LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 21
danonique spune:
DANY
ALINA
DANY si voi va pregatiti in curand de aniversarea puiutului mai mare.Mie nu imi vine sa cred ca Vanessa va implini 3 ani.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Ptr mine carutul sport este foarte util si incepand de la 6 luni l-am folosit aproape zilnic iar uneori il mai folosesc si ptr Vanessa.Acum vreau sa cumpar o plansa care se ataseaza in spatele carutului si pe care cel mare poate sa stea in picioare.
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ceska777 spune:
Neata!
Pentru ca e soare afara a venit socrul sa imi scoata copilul la aer. Dl sot a plecat brambura la unchiu-sau la coliba sa piarda timpul pe acolo. Cred ca l-am speriat azi dimineata ca nu m-am putut ridica din pat de dureri de spate: l-a schimbat si imbracat el pe Benji, eu ii dadusem cu chiu cu vai laptele la 6. Am stat in pat pana la 9 asteptam sa isi faca efectul o tableta.... apoi cum a vazut ca m-am ridicat sa hranesc odrasla si sa fac un mic dejun bavarez pentru noi a crezut ca mi-am revenit si a tulit-o.
Eu am primit ieri un buchet de trandafiri galbeni ca "aia rosii se terminasera" si atat....dar dl sot nu e din fire romantic!
Laura Ioana,
Luky e aproape tot timpul inca la socrul meu. Dar cand e la noi cateva ore,e terorizat de Benji care il place la nebunie. Alearga dupa el, vrea sa il mangaie, sa ii bage mainile in gura nas si urechi. Cainele e mai destept si nu cedeaza, fuge de el...Ieri seara Benji nici nu a tresarit cand i-a furat Luky biscuitele: era in manuta chiar la nivelul botului lui si pana sa il trag de acolo Luky l-a si inghitit (biscuitele), Benji n-a miscat.
Carucior sport noi nu avem propriu-zis: la "tancul" nostru i se ridica frumos spatarul si incape bine husa de iarna, e inalt, roti de teren etc. Cand mergem prin mall sau magazine luam buggy-ul foarte simplist ce se pliaza o data si incape chiar siin spatiul dintre scaunul copilotului si bordul masinii. Poate mostenim insa unul sport pe trei roti , vechime un an,de la nepotul lui Tobias. Eu nu as mai da banii pe unul nou-out, ca teoretic ma descurc cu ce am si poate o sa-i placa lui Benji mersul pe jos
.
Am vazut poze cu Milan si mamica lui cea radianta:frumosi foc!
Si cu Andrei interesat de creioane... oare chiar putem sa incepem de pe acuma sa coloram?
Mai rasfoiesc niste albume pana mi se returneaza copilul.
Ma bucur ca mai iese bunicul cu el dar stau si cu inima cat un purice: intr-o zi il ia la plimbare, eu imi vad de treaba,spal un calorifer. Aud zgomot jos in fata casei, ma uit pe geam si ce vad: dl socru legase lesa lui Luky de carucior iar cainele se juca cu alti doi caini ai vecinilor de sub noi. F zglobiu,putea oricand sa o ia la goana tragand caruciorul cu copilul meu dupa el sau chiar rasturnandu-l. Am deschis geamul am urlat un ATENTIE si in secunda urmatoare eram afara la ei. Am incercat sa ii spun socrului sa aiba grija, sper sa fi bagat la cap! Oricum Luky e innebunit cand vede pisici si sper sa nu vrea sa fugareasca vreuna cand "trage" caruciorul cu Benji.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danybv spune:
Asa este dana nici nu-mi vine sa cred cand au trecut 3 ani de zile .
