LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 19
Shose spune:
Buna zuzici
Vreau sa urez intai
LA MULTI ANI ISSABELA, ALEXANDRU, MIHNEA
LA MULTI ANI LUCA!
La multi ani AncutzaSoare!
Fetelor sa va spun despre noi, Iulia a ales in ordinea asta: Biblia, stetoscopul si telefonul.
Noi mai si radeam.... oare o ajunge preoteasa?
Doctoritza?
Nu stiu, mai interpretati si voi.
Banii nu au atras'o deloc>.
Si acum sa va spun de mine, dupa tort si turtitza am ajuns la spital, am facut 39,5 febra si, simteam durere in piept si efectiv nu imi ajungea aerul pe care il respiram. Sper sa ma intelegeti.
Am facut radiografie si nu a vazut nimic pulmonar, se pare ca e ceva viral.... mi'au dat o plasa de medicamente, inclusiv antibiotic.
Iulia e la mama si mor de frica sa nu debuteze si la ea, ca e tare urata.
Sper sa ma fac bine repede, ca mama tre' sa se intoara la munca.
si nu are cine sa aiba grija de Iulia.
Vreau sa multumesc fetelor care ne'au vazut pozicile:
Cretzule
si saru'mana de telefon!
LalaD
mi'au dat Amoxicilina, ACC 200, Bromhexim, Diclofenac, Algocalmin si Vit C. Crezi ca ma fac bine dupa nebuniile astea?
Daca e viral, era necesar antibioticul?
Ema, vazut pozicile si ce tare a fost sa aiba Milan atatia copii de varsta lui. 
Iulia are ochii albastru gri.
Danutza Danonique si eu ma gandesc des la Gugu, Iulia, Gina si nu stiu ce e cu ele. Noroc ca Iulia a aparut, Irlandeza mai intra... dar ce e cu fetele care n'au mai intrat de luni de zile??
Stancutzule, asa e, tu mi'ai mai spus ca incepe sa semene cu mine.
Ma simt bine cand aud.
Mada
si ai fost tare cu 'prezervativul de la mama'. Pe mine ma ia durerea de cap gandindu'ma ca or sa vina si vemurile alea. Uffff grele vremuri!
Ceska, v'am vazut si mi'a trecut de dor
, caci te'am strigat cat ai lipsit. Pup nasucul lui Benjicu'
Ser ca am scris tot ce voiam sa va scriu.
Ma cam doare capul si febra a scazut dupa algocalin la 38,3
si sanatate la clopoteii bolnaviori!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Ema
ai o minune de copil
Si tu esti super faina
Parca nici nu ai nascut, dar ca mai esti si graviduta!!!
E frumoasa canapeluta aia, vad ca se si intinde! Cu cat ai gasit-o, pana la urma?
Shose
e asa de frumoasa Pipe (cunoscuta si ca Iulia
), de-mi vine sa o tot pup! Ce a papat ea acolo, neblenduit?
LalaD
am vazut pozele cu Andrei, carliontatul desenator
Ce fel de creioane i-ai dat? E ok daca le roade, ca Thea asta ar face primul lucru?
Doamne fereste, Gabriela (ploscariu), a facut convulsii? Mititelul de el si biata de tine prin ce ati trecut! Bine ca a trecut! Sanatate multa
Stancuta
site-urile astea livreaza in Romania? Mytoys e in germana si nu pricep nik![]()
Of, Shose
si tu esti bonavioara
Sper sa nu ia si Pipe si sa-ti treaca repede, ca sa poti sa o iei acasuca.
Pup si clopoteii bolnaviori: Razvi
, Sara
si Dariuta
Sa va faceti bine repede!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Laura Ioana spune:
Ceska
e un frumos si Benji
Ce simpatic e cum "mergea" in papucii tai! Si ce caine mare aveti
Nu se teme Benji de el? Sau il smotoceste? Crabul ala de la baita il avem si noi,d ar nu o prea atrage![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik eu zic ca la dudu te convinge sa-l treci pe formula din cauza unor semnale sexuale care se pot transmite de la mama la baiat la un moment dat. (lunga poveste, poate iti spune prietena ta de ce insista atat de mult sa treci pe formula dupa un an). miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Cum adica?? Sper ca nu e tot o aberatie de genul celei pe care am citit-o nu de mult cum ca luatul teperturii rectal ar trezi anumite impusluri la baietei care i.ar face sa devina gay mai tarziu? Sau ca la baietei nu e bine sa le dai apa din sticla ca nu stiu ce se intampla? (pt asta inca nu am aflat explicatia si ma framanta grozav sa stiu ce rau poate sa le faca baieteilor sa bea din sticla.... Pote pt ca mai tarziu nu se mai dezlipesc de sticla de bere )
Nu, da pe bune acum, cum ce ai zis tu, am doua chestii la care sa ma gandesc, nu imi ajungea faza cu sticla.... (pe asta mi-a spus-o mama unei prietene si m-am luat cu altele si am uitat sa o intreb DE CE si ma oftic de mor)
CUM ADICA????
