Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
eu sunt pro cresa si gradi din toate punctele de vedere. Inclusiv cu micile boli. ca-si formeaza imunitatea mai devreme. Dar trebuie multa munca de informare pentru a alege una buna, care sa corespunda.
Asa ca o sa ma misc si eu in peisaj sa vad ce gasesc. Parca Pinacolada avea puiul la o cresa unde putea fi supravegheat pe net?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
melaniatud spune:
Va multumesc din nou tuturor pt urari!
Sa dea Domnu sa aveti si voi parte de sanatate in familie si sa va realizati toate visele…sau, ma rog, cele mai importante!
Mai intai vreau sa-I spun lui Luy ca are o fetita superba si s-o felicit pt cum o imbraca pe printesa….minunat! Mariei ii sta f bine in mov si verde!! Cat despre tine Luy draga nu ma face sa-ti repet ce ti-am spus mai demult si anume ca ai un chip f frumos si nu-ti arati varsta asa ca nu te mai oftica pe Annisia ca si tu esti frumoasa foc! Si inca ceva …ia pozeaza draga mai des langa fata!!!
Annisia, te-am ratat draguto cu pozele dar din ce am citit se pare ca esti traznet
! Drept urmare sa stii ca-ti scot limba si ma stramb la tine de oftica!!!
Te felicit pt ambitia de a slabi!
Sabina, ai vazut ca s-a rezolvat cu scoala Sofiei? Cred ca si tu patesti ca mine cand te stresezi mai mult atunci se rezolva mai usor problemele!! Cum mai e buza piticului!
Moldoveanca, sa nu te sperii daca nu mai mananca baiatul la fel ca pana acum! Tudor vad ca a inceput sa-si mai revina…tot 4 masele i-au aparut si lui.
Gabitz, bafta cu Eliza!
Yaia, deci sunteti mai bine…ma bucur!
Va invidiez pe cele din Bucuresti pt ca aveti la alegere spatii de joaca pt pitici.
Noi avem doar unul, in mall…sau poate doar pe asta il stiu eu ….si mi s-a parut cam nearisit, f aglomerat, cu personal prea putin pt supravegheat copiii si jucarii cam uzate.
Am vazut ca si Luy cumpara de la Fox…eu sunt fan FOX si ZARA la hainutele pt copii pt ca preturile sunt f bune si hainutele ochioase si de calitate….bine acum nu mai iau in considerare ca la fetite ofertele sunt mult mai bogate
. Si de la Next i-am luat lui Tudor haine frumoase si ieftine. Daca mai stiti firme/magazine cu hainute deosebite sa imi spuneti si mie
Imi pare rau ca ESPRIT Romania nu a scos si colectiile pt copii sau stitii cumva prin Bucuresti vreun ESPRIT care are si asa ceva? Noi avem cateva achizitii pt Tudor dar sunt putin maricele!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, multa sanatate si insanatosire grabnica. Pupici si delfinasului ![]() .Ati inceput numaratoarea inversa?!? |
Multumim mult!

Da, deja e mai putin de o saptamana...culmea e ca nu ma mai bucur ca inainte ca plec de la job, dar ma bucur ca o sa aiba Tudor o aventura...
Ne permite acum sa trimitem si noi
, ca nu mai suntem virusati...ma rog, eu mai am de luptata cu Zosterul, dar e pe trecute si ala...asa ca
doar de la Tudor de data asta.==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Ramonaiani... o fi bine la mama acasa? |
Simt o usoara urma de invidie?
==================================
Poze
myral spune:
Na ca ma bag si eu!Nici mie nu mi se pare asa necesara gradi pana la o varsta, Yaia toate chestiile alea le pot invata si jucandu-se cu alti copii in parc, iar faptul ca mananca singur, sincer nu mi se pare asa o mare realizare
Si nici treaba cu imunitatea nu o cred cum sa se intareasca daca raceste copilul des??? Isabela nu prea mi-a racit nici la gradi doar vreo 2 viroze in trei ani (cat a fost la gradi adica) n-am stiut ce e aia enerocolita, aerosoli si altele.Eu cred ca la varsta asa mica copii se adapteaza de nevoie nu de placere la gradi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Mie imi pare tare rau ca nu imi mai pot face timp si pt forum, va invidiez
cred ca aveti copii taaare cuminti .DANUTA
multumim ca ai intrebat de noi. Uite ca suntem bine, pe noi ne-au ocolit bolile iarna asta, a mea raceste vara
Gabitz si eu cred ca Eliza nu are nimic . A mai mers singurica?A mea si-a dat drumul dintr-o data la un an patru luni si trei saptamani
acu deja alearga . Cred ca se obisnuise prea mult in patru labe si eu am lasat-o in pace, acum nu mai suporta deloc si masinutele le plimba in picioare
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 sabina - ce fain.tati merge maine dimineatza sa-l inscrie pe stefan.si eu am emotii... |
Pai bine, mey, dar ce a facut baiatul asta? Ca-l stiam de baiat finutz! Cu ce v-a gresit el? Nu numai ca i s-a anulat tabara, acum il mai inscrieti si la scoala?
==================================
Poze
gabitz78 spune:
myral - nu a mai mers...dar mai are pana la 1 an, 4 luni si 3 saptamani!![]()
yaia - da, el abia asteapta sa mearga la scoala.
saracu', nu stie ce-l asteapta.![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
probabil ca fiecare avem alte asteptari de la copilasi. Eu gandesc mai ca Myral, putin imi pasa daca mananca singur sau nu:D, Sofia si acuma mai vrea in gura anumite mancaruri.
Papansh, eu nu vb de mici imbolnaviri, ci de virozele alea urate care tin copilul cu stare proasta cate 2, 3 saptamani, cu febre 40 si minuni din astea extrem de inutile....
Yaia, exista copii de 10 ori mai destepti ca Sofia, nu mai vorbim de cum era Mozart la vasrta ei ![]()
Eu am vrut doar sa spun ca nimic din ce se face la gradi pana pe la 4 ani nu e vital, fac mamele mult mai bine.Iar socializarea e super ok doar in parc, oricum copiii isi construiesc o independenta sanatoasa dupa 3 ani cel mai devreme.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
Si ca sa dau raportul complet, Elisa mea tot se trezeste noaptea des
, sa stiti ca am urmat absolut toate sfaturile la a mea nu merge NIMIC (poate doar intarcarea
)Apropo de asta YAIA stiu ca ai scris odata cum ai avut tu grija de Tudor si ca ai preferat sa faci nopti albe decat sa stai cu tzatza in gura lui toata noaptea
stiu ca ti-au mai spus-o si alte fete dar tu ai fost chiar norocoasa probabil ca Tudor a acceptat si alte metode de linistire, a mea nu accepta nimic nici plimbata nici leganata nici cu tati, abia de cateva luni nu ii mai dau sa suga pana la patru dimineata si asta pt ca acum accepta sa fie plimbata si adoarme la loc.Cum va spuneam a mea nu conteaza daca mananca sau nu, daca doarme ziua, daca ies dinti, tot se trezeste. Si eu ii spun acelesi fraze la culcare si noaptea cand se trezeste degeaba. A avut si perioade scurte cand a dormit mai bine (adica 2, 3 ore legate) tot sper ca va veni si ziua cand va dormi si ea TOATA NOAPTEA
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)