LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ellenuta ooo ,imi pare rau ca te dezamagesc dar la capitolul magazine pentru copii este jale aici la Tulcea

Avem o singura farmacie in care gasesti mai multe lucruri in ea adica Sensiblu in rest sunt farmacii normale si magazinase simple
Eu imi fac cumparaturile ori de la Brasov ori de la Constanta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Azi avem niste musafiri din Italia care ne-au sunat ieri ca sunt in drum spre Paris si ca nu au rezervare la hotel deci vor sta la noi.M-am cam enervat ptr ca eu cred ca normal ar fi fost sa ne previna de vizita mai ales ca eu nu sunt in cea mai buna forma si nu pot sa ma ocup de ei.Dar ce puteam sa le zic daca erau deja pe drum?Sotul a intrebat aseara la cateva hoteluri dar nu a gasit nici un loc liber asa ca vreau,nu vreau trebuie sa ii primesc.Ma enerveaza ca nu au mai sunat de un an si deodata si-au adus aminte de noi.Deci sotul azi in loc sa stea cu copiii trebuie sa faca pe ghidul.Acum e la o cafea cu ei si apoi trebuie sa ii duca la Disneyland.Imi vine sa plang de nervi dar incerc sa ma calmez ptr ca nu vreau sa nasc azi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina n-are rost sa continuam polemica .. dar faza asta cu Dumnezeu le ajuta, ma scoate din minti .. hai sa turnam pe banda rulanta ca ne ajuta divinitatea .. oamenii aia sunt iresponsabili si trebuia facut avort .. nu sa stai cu mana intinsa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Asta e parerea ta, eu mi-am spus parerea mea. PUNCT.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Sotul e si el cam suparat din cauza vizitei si se tot scuza fata de mine ca sunt fosti colegi de-ai lui.A incercat si la telefon sa le spuna ca e cam dificil ptr noi acum cu 2 copii mici si cu sarcina mea cu probleme dar se pare ca unii oameni sunt mai nesimtiti.Daca ar fi avut rezervare la hotel nu m-ar fi deranjat deloc si mi-ar fi facut placere sa ii revad dar asa.....

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Sotul e si el cam suparat din cauza vizitei si se tot scuza fata de mine ca sunt fosti colegi de-ai lui.A incercat si la telefon sa le spuna ca e cam dificil ptr noi acum cu 2 copii mici si cu sarcina mea cu probleme dar se pare ca unii oameni sunt mai nesimtiti.Daca ar fi avut rezervare la hotel nu m-ar fi deranjat deloc si mi-ar fi facut placere sa ii revad dar asa.....

poze albert

Te inteleg, sa speram ca nu va sta mult pe "capul" vostru.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

danonique ce pot sa-ti spun ca este nasoala aceasta situatie mai ales ca tu esti graviduta si ai nevoie de liniste nu de stres dar acum chiar nu mai ai ce sa faci decat sa zambesti prieteneste si sa-ti joci rolul de gazda . Sa treci cu bine peste situatie ai grija de tine si de bebelus

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ema frumos carutul dar vad eu pana sau e pana la 15 kg? e o greseala? si pe mine ma intereseaza ptr eva un carucior sport si nu ma pot decide ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Hai sa va spun eu experienta cu caruciorul sport
Am gandit ca nu are rost sa car dupa noi "limuzina" Inglesina in concediu si am cumparat una bucata carut sport Brevi, din ala tip umbrela . Usor, ocupa putin spatiu, nu se lasa pe spate etc ....
Mare greseala!!!
L-a urat Andrei. El care nu comenteaza never, ever in carut in asta statea ca dracu', atarnat, cocosat, vai de el. A plans de a rupt.
asa ca minunea de carut a ramas in Zell am see la hotel.
Nu l-am mai carat acasa, l-am donat hotelului
si carutul era de calitate, nu oarescare.
Asta e , am revenit la limuzina si suntem fericiti

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Eu am racit putin si ca urmare m-a durut si burtica.Nu stiu cum am reusit sa racesc ptr ca stau numai in casa.M-am speriat din cauza durerilor dar se pare ca azi nu mai sunt atat de mari si ma simt mai bine.

poze albert

Mergi la inceput

Despre caruturi sport eu sunt foarte multumita de Maclaren.Nu se lasa cu totul pe spate dar copiii se simt foarte bine in el,e foarte usor de manevrat,se strange cu o singura mana si aici majoritatea mamicilor il folosesc.

poze albert

Mergi la inceput

Dana multa sanatate iti doresc

Lala D si eu m-am gandit sa-mi cumpar un carut sport si asa ca am cerut unul unei vecine de pe sara sa-l testez sa vad cum se simte Maria in el , vreau sa zic ca am facut o tura prin parc cu el si numai tipete , plansete a fost pe ea si asa ca am renuntat la ideea de a mai cumpara carut sport mai cu seama ce de acum va merge mai mult pe jos decat in carut iar cand va fi nevoie de carut voi folosi "tancul nostru "

danybv

Mergi la inceput