Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

300 in primul rand imi place cum sta Anda acolo. Si eu am intampinat la inceput problema asta - nu stiam cat de sus/jos sa-l leg. Cu timpul devii experta . E mai bine cat mai strans, asa incat capul lui bebe sa ajunga cu urechea cam in dreptul inimii tale atunci cand doarme.

Materialele imi plac si par OK. Eu asa cred ca e mai bine sa nu aiba elasticitate. Wrapul meu e chiar rigid - e o panza destul de groasa de canepa prelucrata care permite respiratia pileii bebelusului, dar nu are elasticitate aproape deloc si cred ca asta e avantajul ca altfel sub greutatea copilului se labartzeaza - ajunge bebe pana la genunchi

Cel cu imprimeu e fain ca aspect, dar cred ca veti transpira sub el - nu stiu daca permite o buna ventilatie.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Miruna La multi ani pentru ieri! Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si sa te bucuri de cei mici!

Babymom felicitari pentru certificat, e super un pediatru care este si consultant in alaptare!

Irina in legatura cu lingurita inseamna ca o prinde bine, incearca tu sa mananci punandu-ti lingurita sub limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

gaia.nevia: da, noi mancam asa: dim 260, la 11,30 180 ml, la 15,oo 210 ml, la 17,30-18 180 ml, la 20,30-21, oo-150 ml, astea sunt mesele lui fi-miu, uda scutece la greu si face kk de cel putin 4 ori /zi ( dupa ce mananca si este schimbat de pampers-ul ud). De obicei, dupa cel putin doua dintre mese plange dupa bibe gol si atunci ii mai fac 60 ml, pe care ii rade de parca era nemancat de nu stiu cand. alt flamanzila!
nu am de gand sa-l diversific, o sa vin doc pe 19 feb la vaccin si o sa plece transpirat de la noi! si tin la curent!
iepurila: si ma gandesc la voi!
claudina:razvan
babymom: si eu tot cu Hipp, atat ma duce capul acum gandindu-ma la diversificare pe care mi-o va propune dr peste o saptamana, mi se pare mult mai ok decat ce as putea sa-i fac eu , in casa; de la primavara, vara, se schimba problema: am dat tema de lucru parintilor mei (la tara, aer curat, totul natural)
musette, andy.p,lumi,simo, boo:
mami de alexa: ce faceti?
illia: nici macar un sem de viata?
cuscra: va iubesc!

Eu sunt sigura ca Vladutz este pregatit ptr diversificare, linge cotor de mar, saliveaza cand mancam noi, dar vreau sa aman cat pot de mult treaba asta , poate inca cel putin o luna
acum a combinat niste mese, cred, a mancat 220 ml si s-a culcat, sunt curioasa dac se trezeste in noaptea asta (peste baie se pre ca sarim cu gratie)
eu am inceput sa iau pastile de slabit, reductil, dupa 6 zile am mai putin cu 2 kg fara sa am restrictii la mancare, dar, la reactii adverse, intre 2 si 4 noaptea stau treaza si ma uit la seriale (nu patrunde niciun laptop in dormitor, nici ala de lucru, nici ala de distractie, asta-i intelegerea)
se scoala si al meu sotz, stam ca doi babalaci si copilul doarme de rupe, surorile mele ma invidiaza: piticele se trezesc si acum, dupa un an, sa manance un bibe cu cereale!

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

boo, babymom multumesc de raspunsurile legate de Fe. Am fost la farmacie si am luat picaturi, ca sa nu ma mai complic....siropul il voi da cand o mai creste....

cristineescu noi am folosit o perioada umidificatorul in camera Dariei, insa nu mi s-a parut ca ar fi dormit mai bine, oricum era intr-o perioada de dormit agitata si cu multe treziri... acum nu-l mai folosim caci de cand cu vremea mai rece este umiditatea tocmai buna.... poate mai la primavara. Si este cu abur rece.

Asteptam si alte fete sa participe la sondaj!

Eu astept sa se trezeasca mandra ca doarme de la sase.....!!!!! Oare o mai dormi la noapte?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Doar din mare curiozitate: Cele care dati fier la copii i-ati intepat si ati aflat ca sunt anemici? Ca altfel nu prea inteleg de ce le dati fier. Si daca nu i-ati intepat stiti ca fierul in plus se depune pe unde nu prea trebuie da?

anamona m-au surprins post-urile tale despre AP. Acum m-am lamurit

Boo nu face o drama din plansul asta. Si eu l-am lasat pe Alexei sa planga o singura data 20 de minute la recomandarea pediatrei, am schimbat si doctorita si nici nu am mai lasat copilul sa planga niciodata de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

I-am dat lui piti Hipp de caise, s-a strambat urat de tot la mine. Asa ca o sa pape mami restul, ca doar trebuie si ea sa se faca mare.
Pe borcanel scrie ca se poate tine 3 zile in frigi, dar parca mi se pare cam mult. Si ca nu se folosesc decat ligurite de plastic.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Babymom felicitari pentru certificat, e super un pediatru care este si consultant in alaptare!

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Simodina eu nu sunt pediatru, ci neonatolog, adica ma pricep doar la bebe mici, mici, mici

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ada esti mortala!
Legat de materiale nu pot sa ma pronunt pana nu vad cu ochii. De asta imi este si greu sa cumpar bb lui ceva de pe internet.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo l-a vazut pe tati mancand chiftele si acuma striga de mama focului "citele, citeleeee"/ i-am dat de gust ca sunt cu porc si nu e bine sa dai porc pana la 3 ani...
E un pofticios. A mai vrut acum vreo doua saptamani parca chiftea si n-am scapat pana nu i-am dat De atunci a tinut minte ideea si cere.

Se da il saritoare si rade in hohote de 5 minute. Radu s-a trezit si se uita la el, cred ca e mai interesant ca televizorul
E o harmalaie la noi ca la nebuni. Iar mie mi-e somn si vreau o cafea ca sa nu ma mai doara capul.

Feli, sunt bune pastilele alea? Nu dau dependenta sau depresie (citeam ca lucreaza cu serotonina)? Mie mi-e frica de medicamente pt slabit, m-am ferit mereu. Dar nici nu reusesc sa ma tin de regim zilele astea...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

muuh eu nu i-am luat sange Dariei, insa dr mi0a spus ca dupa 4 luni rezerva de Fe din organism se termina si are nevoie de "ajutor". Oricum doza este mica, iar dr f buna. Merg linistita pe mana ei, am mai crescut un copil cu ea si e super OK.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput