Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

hai ca e ca un bulgare de zapada treaba asta cu wrap-ul....pai eu sa lipsesc? normal ca mi-am facut...netivit, cusut cu mana la jumate...dar maine-l duc la croitoreasa! ce buna era o masina de cusut si de cand zic sa-mi iau...
acuma, nu m-am mai uitat pe nicaieri sa vad cum se pune, l-am pus si eu cum m-am priceput, ca eram ff curioasa! Razvan s-a simtit f bine, ne-am plimbat prin casa, se cuibarise la pieptul meu. pt mine chiar ca a fost relaxant, cum zice sabinel

wrap-ul meu

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

se vedeeeee! se vede pe fata lui cat de bine se simte! razvanelul simpatic foc

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikole, cat par are karina si cat e de frumoaaasa!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multumim Sabinel....toti bebeii sunt frumosi.Clar o sa-mi fie dor de figura ei de bebe cand va creste.Sunt fascinanti bebicii...ma gasesc de multe ori pierzandu-ma in ochii ei...si parca nu-mi vine sa cred ca ea a crescut la mine in burtica.
Ma gandesc maine cu ce o sa ma mai surprinda.
Sunt o adevarata enciclopedie, nu-i asa?

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cum sa nu dorm dupa o asa zbenguiala

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Elsa de piolica , Amalia de Klemmi , Crina de Angelynna La multe lunite !!!!!

MAYA

Lumi imi pare rau ca a plans piciu Eu zic sa mai chemi soacra Daca mai intarziai putin calca tot...

Cristinescu noi folosim umidificator , dar nu mereu si nu pot sa spun ca ar dormi mai bine cand ii dau drumu...Al meu e cu abur rece Pupici pentru voi

Lucutta muuuuuuuulti sa treaca lacrimile tale

Babymoom felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

300 LMA sotului Cand este nascut ?

Claudina pofta mare la labutze

Monica C Eva este wooooooow Si tu esti o frumoasa

anamona ati anuntat invitatii de schimbare ? Ce nasol sa iti schimbe asa din scurt ora botezului.....

Angelynna sa iasa repede dintisorii sa scapati de dureri

Anca e totala Carla cum oboseste si pune capul pe pat
Sa sti ca si Davidutzu papa la fel. Eu ii pun lingurita pe bua de jos si el soarbe sigurel. Daca ii bag eu lingurita in gurita scoate tot afara

Andy p multa sanatate Alexiei !!!! sa va treaca repede mucioseala

Giuliana se stie deja cat imi place mie de Ediiiiiii !!!! E un dulce Si avem si noi costumas ca voi

Moni 9+

A fost frumos la petrecere, copiii s-au distrat foarte tare si Valentina a fost tare fericita Avem si noi cateva poze aici
David a fost si el cu noi si a fost tare cumintel
Dar astia de la Mc sunt tare nesimtiti....acum cateva luni a fost Tina la ziua unei colege si i-a placut mult acolo. Au adus pentru copii mai mari niste jocuri tare misto. Asa ca s-a hotarat ca vrea si ea tot aici. Dar din nefericire , exact alea nu mergeau....sunt niste nesimtiti ca am inteles ca nu le merg alea de cateva sapt si nu au facut nimik sa le repare.....uof...Romania
Important este ca s-au distrat.....

LE: Giuliana ce sprtiv ai cum de te-au lasat sa pui clipul ???? La mine au zis ca e nuditate...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Sabinel, super sta Amalia in wrap!

Clau foarte mult imi place poza asta! Privirea lui Razvanel parca trece de obiectivul camerei si ma hipnotizeaza!

Nikol super frumoasa Karinuta! O bombonica de fetita!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Giulianna super baita lui Edi!!!De unde ai cumparat suportul pentru cada sta tare bine in el!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Giulianna Daca Edwin de Denisa nu ne mai da nici un semn noi pe Eduard il dorim.Asta daca nu are gagica deja....Ma fascineaza fatza lui luminoasa.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Giulianna super baita lui Edi!!!De unde ai cumparat suportul pentru cada sta tare bine in el!!

Diana

L-am primit, dar este exact la fel ca asta http://www. bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=LF17

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cine imi trimite si mie parola de la poze va rog?Si useru???Merci.

Diana

Mergi la inceput