Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Betty, uraaa. Tin pumnii stransi in continuare si abia astept sa te aud cu vestea buna (la patrat )

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabitz, Stefan merge la scoala de la anul? Woooooow! Mult succes baiatului, ce curaj ai avut sa il dai asa devreme. Desi stiu eu ca e baiat istet si descurcaret.

Sim, sa stapanesti sanatoasa routerul. Asa-i ca e belfereala? Mai aveam o treaba cu tine cu imaginea aia de pe hard, i-am zis sotului ca lui ii trebuia si s-a mirat putin. Cand ai timp poate mai vorbim de asta. Felicitari micutului vorbitor de engleza!

Betty, tinem pumnii pentru ziua cea mare.

Cecilia, dar de ce nu e buna eco la san? Nu pricep.

Sabina, cum nu ai citit cartea aia Totul se intampla pana la 6 ani? Imi amintesc ca am pomenit eu de un pasaj de acolo, ceva aplicabil la 4 ani, si imi amintesc ca nu erai de acord cu modul in care se aborda educatia.

Aaa, si zicea Sabina sa Sofia vorbeste cu oricine. Daaaa, eu sunt martora! Sofia este foarte sociabila, vorbeste mult si frumos. Eu ma conversez mereu cu ea la telefon.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mai, mie mi-e greu sa cred ca dependenta de mama la varste mici, si nu ma refer la cateva lunite, il face pe copil independent dupa aia. Adica pana la 5-6 ani e lipit de tine, si dintr-o data se dezlipeste??? (nu ma refer la tine Sabina, nu cred ca Sofia este dependenta de tine, sau ca nu e sociabila, ma refer la ideea in sine)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
P. S. Rox, la Bucuresti ninge, coafura rezista. La Roma ?

Canci coafura la Roma, in ciuda vremii primavaratice. O coada de cal compusa pe fuga in cabina la Mango.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

n-am apucat sa citesc din urma.
gata, am inscris baiatul din toaman...la scoala cu el!am reusit si la invatatoarea care vroiam.ce inseamna o vorba buna pusa de cine trebuie, unde trebuie....
va pup.ma duc sa hranesc fata...azi am cam neglijat-o.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Betty, cu intarziere, la multi ani pentru roscatelul de un an jumate!

Teo, cine e bre stilistul ala? Nu mai fii asa misterioasa.

Cum naiba am uitat sa va spun de coafura ultimul racnet a cumetrei? Cred ca eram prea prinsa cu treburi si obosita. A fost o aparitie surpriza, foarte placuta de altfel.

Unde sunt domne pozele cu Mihnea?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

mult succes de pe acum in noaua etapa a vietii , -ici viitorilor boboci

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

n-am apucat sa citesc din urma.
gata, am inscris baiatul din toaman...la scoala cu el!am reusit si la invatatoarea care vroiam.ce inseamna o vorba buna pusa de cine trebuie, unde trebuie....
va pup.ma duc sa hranesc fata...azi am cam neglijat-o.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Intrucat trebuia sa ajung la intalnire si aratam ca naiba, am ajuns sa ma aranjez in cabina de proba de la Mango. Suna a fun?

Macar ai si probat ceva intre timp...sa te alegi cu ceva nou?

Uite, un pt. o mamica frustrata, racita si obosita. Sper sa se rezolve toate asa cum vrei tu si sa fiti sanatosi cu totii. Sanatate multa (tin pumnii sa nu fie infectie urinara la Bubu)!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox multa sanatate

pozele sunt in semnatura la Teo

Citat:

Betty, cu intarziere, la multi ani pentru roscatelul de un an jumate!

Teo, cine e bre stilistul ala? Nu mai fii asa misterioasa.

Cum naiba am uitat sa va spun de coafura ultimul racnet a cumetrei? Cred ca eram prea prinsa cu treburi si obosita. A fost o aparitie surpriza, foarte placuta de altfel.

Unde sunt domne pozele cu Mihnea?

Rox , mamica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Yaia, multam de sfatul cu lampa, cred ca trebuie tinuta mai mult inchisa ca incalzeste prea tare. O sa iau si eu priza din aia cu programator. Incalzitorul nu e necesar, oricum e cald rau in casa, poate un chiller sa iau.

Chiller voia si 'pasionatul' pt. lunile de vara cand se incingea si la nou apa din acvariu...cum alea sunt atat de putine la noi, l-am convins sa mai astepte nitel, dar acum am mutat si acvariul in alta parte a camerei si sper sa nu mai fie nevoie de el (acum nu mai bate soarele direct in acvariu).

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput