Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 9
Erina spune:
In rest un inceput de saptamina cam lent. Vremea dupa cum stiti nu tine cu noi asa ca o sa tinjim dupa iesirile in parc.
Asteptam sa treaca zilele astea(nu fara a incerca to make the most of it) sa plecam la Piatra Neamt.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Beneficiile gradinitei inainte de 4, 5 ani pe bune ca nu le vad.
Gradinita e o solutie de compromis pt mamele care trebuie sa lucreze si nu au bunicii aproape, dar daca copilul are cu cine sta acasa, chiar nu vad sensul. cand ti se imbolnaveste cel putin odata pe luna, ma refer. Virozele repetate au repercursiuni pentru imunitatea imediata a copilului, mi-a explicat Culcer f savant ce si cum, eu am cam uitat:D, deci daca aveti cu cine sa-i lasati acasa si sa se ocupe de ei e mai bine dpdvsanatate. Sofia mea e cum e crescuta doar de mine si sotul, consider ca cele 6 luni la bradi nu ai imbogatit=o cu nimic dpodv intelectual, in afara de cele cateva fraze in germana pe care le stie. Dpdv prieteni, da, de la vasrat de 5 ani ea merge la gradi pt fetitele din grupa.
Sa nu credeti ca am ceva cu gradinita, dar mi se pare caraghios cum e ea valorizata in detrimentul statului cu mama acasa.
Ii trimitem la gradi (pana la 4 ani, repet) doar pt ca mergem la servici si n-avem cu cine sa-i lasam, ei nu se dezvolta la varsta aia mai bine decat cu mama acasa. Dupa 4 ani e altceva.
Valentina, eu nu am servici. Pana acuma faceam cu schimbul, eu cu sotul, dar oricum el are f putine ore pe saptamana, ne vom aranja ca si pana acum orarele.
Si am inscris-o, gata. A fost mult mai simplu decat credeam:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Gabriela frumoase gusturi are Sara. mi-a placut si conversatia voastra.
Ceamica, sanatate lui Sebastian.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Ceamica, ce mai face Sebastian dulcicul?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Slippers, multa sanatate!
pe maine-poimaine, ma bucur ca e bine acum! Ce mare s-a facut Vladut!!!
Greyeraso, voi cum mai sunteti?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
Yaia, multa sanatate si insanatosire grabnica. Pupici si delfinasului 
.
Ati inceput numaratoarea inversa?!? ![]()
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
carpatina spune:
Erinaaaaaaa... cum nu te-ai abtinut de la tarte si inghetata???? As fi pariat ca o vei face (si nu, nu te tachinez) ![]()
=====================
carpatina spune:
Ramonaiani... o fi bine la mama acasa? ![]()
=====================
diwana spune:
Gabitz, chiar mi-am adus aminte azi, in timp ce strangeam hainele care iubitul meu fiu considera ca tre' sa stea pe jos
, de finuta mea care face anul asta 4 ani si de fetita altor prieteni, mai mare cu doar 2 luni decat finuta mea, si vreau sa spun ca erau foarte diferite. Fina mea a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani jumate, nu statea locului nicio clipa, si nici acum nu sta
, era si este sociabila si vesela, dar nu interactiona la fel ca si cealalta fetita. Parca nici nu auzea ce-i spuneai, nu te baga in seama daca ii aratai ceva, facea ce-i convenea ei. Cealalta vorbea de la 1 an jumate, spunea poezii, vorbea ca nici nu-mi venea sa cred, nu numai ca vorbea atat de bine, dar si ce vorbea. Vroia sa se joace cu fina mea, si ii arata un puzzle, pe care ea il stia face, intelegea ce trebuie sa faca, cum sa le zica, si fina mea, n-avea nicio treaba, zici ca era singura, lua cateo piesa si o plimba prin casa, habar n-avea sau n-o interesa sa faca puzzle sau alte jocuri. Aveai deseori impresia ca vorbesti singur, ca esti invizibil ![]()
Nici Rares nu raspunde la nume, dar stiu ca aude, si stie ca pe el il strig, dar daca n-are chef....![]()
Ce vreau sa zic e ca sunt diferiti copiii, si nu stiu daca la 1 an jumate poti spune cu certitudine ca ceva nu e in regula si ca are nevoie de terapie comportamentala, de exemplu. Nu inseamna ca nu e bine sa fii vigilent si ca daca instinctul iti spune ca ceva nu e bine, sa nu ti-l urmezi.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare