Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna hai ca e ca un bulgare de zapada treaba asta cu wrap-ul....pai eu sa lipsesc? normal ca mi-am facut...netivit, cusut cu mana la jumate...dar maine-l duc la croitoreasa! ce buna era o masina de cusut si de cand zic sa-mi iau... acuma, nu m-am mai uitat pe nicaieri sa vad cum se pune, l-am pus si eu cum m-am priceput, ca eram ff curioasa! Razvan s-a simtit f bine, ne-am plimbat prin casa, se cuibarise la pieptul meu. pt mine chiar ca a fost relaxant, cum zice sabinel wrap-ul meu poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
se vedeeeee! se vede pe fata lui cat de bine se simte!
razvanelul simpatic focamalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
sabinel spune:
nikole, cat par are karina
si cat e de frumoaaasa
!
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
nikolici spune:
Multumim Sabinel....toti bebeii sunt frumosi.Clar o sa-mi fie dor de figura ei de bebe cand va creste.Sunt fascinanti bebicii...ma gasesc de multe ori pierzandu-ma in ochii ei...si parca nu-mi vine sa cred ca ea a crescut la mine in burtica.
Ma gandesc maine cu ce o sa ma mai surprinda.
Sunt o adevarata enciclopedie, nu-i asa?
Nikole mami de Karina
_giulianna_ spune:
Cum sa nu dorm dupa o asa zbenguiala ![]()
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
babytza spune:
Elsa de piolica , Amalia de Klemmi , Crina de Angelynna La multe lunite !!!!!
MAYA 

Lumi imi pare rau ca a plans piciu
Eu zic sa mai chemi soacra 

Daca mai intarziai putin calca tot... 
Cristinescu noi folosim umidificator , dar nu mereu si nu pot sa spun ca ar dormi mai bine cand ii dau drumu...Al meu e cu abur rece
Pupici pentru voi 
Lucutta muuuuuuuulti
sa treaca lacrimile tale 
Babymoom felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
300 LMA sotului
Cand este nascut ?
Claudina pofta mare la labutze ![]()
Monica C Eva este wooooooow
Si tu esti o frumoasa 
anamona ati anuntat invitatii de schimbare ? Ce nasol sa iti schimbe asa din scurt ora botezului.....
Angelynna sa iasa repede dintisorii sa scapati de dureri 
Anca e totala Carla cum oboseste si pune capul pe pat
Sa sti ca si Davidutzu papa la fel. Eu ii pun lingurita pe bua de jos si el soarbe sigurel. Daca ii bag eu lingurita in gurita scoate tot afara ![]()
Andy p multa sanatate Alexiei !!!! sa va treaca repede mucioseala 
Giuliana se stie deja cat imi place mie de Ediiiiiii !!!! E un dulce
Si avem si noi costumas ca voi 
Moni 9+ 
A fost frumos la petrecere, copiii s-au distrat foarte tare si Valentina a fost tare fericita
Avem si noi cateva poze aici
David a fost si el cu noi si a fost tare cumintel 
Dar astia de la Mc sunt tare nesimtiti....acum cateva luni a fost Tina la ziua unei colege si i-a placut mult acolo. Au adus pentru copii mai mari niste jocuri tare misto. Asa ca s-a hotarat ca vrea si ea tot aici. Dar din nefericire , exact alea nu mergeau....sunt niste nesimtiti ca am inteles ca nu le merg alea de cateva sapt si nu au facut nimik sa le repare.....uof...Romania 

Important este ca s-au distrat.....
LE: Giuliana ce sprtiv ai ![]()
![]()
cum de te-au lasat sa pui clipul ???? La mine au zis ca e nuditate...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
Sabinel, super sta Amalia in wrap!
Clau foarte mult imi place poza asta! Privirea lui Razvanel parca trece de obiectivul camerei si ma hipnotizeaza! ![]()
Nikol super frumoasa Karinuta! O bombonica de fetita! 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
dyanira spune:
Giulianna super baita lui Edi!!!De unde ai cumparat suportul pentru cada sta tare bine in el!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Giulianna Daca Edwin de Denisa nu ne mai da nici un semn noi pe Eduard il dorim.Asta daca nu are gagica deja...
.Ma fascineaza fatza lui luminoasa.
Nikole mami de Karina
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Giulianna super baita lui Edi!!!De unde ai cumparat suportul pentru cada sta tare bine in el!! Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
L-am primit, dar este exact la fel ca asta http://www. bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=LF17
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
dyanira spune:
Cine imi trimite si mie parola de la poze va rog?Si useru???Merci.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR