Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Didididi spune:
Vad ca ati discutat despre ne alaptare. Eu am nascut natural, cu ceva calmante (scobutil, no spa) in perfuzie. A fost f greu, mi s a facut rau. Laptele nu mi a venit decat a 3 a zi, cand eram deja externata (cu rana la un san de la o dulce asistenta, cu dr neonato care ma stresau ca am lapte, etc). A debutat cu o "febra a laptelui", pe care toate cunostintele o interpretau ca fiind canale infundate. Am facut 38 temperatura si m am dus floricica la Polizu pe la 2 noaptea. Un destept de dr tanar m a pus sa pun gheata (asta cat eu acasa pusesem comprese cu apa fierbinte). Nu prea l am crezut si m am mai dus la un spital si mi s a recomndat la fel. Pun si eu gheata, ca de, eu ma uitasem pe net numai depozitii alaptare si in acele momente chiar nu mai aveam starea sa caut altceva. Wrong!!! Am constatat a 2 a zi cand am ajuns la Lactarium.
Oricum cert e ca am incercat sa alaptez in paralel cu laptele praf vreo 3 saptamani, adica pana cand am trecut pe Milupa. BB nu a mai vrut san, sau ma rog putinul lapte pe care il aveam, nici lasat nemancat. Apoi a venit luna de cosmar si nu m am mai stresat si cu asta.
Dr de familie mi a zis ca intarzierea lactatiei s ar datora dereglarilor tiroidei. Este adevarat Babymom?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
CD27 spune:
Am reusit sa ajung la mall sa imi iau tzatzar
, asta dupa ce am probat aprox 30
, nu mai stiu marimea![]()
si mi-am luat si chilot cu burtiera, ca sa mai strang un pic pardalnicul de fibrom
Aveam programare la manichiura si tuns dar nu am ajuns
, poate ajung maine totusi ca parca sunt padureanca cu latzele astea
sa nu sperii lumea la botez
Lumi, ai vazut ca a disparut
Boo si eu ii dau ier, acelasi tip, picaturi, dar nu reusesc in fiecare zi si nici de 2 ori pe zi
si in plus il mai si scuipa, dar nu a vomitat deloc (din fericire)doar ca are mai toate hainele patate si nici nu stiu daca mai iese
Noi i-am facut analize cand a fost internat si are anemie, dar inainte imi zisese dr pediatru ca are sigur anemie si sa ii dau fier
Babymom m-ai luminat seara
, eu ii dau mar si morcov si iar mar si mar..mar,cam atat pentru ca mi-a fost cam teama de fructele astea exotice si totusi ma simteam tare vinovata si chiar ma batea gandul sa iau totusi niste fructe (la insistentele cumnatei care chiar mi-a zis ca s-au ieftenit necatarinele, cu alte cuvinte : lasa naibii zgarcenia si ia fructe la copil![]()
); dar daca nu sunt singura care gandeste asa despre fructele din tari calde...atunci ma tin tare
Fimiu e in greva foamei, a mancat 300 ml lapte de la 5 dimineata si pana acum cand doarme, a mai bagat el 70 suc mar si 2 linguri piure dar asta cred ca tine mai mult de sette
, sper ca nu incepe iar cu greva ca....
ma apuc si-i fac o ciorba![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babymom75 spune:
Didi nu cred. In primul rand la ce interval de timp ti-a fost adus copilul prima oara la alaptat.
CD Fe pateaza de nu-l mai scoti decat cu... foarfeca. Eu cel putin n-am mai reusit sa scot in veci petele.
nikolici spune:
Despre umidificator...eu am renuntat se pare ca umiditatea in cartierul meu e destul de ridicata(am o statie meteo pe perete si imi arata umiditatea) si mi ar trebui un dezumidificator...dar cand eram gravi in timpul verii si aerul era cald si uscat mi-a prins bine umidificatorul.Eu l-am lasat la socrii care stau la munte si acolo e aerul uscat...sau era de sarbatori din cauza caldurii fortzate din casa.
Nikole mami de Karina
simodina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Simodina eu nu sunt pediatru, ci neonatolog, adica ma pricep doar la bebe mici, mici, mici Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Scuze pentru confuzia de termeni dar la alaptat startul conteaza ft mult, nu? Deci cand e bebe mic, mic de tot
babymom75 spune:
Asa e Simodina startul e ESENTIAL. Am facut precizarea doar pt. a nu se crede ca ma impaunez cu titulaturi pe care nu le merit ![]()
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
sabinel spune:
buna seara! ia uitati aici ce bine sta mandra mea intr-un wrap improvizat. imi imaginam ca tre sa fie bine pentru spate, dar in nici un caz nu ma asteptam la asa o relaxare a spatelui. iar eu am niste dureri crunte de mijloc care nu cedeaza cu nimic. e absolut grozav felul in care ma simt eu cu el. ma gandesc acum ce sa fac cu marsupiul
ca in nici un caz nu va mai chinui vreo mamica de acum inainte.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
nikolici spune:
Ma enervati fetelor cu wrapurile voastre cu tot...de abia astept sa-mi iau si eu...peste o sapt o inhatz si eu in sac pe Karinutza.
Sabinel cate jucarii aveti acolo ...vazui totul in poza..are fata cu ce se juca nu gluma...si are o fatza de strumfitza delicioasa.![]()
Nikole mami de Karina
claudinna spune:
hai ca e ca un bulgare de zapada treaba asta cu wrap-ul....pai eu sa lipsesc? normal ca mi-am facut...netivit, cusut cu mana la jumate...dar maine-l duc la croitoreasa! ce buna era o masina de cusut si de cand zic sa-mi iau...
acuma, nu m-am mai uitat pe nicaieri sa vad cum se pune, l-am pus si eu cum m-am priceput, ca eram ff curioasa! Razvan s-a simtit f bine, ne-am plimbat prin casa, se cuibarise la pieptul meu. pt mine chiar ca a fost relaxant, cum zice sabinel
wrap-ul meu
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
Fetelor noi am lansat ideea de model pe timp de razboi.Va prezint o Karinutza rea dar rea de tot rup tot sau sunt un
soldatzel in trasee dar totusi
razboi si pace
Nikole mami de Karina