LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala ma bucur mult ca-ti place de Ozi...creste si a devenit tare dificila...uite acum e filmul Memoriile unei gheishe si pt ca impreuna cu tatal ei am decis ca nu e pt ea s-a pus pe un plans...ce pot sa fac? am citit cartea si mi-e teama de ceva posibile explicatii...nu-s pregatita sa i le dau...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ema, ce grasunel frumos ai tu acolo
in poza asta e demential, cu colaceii lui
http://good-times.webshots.com/photo/2628154100103950812fJSjFG

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am zis sa vad ce mai faceti;

Am admirat piticodromul (am citit undeva asta, si mi-a placut) dela petrecerea lui Milan; raman la parerea ca este copia ta fidela, Ema

Am admirat un strengar in zapada (si la baita) - Benji; si ce mi-a placut intre baloanele de sapun .

Si am ramas muta (de admiratie) ce fascinat e Andrei, de creioane! Eu nu-ndraznesc sa-i dau Adelei, creioane; in ochi, nu si le-ar baga dar de ros....ascutitoare si-ar face dintii.

Monica, merge sa 'comentez' pe blog-ul tau ; se pare ca tre' sa ma loghez cu user-ul de pe gmail; ori la munca n-am acces la gmail.
(inca n-am descoperit de ce la Laura pot totusi, sa 'comentez', desi tot user-ul de pe gmail il trec?!)

Ramo, cum mai este Razvi?

Si cine stie ceva de Daria si Sara? Sunt mai bine?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana de ros a incercat si Andrei sa le roada ( creioanele).
Insa am fost "hoata" si i-am luat niste creioane din concediu care sunt invelite intr-o teava de plastic , plus ca sunt non toxice. Cred ca le-am vazut si in Diverta insa.
Stiu ca lui Bogdan i-am luat cand era mic tot din Diverta unele care aratau ca o bilutza cu cioc . Le tinea in pumn. Foarte bune si alea , o sa le caut si pentru Andrei.

Grati vine adolescenta, trebuie si explicatiile

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Piciu' meu a fost tare somnoros azi. A dormit de la 12.30 la 15.30, apoi pe la 19 a cazut rapus de aerul de afara, dupa 3 zile de stat in casa si a dormit pana la 9. L-am trezit sa-i dau laptele si daca l-am vazut vesel i-am facut si o baie si acu l-am pus la nani. Sa vad maine la ce ora ma trezeste

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lalad pe site la diverta au 'creioane colorate cmrotunde' - cred ca astea sunt (n-au poza) cele care i le-ai luat lui Bogdan.
Oricum, multzu pt idea cu cerate.

Roli, programul asta a fost o exceptie astazi, sau de regula, doarme cel putin 3h, peste zi?
Adela doarme max. 2h, in 2 reprize - de la 9:30 la 10:15 si de la 13:15 la 15:00 - asta este maxim.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor! suntem si noi pe aici. Mi-a fost stricat caculatorul si nu am avut ocazia sa va urez Sarbatori Fericite si La Multi ani, ufff ce rau i-mi pare!
Intre timp Ionut a fost bolnavior, a facut febra mare cu comvulsii, am ajuns la urgenta si am stata 1 saptamana in spital, a fost groaznic! Slava domnului ca acum e bine!
Eu va doresc multa sanatate!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette pai a fost exceptie ca a dormit vreo 5 ore azi. De obicei doarme odata de la 12-14 si odata 17-18...bine nu exact...in jur de intervalele astea orare..deci cam 3 ore.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Seara buna zuzici!

LA MULTI ANI! SANTOSI SI FERICITI CLOPOTEI DULCI: ISABELLA, ALEX, MIHNEA, SI MAMICII FLORINA! SA VA ADUCA VIATA NUMAI BUCURII!

Ema, Milan e ...si tu la fel, arati foarte bine si ti-ai pastrat zambetul in pofida greturilor (eu devenisem o scorpiuta cat mi-a fost rau cand eram gravi).
Vroiam sa te intreb daca ati comandat carucioarele prin babystuff sau direct pe site la mothercare?

Grati, iti inteleg dorinta de a pastra cat mai mult inocenta lui Ozi, pe de alta parte sunt convinsa ca la scoala aude de toate...mult mai mult decat ce ar fi vazut in acest film / ar fi citit in carte. Lucrurile tainuite sunt mai atragatoare...Daca iti faci curaj, poti sa-i explici pe scurt ce si cum, fara detalii care la varsta asta oricum ar dezgusta-o.

Ereena, in ultimele zile de alaptat Sofia papa foarte prost, putin si ma si rodea cu dintisorii. Nu am intarcat-o din cauza disconfortului, ci pentru ca mi se parea ca papa cam in gol si de aia tragea de mine. Oricum eu ii dadeam san doar dimineata de vreo doua saptamani deja, pt ea nu a fost nici o diferenta sa primeasca bibe si la masa aia. Acum nu cauta titi, nici macar noaptea ca sa adoarma la loc cand se trezeste.

Lala, ai dreptate, intarcatul e o etapa normala, asta i-am spus si eu sotului meu care era mai necajit ca mine..."cum, nu-i mai dai tzitzi? dar de ce? etc..."
De multe ori, ca sa schimbam ceva la copiii nostri trebuie sa incepem cu noi :-)

Miri, am vazut si eu ultimele poze cu soricelul cretulin si bulgarasul poznas...imi sunt atat de dragi amandoi!
A, Sofia nu se trezea noaptea pt papa, de mult timp, cu rare exceptii... nici macar ceai nu ii dau noaptea de regula. Dar ceva o deranjeaza in somn cu siguranta si o face sa planga, si sa se trezeasca...Eu zic ca-s dintii...

Shose, frumos tare Pipetu', e dulce foc micuta...mai tii minte cand ti-am spus ca are gura ta? Se confirma din ce in ce mai mult...

Am citit si eu povestea celor doi copii care au devenit parinti...e ciudata si greu de acceptat pentru noi, dar D-zeu are planurile lui cu fiecare sufletel care vine pe lume, nu putem ghici ce viitor va avea fetita abia nascuta... Iar faptul ca din ce in ce mai multe adolescente raman insarcinate, nu inseamna oare ca educatia sexuala de care au parte peste tot de fapt e ineficienta? In loc sa se reduca numarul sarcinilor la adolescente, creste alarmant, in pofida surselor de informae atat de usor accesibile. Ca sa ne putem feri copiii de rele, nu sunt suficiente plansele de la scoala sau articolele din Bravo ...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ploscariu, imi pare rau sa aud prin ce ati trecut...cred ca au fost momente groaznice, dar bine ca au trecut...sper sa ne poti scrie acum mai des.

Am ridicat comanda de la boohoo. Cu exceptia rochitei de seara al carei decolteu e pt cineva cu dimensiuni mai generoase, restul coletului e perfect!

Pt fetele interesate - mytoys.de are haine, incaltari, carucioare, bibe, jucarii, articole pt copii mici si mari...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput