Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 10
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Carpatina, iar m-ai facut sa rad copios! Ioana cum mai e cu gradi? Luy, ce dulce e Maria si ce correct vorbeste ea… Sabina, Sofia chiar e talentata, cred si eu ca esti mandra!!! Danuta, saracii de voi, ecxact asa am fost si noi…dar uite ca a trecut! Adi, la voi cum mai e vremea? La noi ninge ca in povesti de ieri…e asa frumos… Roxana, cam asa e, ce-ar mai fi de apreciat in vacanta decat soarele si marea, la cat de obositi suntem??? Greieras, ce vesti bune, bravo! ![]() Yaia, sa treaca si la tine beleaua! ![]() Diwana, ce frumosi sunteti toti trei! Freza ta imi place la nebunie! Rares s-a schimbat mult , e dorabil de dulce! Melania, sa iti fie de bine achizitiile! Papanash, ma distreaza Ghighi cu tati, la Sara e invers, de cele mai multe ori il striga mami, dar zice si tati… No bun, deci mai sunt kk-ciosi pe forum…hehehehe…nu-I nimik rau, eu doar ma amuzam! La noi e tare frumos, e zapada, a nins ca in povesti...Sara insa nu e prea fan zapada...dar insist! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabriela, super haioasa Sara
.Vremea la noi e ploioasa si cam rece. Azi ce a fost mai caldut, am avut 26* la amiaza si nu a plouat, deci am iesit la consumat energia copilului in parc.
Lisa e agitata ca isi modifica zilele astea programul de somn, renunta la al doilea somn si e cam nervoasa dimineata cand ar fi ora de somn. Dar rezista pana la 2pm, asa ca ma straduiesc sa ii dau sa manance inainte de a adormi, ceea ce e un chin uneori, ca ei nu prea ii e foame. Dar incet-incet sper sa isi intre in program.
Aaa, si a inceput sa intrebe "WHY"!!!!
Deocamdata e doar sporadic, dar cred ca in curand va trebui sa stau la interogatoriu.Vazut poze. Tare scumpa e Sara si e o fetita in toata regula

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
carpatina spune:
Gabriela77, io zic sa o duci pe micuta melomana sa respire ceva aer de Cascavalia... ca poate n-o putea vorbi de-atata dor...![]()
Sara si pe mama ei nerabdatoare 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
Melania, Valentina, cu intarziere zic si eu La Multi Ani si sa aveti parte de multe clipe fantastice alaturi de puii vostri si de cei dragi sufletului vostru

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
gabitz78 spune:
sabina - ce fain.tati merge maine dimineatza sa-l inscrie pe stefan.si eu am emotii...![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diwana spune:
Gabriela, vezi ca vorbeste fata? Spune doar ce conteaza 
Rares reactioneaza la pian, mereu. Azi chiar am facut un experiment. Era la taica-sau in brate si se uita la veverita lui, la calculator, si pe cultural canta un nene la pian, asa ca am dat mai tare sonorul, si in secunda 2 a fost jos, cu ochii la tv.
Sabina, bine ca ai terminat cu inscrierea si a fost mai usor decat credeai 
In ce priveste gradinita, si neluand deloc in calcul imbolnavirile, eu zic ca daca e o gradinita buna, pot invata multe. Lui Rares i-ar placea cu siguranta sa mearga la gradi, sa se joace, sa vorbeasca cu alti copii. Nu spun ca ies savanti de la gradi, ca acolo se face cultura lor generala, dar ii ajuta sa mai invete una alta, ii tine ocupati mai mult uneori decat ar putea o mama s-o faca, care mai trebuie sa si faca curat, mancare, si mai si oboseste ca sa se joace de cate ori are chef copilul, si stim ca el s-ar juca mai mereu ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Annisia Cecilia, ce tinuta de birou bre? De la Sf. Vali? Haida de?! Aia e tinuta de club bre, cea cu rosu. Aia movalie e de sport... Hihihihihi... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
ma refeream la cea in care stai la birou
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Gabit, tinem pumnii.(au fost la orl) Am inscris fata. Nu era nimeni acolo....am avut un noroc chior;)) raspunsul de da in 30 de zile de la finalizarea inscrierilor, Dumnezeu cu mila.... |
Da, dar au facut testul sa vada daca aude? Aici este un test facut chiar la nastere, dar nu stiu daca in tara se face.
Felicitari! Si asa, nu te-a mancat nici invatatoarea si nici directoarea...hmmm...
Bravo! Tinem pumnii, dar sigur o ia pe Sofia in clasa ei, ca doar invatatoarea e fata desteapta si alege copii buni.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
diwana spune:
Adi, eu zic ca pana una alta sa iti exersezi "because" ![]()
Gabitz, succes cu inscrierea. Sa-ti traiasca scolarul
!
Acum va las, merg sa ma dusez si eu sa fiu frumoasa si frumos mirositoare ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, Sofia a fost in toata viata ei cam 6 luni la gradinita, adunate in 4 ani..... deci se poate tine copilul si acasa, e f f sociabila, stie o droaie de chestii, ieri am intrebat-o cat fac 2 minus 4:)), a fost foarte incurcata cand a juns la zero.....am lamurit-o noi ce si cum si acu face si cu numere negative socoteli:D pe bune! |
Da, mai, auzisem si eu de unii norocosi ce o au din nastere...dar altii, mai amarati, asa ca noi, trebuie sa mearga la gradinite...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Beneficiile gradinitei inainte de 4, 5 ani pe bune ca nu le vad. Gradinita e o solutie de compromis pt mamele care trebuie sa lucreze si nu au bunicii aproape, dar daca copilul are cu cine sta acasa, chiar nu vad sensul. cand ti se imbolnaveste cel putin odata pe luna, ma refer. Virozele repetate au repercursiuni pentru imunitatea imediata a copilului, mi-a explicat Culcer f savant ce si cum, eu am cam uitat:D, deci daca aveti cu cine sa-i lasati acasa si sa se ocupe de ei e mai bine dpdvsanatate. Sofia mea e cum e crescuta doar de mine si sotul, consider ca cele 6 luni la bradi nu ai imbogatit=o cu nimic dpodv intelectual, in afara de cele cateva fraze in germana pe care le stie. Dpdv prieteni, da, de la vasrat de 5 ani ea merge la gradi pt fetitele din grupa. Sa nu credeti ca am ceva cu gradinita, dar mi se pare caraghios cum e ea valorizata in detrimentul statului cu mama acasa. Ii trimitem la gradi (pana la 4 ani, repet) doar pt ca mergem la servici si n-avem cu cine sa-i lasam, ei nu se dezvolta la varsta aia mai bine decat cu mama acasa. Dupa 4 ani e altceva. Valentina, eu nu am servici. Pana acuma faceam cu schimbul, eu cu sotul, dar oricum el are f putine ore pe saptamana, ne vom aranja ca si pana acum orarele. Si am inscris-o, gata. A fost mult mai simplu decat credeam:) |
Eu imi permit sa nu fiu de acord, mai ales in cazul copiilor unici (chiar daca deocamdata). La gradinita invata sa imparta jucariile, invata sa-si apere jucariile, invata ca nu sunt centrul universului, ca mai sunt si altii ca ei cu aceleai nevoi si 'obligatii', invata sa fie rabdatori, fac o gramada de chestii noi pe care acasa noi nu le facem cu ei pt. ca ii consideram prea mici (o sa va pun diseara ceva poze cu ultimele creatii ale lui Tudor la gradi).
Nu stiu cum e acasa, dar aici educatoarele sunt scolite, adica e clar ca au si ceva cunostinte de psihologie. Eu martirisesc sincer ca Tudor mananca deja singur DOAR datorita educatoarelor. Eu nu as fi indraznit inca sa-l las singur, dar ele l-au lasat si bine au facut. El mananca si dat de mine, dar eu l-am considerat prea mic sa se hranesca singur si uite ca nu am avut dreptate. Stiu ca ar fi invatat si de acasa...eventually...dar era mai tarziu decat ar fi putut el.
Poze