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Eliza spune:
La multi ani! pentru Isabella, sa cresti mare, frumoasa sa-ti dea Dumnezeu numai bine in viata.
La multi ani! si pentru Luca pui mic de Tinna ,pentru Mihnea si pentru Luca fratelei Anei si puiut de Alina.
Cami si Madalina, multumesc ca mi-ati raspuns la intrebarea cu muscatul. Se pare ca nu e singura, dar tot imi bat capul cum sa o dezvat pentru ca am ajuns efectiv sa ne ferim de ea cand vine razand spre noi.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Shose la adult 39,5 C temperatura e mult rau si din motivul asta ti-a dat antibiotic. Ia tratamentul si multa sanatate 

Ploscariul imi pare rau de patania voastra . Offf.
Laura Ioana pe creioanele colorate trebuie sa scrie ca sunt non toxice .
La multi ani fericiti Sara !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Hai sa va dau si niste cafele sa va trezesc

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
danybv spune:
Bun ziua fetelor 
Am intrat sa urez si eu tuturor clopoteilor sarbatoriti pana acum , un sincer si calduros La Multi Ani !!
sa cresteti mari , sanatosi si frumosi 
Celor care sunt bolnaviori le doresc multa sanatate 
Gravidutelor le doresc sarcina usoara si bebei sanatosi 
Nu prea reusesc sa intru sa scriu fiindca copii imi ocupa timpul liber cel mai mult .
Acum marindu-se si Maria trebuie sa fiu cu ochii-n patru dupa ea sa nu se lege Andrei de ea , o mai necajeste din cand in cand si asa ca trebuie sa fiu pe faza .
A fost o perioada cand a fost placut afara si asa ca am profitat de vremea buna si am stat afara cu ei .
In rest facem de toate specifice varstei : ne jucam cu cuburile , le aranjam dupa marime , desenam pe tabla , scoatem tot din dulapul de la bucatarie iar baia este o atractie foarte mare
Va doresc numai bine si sa aveti o duminca placuta alaturi de familie si copii 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ellenuta spune:
neata
doreste cineva? noi am fost ieri dupa-amiaza la botez iar noaptea eva ne-a dat o ora de party .. n-a vrut neam sa se culce .. cum incercam sa iesim din camera , incepea sa urle .. in cele din urma, a adormit ... a papat lapte la 6.30 si somn pana la 10 .. macar atat ..
alina n-are rost sa continuam polemica .. dar faza asta cu Dumnezeu le ajuta, ma scoate din minti .. hai sa turnam pe banda rulanta ca ne ajuta divinitatea ..
oamenii aia sunt iresponsabili si trebuia facut avort .. nu sa stai cu mana intinsa ..
ceska hi hi ce dulce e benjilica mic .. la zapada, cu balonase sau cu canuta prin casa.
ema frumos carutul dar vad eu pana sau e pana la 15 kg? e o greseala? si pe mine ma intereseaza ptr eva un carucior sport si nu ma pot decide ..
ema ce frumos ati petrecut ziua lui milan, super!! si ce de copii a avut invitati. milan e un dulce si un frumos .. iar tu mami, esti superba, pe bune .. radiezi fericire!
gabriela vai Doamne prin ce ati trecut .. imi pare tare rau. ma bucur ca acum ionut e bine.
shose off Doamne .. sper sa nu ia si pipetelu mic raceala de la tine. iti doresc sanatate mult, sa te faci bine repede. interesante alegeri a facut pipe .. eu zic ca va fi o doctorita de renume!
dany pls spune-mi si mie ce magazine de copii gasesti in tulcea? ai de unde alege? biberoane si chestii din astea gasesti sau trebuie sa alergi in nu stiu cate locuri??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
Buna dimineata!Multumim ptr cafea!Am dormit mai bine noaptea trecuta cu doar doua treziri ptr mers la baie si o trezire ptr o mica gustare.Vad ca reincep sa mananc noaptea ceea ce nu e deloc bine.De azi reiau regimul pe care l-am cam lasat deoparte in ultimele zile.Ieri tati mi-a adus un buchet de trandafiri si un set de bijuterii de la Guess(cercei,lant si bratara)si ptr cei mici un tort de ciocolata in forma de inima din care am gustat si eu o felie in ciuda recomandarilor doctorului.Vanessa vazand tortul a crezut ca e o aniversare.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert