunt raspunzatori, nu copiii.

Yaia, pt mine si copiii mei , pana la o anumita varsta, nu poate exista educatie mai buna decat ceea ce le ofer eu, pentru ca o alta persoana nu-i ii poate iubi si intelege la fel ca mine, ci doar dresa. repet, pentru mine si copiii mei, si pana pe la 4,5 ani. Nu ma refer la alti parinti si la alti copii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, am inteles ce ai zis. Ma bucur ca e mai bine acum.

E adevarat ca ii putem "ghida" pe copii si prin modelarea mediului inconjurator si a emotiilor noastre in prezenta lor, dar eu tot cred ca trebuie invatati de mici ca exista anumite limite, desi ei sunt stapanii universului. Si Lisa e fff incapatanata si stie exact ce vrea, dar sunt unele chestii pe care nu e ok sa le faca si ea stie asta. Uneori mai uita, ca orice copil, ii reamintesc si mergem mai departe.

Sofia e o fetita ffff talentata si sunt convinsa ca orice va alege sa faca, va face super bine! Pianul e o idee fantastica pt orice copil, sunt total de acord cu tine, cultura muzicala de calitate e o piatra de temelie in viata lor. Si eu vreau ca Lisa sa mearga la pian mai incolo. Vroiam sa o dau si la inot, dar m-am lalait si acum e iar rece. Trebuie sa vad piscina de la scoala de peste drum cum e. Si vreau sa faca si ceva dans. Cred ca muzica, dansul si sportul te elibereaza si te cizeleaza.

Bafta cu "revampingul"

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Roxana- da, cu gradi cam asa e, uite eu l-am dus doar 2 zile la gradi 16, caci l-am mutat, si s-a imbolnavit...........a luat si piticu si eu si cristi si mama! asa ca, ce sa mai zic! nu mai stiu nici eu!
si mie mi-a trecut prin cap sa il retrag si sa stea bona cu amandoi pana in toamna, dar mi-e teama ca pierd locul la gradi!

Ahaaaa, deci nu ai fost la gradi si tot te-ai imbolnavit!

Multa sanatate tuturor. Tu stii mai bine cum sa faceti cu retragerea de la gradi, dar virusi vor fi si la anul. E tare greu cu bolile astea.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Annisia, daca as fi avut varianta mama la dispozitie, tot as fi optat pentru gradi program scurt. Programul lung e din pacate din lipsa de alternative. Eu nu sustin ca parerea mea e adevarul absolut si nici ca am dreptate, am expus doar o opinie, alta decat a Sabinei, fiecare isi alege calea, cel mai probabil de mijloc ca tine. In alta ordine de idei, si mie mi-a aratat Sabina parca asa zisele fire albe, dar nu prea am vazut.

Sabina, sigur ca luatul la camp presupunea introducerea in lumea parintilor, dar cred ca nu la acest tip de educatie ne refeream/asteptam la gradinita. Las ca dezbatem noi la telefon aspectul, ca raman mamicile cu impresia ca ne incontram, nu ca schimbam opinii.

Rox , mamica

Mergi la inceput