Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Roxana, drum bun si succes!
Sabina, hai mami fa-ti curaj si fugi!
Annisia, apucasem sa vad si eu pozele! Super sexy mami!
Luy, am vizioant toate pozele si a meritat! Sunt indragostita iremediabil de Maria!
Diwana, din pacate inca se construieste in zona, pe Campului, unde stam noi! De aceea, drumul e rau de tot cu gropi si noroi, praf, mizerie, galagie! In fata blocului nostru a fost un petec de pamant, vara trecuta au facut 3 miniblocuri in fata! Iti dai seama cam ce a fost toata vara! Atatea injuraturi nu am auzit in viata mea...Sa speram ca nu le-a retinut Sara...
Data viitoare cand ma mut, o sa o fac intr-o zona unde SIGUR nu se mai construieste nimik!Asa ca, da, esti o norocoasa!
Melania, ma bucur ca te-ai simtit bine si speciala! Asa si trebuie!
Eu am avut prima conversatie f serioasa cu Sara! NU mai are voie la telecomanda, ca a trantit-o de prea mute ori pe jos, mentionez ca stia de mult sa schimbe programele, sa stinga sau sa aprinda TV! Asa ca acum butonam eu Tv si o intrebam daca-i convine, desene, reclame, la toate zica ne-ne-ne! Adica NU! Intr-un final, exasperata mi-a zis La-la-la-la, mamma! Adica, sa-i pun pe canalul de muzica, Mezzo, e preferatul ei! Sabina, are gusturi bune la muzica fata, pacat ca nu prea avem noi o cultura muzicala adecvata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
Deci Sara e bestialaaa 
vedeti, copiii au instictul bun:D
Sa stii cala Cluj e o scoala f buna de pian.Unul din exponentii ei, Daniel Goiti care preda la Academie e unul din cei mai buni pianisti din Romania.
daca nu ai constinte muzicale, pune pe Roamnia Muzical toata ziua. Se asculta si pe net, www.srr.ro.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Yaia, Sofia a fost in toata viata ei cam 6 luni la gradinita, adunate in 4 ani.....
deci se poate tine copilul si acasa, e f f sociabila, stie o droaie de chestii, ieri am intrebat-o cat fac 2 minus 4:)), a fost foarte incurcata cand a juns la zero.....am lamurit-o noi ce si cum si acu face si cu numere negative socoteli:D pe bune!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
La multi ani Melania! 
Sa fii iubita, fericita, norocoasa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
cu un pic de intarziere, la multi ani pentru Valentine si Valentini, sa va fie viata frumoasa !
Melania, la multi ani, sanatate si bafta in tot ce ti-ai propus sa realizezi !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Gabitz, uite vezi, de-aia nu merg eu la medici ! Ca gasesc bube acolo unde nu-s. Nici Ghighi nu raspunde cand il chem, in schimb daca-i zic 'hai la baie' imediat vine, daca-i agit bibele cu lapte imediat se aseaza in pat pe perna samanance. Asa ca-s convinsa ca auzul e ok, dar nu raspunde la altceva ca nu vrea, n-are chef.Eu retinusem ca ai facut controlul auzului si ca e ok.Cu socializarea iar e f. discutabil. Sunt prea mici sa socializele,nu toti fac asta. Din ce-am citit, chiar sunt putini copilasii sociabili, si asta e normal, nici nu s-au desprins de fusta mamei si noi vrem sa se 'lipeasca' de straini ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Erina spune:
Buna!
Ana am vazut copiii gradinarind. Miruna e asa de frumoasa iar Vladutz un dulce cum lucra el concentrat la jardiniere sau in fata chiuvetei. Mi-a placut mult si de buni.
Luy, multumim pentru poze. Imi era dor de Maria. Le-am vazut pe toate, de la mare, munte cu tricou personalizat, inainte si dupa tuns, in chitzi, cu turnul de lego. Maria e o frumoasa si o dulceee
. Ma repet cind iti spun ca ar trebui sa participi la clipe de viata cu una dintre pozele facute de prietenul tau.
Melania, ma bucur ca te-ai simtit excelent. Acusi e 8 martie, inca un prilej de a te simti speciala si rasfatata.
Gabitz bafta la urmatorul control.
Sabina, bafta cu inscrierea Sofiei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
Luy, multumesc pentru informatii. Am sa-l pun la treaba pe al meu daca nu ma descurc eu!Am avut rabdare si am vazut toate pozicile Mariei! Este o dulce
si as vrea sa-l pui si pe Andrei pe lista curtezanilor.!
Ema, multumesc mult
!
Cand Alexandra a avut roseola, intai i-au aparut cateva bubite grupate, apoi in zilele urmatoare era rosie toata, la prima vedere parea oparita. De la aparitia petelor, in max o saptamana nu mai avea nimic. Nu-mi mai aduc aminte daca s-a deranjat la burtica atunci. Tratamanet nu a luat deloc, doar pentru febra dar odata ce nu a mai facut temperatura nu i-am mai dat nimic. La Andrei asta vara cand s-a deranjat urat de tot la burtica si refuza cu indarjire mancarea, 3 zile nu i-am data decat covrigei, stiks-uri si biscuiti, lapte pentru diaree de la Humana, este foarte bun si merge facut si piure si branza de vaci pe care o amestecam cu mere coapte(mere curatate de coaja si scos miezul si date la cuptorul cu microunde 5-6 minute la temp maxima). Imi dadeam toate asta numai cand imi cerea el si in rest apa la discretie! Sanatate lui Sebi!
Teodora, multumim de cafeluta si iti dorim o zi minunata fara batai de cap la birou!
Sabina, lasa emotiile (de parca ai putea)
si fugi la scoala. Eu stiam ca inscrierile se fac in vara si chiar ma miram ca Sabina o inscrie pe Sofia de pe cum, insa astazi cand am foat cu Alex la logo am vazut afise prin care anuntau ca inscrierile ptr clasa I se fac in feb-martie. Mi-e groza la anul trebuie sa iau si eu drumul scolii ptr inscrierea Alexei.
Sabina, voi cum veti proceda cu Sofia, v-ati gandit la un after-school sau aveti alta solutie? Noi inca nu am luat in calcul nici o solutie, inca ne mai gandim ce sa facem , insa excludem din star idea ca Alex sa stea cu cheia de gat!
Am salvat si eu link-ul. Imi aduc aminte ca prin clasa a saptea profa de muzica ne aducea in fiecare ora cate o opera. Asa m-au cucerit iremediabil opere ca Traviata, Aida, Carmen,Bolero. Prin ’90 se mai dadeau la televizpr spectacole de opereta si balet. Nu am o cultura solida, insa am cateva preferinte si de cate ori am ocazia le ascult cu mare placere! Iar spectacolul “Lord of the dance” il vises noaptea
, cand eram insarcinata ascultam non-stop asta!
Gabitz, timen pumnii!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Erina spune:
Daria se uita la MINIMAX asa ca nici ea nu a raspuns cind am strigat-o. deobicei raspunde doar cind o strig din alta camera. probabil nu vede rostul sa raspunda daca sunt la un pas de ea.
Despre socializare. Simbata erau la Baneasa trei copii de alta nationalitate. daria s-a dus spre ei si imediat au inconjurat-o facindu-i din mina hello. Prin limbajul corpului si gestica o invitau la joaca. La un moment dat toti erau in patru labe, sau s-au asezat jos sa vada o carte.
Clar sunt altfel crescuti. Stiu ce vorbesc pentru ca am trait mult inafara dar nu spun ca eu sunt altfel. Acum cind se apropie Daria de un carucuior in care e un copil mai mic eu o opresc pentru ca ma gindesc ce tematoare eram eu sa nu se imbolnaveasca cind era mai mica.
Cred ca strainii sunt mai liberi.
Cit despre beneficiile gradinitei clar sunt mai mari decit riscul imbolnavirii. Daria cind e linga alti copii mai maricei si vorbareti incearca sa spuna cuvinte, exact ca ei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
Ceamica, multa sanatate!
Imi amintesc de zilele in care Ioana a facut Roseola.. asteptam eruptia sa apara (caci ala era semnul ca nu va mai face febra..).. si ma gandeam, ca si tine, ca o sa fie o gramada de pete... si era sa "ratez" cele 4-5 bubite pe care le-au observat ceilalti si pe care doctorul le-a catalogat ca fiind.. eruptia ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)