Am resuit si l-am inscris la gradinita pe Andrei , va merge din Septembrie .Eu sunt o fire tare puternica dar totusi este prima data in viata cand imi vine sa plang de pe acum cand ma gandesc ca va trebui sa se descurce singurel de acum fara mamy si fara taty
totusi tind sa cred ca se va descurca destul de bine ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
ceska777 spune:
Danonique,
da` multi prieteni si rude aveti care vin la Paris sa va vada pe voi (cazare gratis)!!!! Pacat ca l-au rapit chiar azi duminica pe tati de langa copii! Si foarte frumos gestul sotului tau sa se gandeasca la mamica dar si la copii. Tu insa nu-i baga in seama daca poti, stai cuminte sa iasa la timp samburelul, ok?
E foarte cool un kiidy board din ala la carucior, am mai vazut mamici pe aici: carucior pt gemeni si un al treilea mai maricel pe board!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danybv Asa este dana nici nu-mi vine sa cred cand au trecut 3 ani de zile . Am resuit si l-am inscris la gradinita pe Andrei , va merge din Septembrie .Eu sunt o fire tare puternica dar totusi este prima data in viata cand imi vine sa plang de pe acum cand ma gandesc ca va trebui sa se descurce singurel de acum fara mamy si fara taty danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) |
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Hai sa va spun eu experienta cu caruciorul sport ![]() Am gandit ca nu are rost sa car dupa noi "limuzina" Inglesina in concediu si am cumparat una bucata carut sport Brevi, din ala tip umbrela . Usor, ocupa putin spatiu, nu se lasa pe spate etc .... Mare greseala!!! L-a urat Andrei. El care nu comenteaza never, ever in carut in asta statea ca dracu', atarnat, cocosat, vai de el. A plans de a rupt. asa ca minunea de carut a ramas in Zell am see la hotel. Nu l-am mai carat acasa, l-am donat hotelului ![]() si carutul era de calitate, nu oarescare. Asta e , am revenit la limuzina si suntem fericiti O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Pai inseamna ca Andrei al meu e foarte sportiv, ca el merge in carut sport de la 5 luni
De atunci am renuntat complet la caruciorul mare, pe care l-am daruit finului.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
danonique spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Danonique, da` multi prieteni si rude aveti care vin la Paris sa va vada pe voi (cazare gratis)!!!! Pacat ca l-au rapit chiar azi duminica pe tati de langa copii! Si foarte frumos gestul sotului tau sa se gandeasca la mamica dar si la copii. Tu insa nu-i baga in seama daca poti, stai cuminte sa iasa la timp samburelul, ok? E foarte cool un kiidy board din ala la carucior, am mai vazut mamici pe aici: carucior pt gemeni si un al treilea mai maricel pe board! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
.Cat despre prieteni eu m-am cam saturat de cei care isi amintesc de noi doar cand vor sa faca o vacanta in Paris.Am vazut pozele cu Benji si e un scump.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
32+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
roli25 spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Danonique, da` multi prieteni si rude aveti care vin la Paris sa va vada pe voi (cazare gratis)!!!! Pacat ca l-au rapit chiar azi duminica pe tati de langa copii! Si foarte frumos gestul sotului tau sa se gandeasca la mamica dar si la copii. Tu insa nu-i baga in seama daca poti, stai cuminte sa iasa la timp samburelul, ok? E foarte cool un kiidy board din ala la carucior, am mai vazut mamici pe aici: carucior pt gemeni si un al treilea mai maricel pe board! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Cand s-a nascut Andrei, am vrut si eu sa iau pt. Marc un board din asta, da la noi costa cat un carucior si am renuntat.
. Si uite asa bietul meu copil a mers pe piciorutele lui de la 1 an jumate si mai plangea ca vrea si el la Andrei in carut.Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
.Cat despre prieteni eu m-am cam saturat de cei care isi amintesc de noi doar cand vor sa faca o vacanta in Paris.Am vazut pozele cu Benji si e un scump.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUS http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Danuta te inteleg asa bine...atat ma enerveaza prietenii de conjunctura care isi amintesc cand au nevoie de tine.Da-i incolo de nesimtiti si ignora-i. Sper ca nu se asteapta sa le pui si vreo masa.
Roli mami de Andrei
BAIETII MEI IUBITI

de
Eva

Bogdan