Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Yaia, nu am probat nimic, am luat de forma rochiile. Nu prea avem timp. Cat despre Bubu, si eu sper sa fie ok, desi pare evident ca undeva pe acolo e o problema. In alta ordine de idei, o fi scump chillerul asta? O sa sun pe nea la acvariu. Uite duminica am schimbat apa si erau tare vioi pestii, apoi cum s-a incalzit cum zac iar pe fundul acvariului.
pentru tot. Pana la urma a iesit treaba, am avut ceva emotii dimineata dar gata, s-a concretizat.
Prisi,
multumim.
Diwana, plange cand il schimbam de pampers si nu ne lasa sa ne atingem de putulica, adica iti da imediat peste mana. Varful si pielea par mai rosii, plus temperatura mai mereu in jur de 38.
Papanash, canci shopping, eram racita si grabita. Clar raceala de la lipsa de gradi mi se trage, si nu numai asta.
Nu stiu cum au racit copiii, Alex sigur la party, Bubu nu a stat la party decat 15-20 min, si atunci separat de restul. Avea raguseala de la munte, inca mai e asa. Nu stiu ce sa zic, el nu are alte simptome, mai degraba infectia aia urinara ma sperie. Alex e cobza insa.
Erina,
. Daca ai stii ce stresata eram in cabina aia, si asa s-au uitat alea lung cand am iesit fardata si cu coada. ![]()
Nu ai reusit sa pui pe Daria pe caruciorul de produse? Andrei sta acolo cu fata la mine.
Gabriela,
. Eu am doar propria experienta si parerea bazata pe ea, tu ai posibilitatea sa alegi si experientele altora si sa ai propria parere. Insa sunt sigura ca vei alege tot ceea ce crezi cum e mai bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Iata jucaria din Japonia, Daria si jucaria de astazi, si cu susul in jos.
E faina vara pe balcon pusa ca o parte a sensation station. Se mai poate pune o cuva cu nisip, un aparat de facut baloane, jucarii acvatice. Pentru cine sta la curte si mai bine.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral Rox unii copii invata si acasa sa faca la olita, sa manance singuri sau sa se imbrace, sa stii |
Sunt convinsa! La casa mea nu prea a mers, dar ti-l trimit cu incredere pe Bubu si il iau inapoi gata invatat. Si asa poate voiai si un baietel.

Rox , mamica
Roxana_G spune:
Doamnelor, as mai dezbate cu placere, dar zau trebuie sa duc copiii la doctor. Revin pe seara, sper cu vesti bune. Ziua incepuse cam rau dar intre timp mi s-au mai limpezit zarile, mai bine decat credeam. Sa vedem cu sanatatea cum stam, ca asta e mai presus de toate.
Va pupic!
Rox , mamica
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Pana la urma a iesit treaba, am avut ceva emotii dimineata dar gata, s-a concretizat. Erina, . Daca ai stii ce stresata eram in cabina aia, si asa s-au uitat alea lung cand am iesit fardata si cu coada. Nu ai reusit sa pui pe Daria pe caruciorul de produse? Andrei sta acolo cu fata la mine. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Felicitari Roxana!!! Nu ma indoiam ca va fi altfel.
Ba da, Daria era in carucior dar desi avea si baloane se tot foia si protesta. Nu mi-a tihnit sa ma uit la nimic si ma uitam tot pentru ea.
luy spune:
Si eu sunt pe aici, astept sa se trezeasca Maria.
betty, foarte bune vestile, tinem pumnii in continuare. Locul tau pe prima pagina este deja rezervat !
Imi pare rau ca am ratat ziua de ieri, chiar ma gandisem la un moment dat zilele trecute ca incep papanashii sa implineasca 1 an si jumatate. Sa-ti traiasca flacaul si sa-i aduci curand o surioara si/sau un fratior
!
Marunzika, imi pare tare rau sa citesc vesti asa proaste de la voi. Sanatate multa !
Sper sa-ti revii cat mai repede 
Multumim mult pentru aprecieri, nu i le-am citit Mariei de teama sa nu-si ia nasul la purtare ![]()
melania, multumesc mult pt cuvintele frumoase, esti foarte draguta ![]()
ceamica, ambele albume se pot vizualiza de pe contl comun septoct2007, nu le-am facut publice.
Erina, nu prea vad rostul de a inscrie o poza de-a Mariei in concurs. Nu am avut rabdare sa ma uit la toate pozele inscrise, dar am vazut cateva superbe, cu care nu am putea avea vreo pretentie sa concuram. Inscriere doar asa, sa ma mandresc cu fata mea... deja am facut-o fata de persoanele care ne cunosc si care conteaza pt mine - adica voi
. In plus, nu m-as simti indreptatita sa inscriu o poza care nu este facuta de mine, as avea impresia ca "fur" meritele prietenului nostru care a realizat aceste poze.
Dar sa stii ca m-a magulit sugestia ta ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Marunzika spune:
Pana acum Energia e bine, nu a luat virusul, dar eu ma simt lipsita de vlaga. Si puppi e ca un titirez de dimineata....si tot ce nu are voie aia face: se baga intre frigider si perete si apoi plange ca nu mai poate iesi si eu abia o scot de acolo, se baga dupa comoda ei pt schimbat, trage de perdele, mi-a stalcit toate grisinele pe jos, din unicul sertar ramas neasigurat din bacatarie tot scoate polonic, sita, linguri mari si bate cu ele in masa, scoate hainele din cosul de rufe si le duce in masina de spalat, dupa care le scoate de acolo si le imprastie prin casa. Am incercat sa o adorm stand eu langa ea, am reusit dupa 1h, dar mi-a smuls parul din cap, mi-a bagat degetele in ochi si a fugit din pat de nenumarate ori, dar nu aveam forta azi s-o car in brate pana adormea.
Ma duc sa-i spal sticlele si cred ca las totul asa cum este si incerc sa dorm si eu, desi cu siguranta pana ma fura somnul pe mine e deja ea treaza.
betty tinem pumnii stransi sa iasa asa cum va doriti!
Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
| citat din mesajul lui Erina Greyerash, cum mai e Adelina? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Multumesc de intrebare, acum este bine. Nu am mai apucat sa intru pe forum, in we am fost la tara la socrii mei, iar ieri m-am simtit foarte rau, abia am resuit sa ma descurc cu fata pana a venit tati acasa.
Ieri am terminat si cu antibioticul si acum incet-incet revenim la mancarea obisnuita.

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
Erina spune:
Maruntzika, multa multa sanatate! Sa iti revii repede!!!
Pentru cine intreba cum se pune glow-ul la nume...Diwana?![]()
Mergi la contul si acolo ai optiunea de a cumpara de punctele pe care le-ai acumulat glow sau titulatura.
Marunzika spune:
Teo sa-ti fie de bine, se vede ca-ti place noua frizura, mi-mi placea mult si inainte
!
Erina frumoasa jucarie, insa Daria e o dulceata! Are stungareata? A inceput sa-i creasca parul, asa-mi pare?
carpatina oau....5 saptamani si vine bunica! N-am apucat sa trimit mail, dar, sper sa ajungem in primul we din martie, daca nu se mai prinde nici un virus de noi.
Multumim tuturor pt urarile de insanatosire!
Yaia unde-s noile creatii ale delfinasului?
Vreau si eu la Iasi! Poate la anu'! Ca am o gramada de neamuri pe acolo si nasii cred ca ne-ar vrea de musafiri!
Nu mai spal nici o sticla, nu mai incerc sa dorm, dar cand vine tati are voie sa stea cu Puppi sa lenevesc si eu 1h.
M-am saturat de iarna si de frig, vreau 30°C la umbra!
Mai sunt copii ce dorm inca in sac (de dormit)? Energiei nu-i place sa doarma cu patura asa ca am ramas tot la sac si vad ca s-a obisnuit, iar seara cand mergem la nani se cuibareste sg in el. Cred ca pana la toamna o las tot asa si mai vedem dupa aceea de sta cu paturica.
Yannisa Milena
24.08.2007