Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
Buna dimineata!
Eu citesc si raspund din urma, am un capitol de recuperat...
Dar, cu intarziere de 1 zi si scuzele de rigoare, trebuie sa trimit niste urari la Iasi:
LA MULTI ANI, melaniatud! Sa-ti fie viata precum zambetul lui Tudor!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urarile de sanatate! Inca imi curge nasul si sunt putin infundata, dar am scapat de raceala. Petele de Zoster incep si ele sa dispara, dar inca ma mananca si doare locul respectiv. Mai am tratament pt. 3 zile, sper sa treaca repede.
Papanasho, Skitelsu' e niste bomboane care face bine la mine la burtica si foarte rau pe coapse si pe burta!
Pai daca nu e la gradinita asa cum spun eu, e cazul sa o schimbi. Azi dimineata chiar m-am amuzit, ca faceau cu randul in brate la o educatoare: l-a tinut pe Tudor putin, apoi, cand pe el l-a lasat la joaca si a vazut locul liber, o fetita s-a dus imediat; a luat pe ea, a tinut-o ceva timp, a urmat alt copil... Da, il pun pe olita si la gradinita, ca le-am spus ca am inceput acasa si i s-a adus propria olita. La gradinita e fiecare cu olita lui, au etichete cu nume pe fiecare si sunt insirate sus, pe niste rafturi. Sunt cativa mai marisori care fac deja la wc, ca au si de ala mic acolo.
Roxana, scuze ca abia acum raspund la intrebarea cu lampa. Noi avem o priza cu ceas si lumina se aprinde si se stinge dupa programul stabilit de 'pasionat', ba chiar simuleaza rasaritul si apusul de soare...deci lumina nu merge non-stop, ca incalzeste rau. Ar trebui sa-l intrebi pe nenea ala la tine cam cat sa tii lumina aprinsa. Si cand se incinge rau, poti tine lumina stinsa si mai mult timp. Sotul a zis atunci seara ca degeaba inchizi incalzitorul, ca ala e cu termostat si degeaba e inchis, cu lumina trebuie avuta grija...
Maruntescu,
! Sanatate consortului, brrr, enterocolita imi da fiori! Si apetit Energiei. Si Tudor a lasat-o mai moale cu mancarea. Ma gandeam ca e de la canini, dar vad ca e si o razvratire, vrea sa manance singur, ca la gradi...asa ca ma pregatesc cu cele necesare (vreau sa-i iau o husa, sa-i pun sub scaun, sa-mi protejez covorul)...in plus, cam vrea sa stea pe scaun de om mare, ca la gradi l-au trecut deja, dar acolo au scaune si mese liliputane pt. pitici...as vrea sa gasesc un inaltator pt. scaunul de acasa...Poate ajuta si la voi ideile astea.
Aaa, si sa stii ca si eu calc de 2-3, maxim 4 ori pe an! ![]()
Ana, tare rau imi pare sa aud ca Veveritza e virusata! Un
mare sa treaca...si daca e nevoie de Skittles ca sa treaca, trimitem cat trebuie, dar speram sa treaca si fara bombonele!
Sabino balerino, pai cu ambii veveritzi acasa pana in toamna si cu munca...hmmm, cam greu! In plus, de la gradi nu ia numai virusi, dar si multe chestii bune. Cred ca in final chestiile bune invatate acolo merita sacrificiul. Parerea mea!
Un bun re-venit fetelor care intra rar, ne bucuram mereu sa primit vesti proaspete de la voi!
Vazut si toate-toate pozele cu piticlonti si nu numai!
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Au adormit copiii. Luy, uite www.flickr.com/photos/16792873@N07/3281289092/" target="_blank">gradinarii |
Ma bucur ca si-a revenit Veveritza. Ati folosit Skittles pt. asa revenire rapida?
Mai, mai, dar ce baiat harnic ai tu? Gradinareste, spala vase sau prepara lapte...sau isi ia apa in canita...inca nu m-am prins, dar tare harnic...pacat ca nu am o fata, sa-l fac ginere.
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
Daaaaa...am niste emotii cat casa. |
Ora 8 a trecut,
Ouletele au iesit...
Sper ca a fost bine. Tin pumnii in continuare!
Poze
Sabina spune:
Yaia, io sunt din aia care prefera copil analfabet, dar sanatos ![]()
acu lasand gluma, cand a fost sofia bolnava la 3 ani, cu 2 pneumonii interstitiale una dupa alta (o denumire mai horror pt viroza cu bronsita), dr Cuylcer mi-a recomandat cel putin 4 luni de pauza de gradi, pt ca dupa aia ii scade copilului imunitatea rau de tot.
Pe fondul unei imunitati prea scazute Domane pazeste dai in alte alea.
Noi avand experienta nefericita cu nepotica si leucemia, n-am mai stat pe ganduri. Sanatatea inainte de toate.
baaai, sunt megastresata. tres a ma duc acuma sa inscriu fata la scoala si nu am programare. Vroiau sa ma programeze pe lunea viitoare! am vb cu invatatoarea si mi-a zis sa vin acuma.
am morcovu pana in gat, mi se pare un sistem penibil rau de tot...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, io sunt din aia care prefera copil analfabet, dar sanatos acu lasand gluma, cand a fost sofia bolnava la 3 ani, cu 2 pneumonii interstitiale una dupa alta (o denumire mai horror pt viroza cu bronsita), dr Cuylcer mi-a recomandat cel putin 4 luni de pauza de gradi, pt ca dupa aia ii scade copilului imunitatea rau de tot. Pe fondul unei imunitati prea scazute Domane pazeste dai in alte alea. Noi avand experienta nefericita cu nepotica si leucemia, n-am mai stat pe ganduri. Sanatatea inainte de toate. baaai, sunt megastresata. tres a ma duc acuma sa inscriu fata la scoala si nu am programare. Vroiau sa ma programeze pe lunea viitoare! am vb cu invatatoarea si mi-a zis sa vin acuma. am morcovu pana in gat, mi se pare un sistem penibil rau de tot... |
Pai daca toate am prefera acelasi lucru, ar fi lumea plina de analfabeti sanatosi...nu ca nu ar fi deja, dar nu e din cauza gradinitei, ca nu cred ca la alde Becali se trage de acolo.
In plus, tu te alinti pe aici, ca Sofia e departe de a fi analfabeta...uiti, soro, ca ne aratasi desenu'? Ia vezi, ca imbratranesti!
Serios acum, nu stiu de experienta ta nefericita, dar sper ca nepotica e ok acum!
Si ramanand tot la chestii serioase, ia pune mana si ia-ti morcovu-n dinti si inscrie fata la scoala!
Poze
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
melania - ms de incurajari.lunea viitoare mai mergem la o "pisicoloaga" la o evaluare.sa vedem si ea ce ne zice.la noi marea problema e ca nu raspunde la nume, nu zice decat un mamaaaa jalnic cand are o problema, in rest, numai brrr, trrrr si "maraie"![]()
si scuipa!deh...fotbalista o fac...care n-are nevoie de prea multa inteligenta!
si oricum ii plac foarte mult mingile.
betty - asteptam vesti bune!
rox - drum bun.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 ziua buna tuturor. melania - ms de incurajari.lunea viitoare mai mergem la o "pisicoloaga" la o evaluare.sa vedem si ea ce ne zice.la noi marea problema e ca nu raspunde la nume, nu zice decat un mamaaaa jalnic cand are o problema, in rest, numai brrr, trrrr si "maraie" betty - asteptam vesti bune! ![]() rox - drum bun. ![]() |
Nu vreau sa te ingrijorez si mai mult de atat, dar sa nu fie si o problema de auz. Ati testat auzul?
Zic asta pt. ca sora-mea il suspecta pe al meu nepot (mai mare, ce-i drept, 4 ani) ca nu aude. Doar cand tipa la el raspundea. Ei i-a fost mai greu sa se prinda pt. ca e 'atomic' si atunci sora-mea credea ca de asta nu vrea sa raspunda. Dar apoi l-a testat (ii soptea din spate cate ceva sa vada de raspunde). Apoi l-a dus la orl-ist si acum cateva saptamani l-au operat de amigdalita, i-au scos polipii si bagat drenuri in urechea dreapta. Daca mai astepta o luna, ar fi pierdut de tot auzul in urechea dreapta. Lui i s-a tras de la nenumaratele amigdalite, cu infectie ce s-a dus la urechi si s-a intarit in urechea medie. Nu auzea bietul copil si astia il suspectau de incapatanare (adica sora-mea si celalalt nepot de 10 ani). Acum aude perfect, nu mai trebuie sa tipe nimeni la el (adica se tipa la el, dar nu din motivul urechii infundate
Poze
Sabina spune:
Gabit, tinem pumnii.(au fost la orl)
Am inscris fata. Nu era nimeni acolo....am avut un noroc chior;))
raspunsul de da in 30 de zile de la finalizarea inscrierilor, Dumnezeu cu mila....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Cristian Matei(07.09.2007)