Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Giulianna Daca Edwin de Denisa nu ne mai da nici un semn noi pe Eduard il dorim.Asta daca nu are gagica deja....Ma fascineaza fatza lui luminoasa.

Nikole mami de Karina

Nikol i-am citit si sotului, am ras amandoi de mama focului. Sa stii ca are gagica, pe Daria de Nocom dar asa de scumpa este la vedereeeee ca in curand nici n-o s-o mai recunoastem
Ce sa zic...ne vedem intr-o zi in Tineretului si punem noi ceva la cale, o scoatem cumva la capat

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
anamona m-au surprins post-urile tale despre AP. Acum m-am lamurit

sa inteleg ca scumpa mea surioara si-a bagat nasucul?
Adevarul e ca ea mi-a deschis apetitul :)

Mergi la inceput

Ada, 300 - sunteti bestiale
Babytza - ne consolam ca oricum trebuia sa luam invitatii la rand pentru confirmari, acum 30 de minute in plus nu or fi mare bai.
Giullianna - Edi e de fiecare data super super genial - ne place mult de tot de el.

Claudinna - am vazut ce scriai de alaptare - demult vroiam sa iti spun ca esti o mamica extraordinara: intotdeauna am vazut in posturile tale multa multa dragoste, multa grija si protectie pentru Razvanel. As putea spune cu mana inima ca ai facut o treaba de o mie de ori mai buna decat cel putin jumatate din femeile ce alapteaza.

Mergi la inceput

Si acum vestile extraordinare:
prietena mea pentru care ceream sfaturile pt alaptare are acum laptic si se pare ca are indeajuns pentru ca fetita suge bine, ii sta cam 30 mintte la san.

Sunt foarte bucuroasa si entuziasmata de reusita ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anamona la asta ma gandeam, ca trebuie sa sunati pe toata lumea....

Nikolici Karinuta e o dulce si o scumpa

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Si acum vestile extraordinare:
prietena mea pentru care ceream sfaturile pt alaptare are acum laptic si se pare ca are indeajuns pentru ca fetita suge bine, ii sta cam 30 mintte la san.

Sunt foarte bucuroasa si entuziasmata de reusita ei!

Mi-ai luat vorba din gura . Tocmai ma pregateam sa te intreb cum ii mai merge cu alaptarea. Ma bucur sa aud ca e pe calea cea buna. Sa-i spui ca o sustinem, sa nu abandoneze orice-ar fi!
Orice inceput e greu.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Carla de Anca , Tudor de Simof , Mario de Maryb , Radu de Onutzu

Simof ce mai faceti ? cum mai e puiul ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikole, mama mea are o vorba: puiul de om creste cel mai greu. si cate avem de invatat de la ei...
giulianna, la fel face si amalia insa nu prea mai are loc in cadita, cred ca in curand ne mutam si noi in cada mare. oricum edi e absolut!
ma gandeam ca v-ati dus la somn, babytza stiu sigur ca nu inca. mai stau si eu ca in ultima perioada chiar n-am avut timp. ma mai delectez c-o poza, doua de bebelaci frumosi si haiosi.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

sabinelu nu ne-am dus la culcare inca - astept sa mi se raceasca ceaiul de fenicul, sa-l pot turna in flaconul de noapte. Mi-a placut wrapul tau

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Subiect fierbinte Carti educative:

eu cred ca e bine, daca bineinteles ai timp la dispozitie, sa citesti cat mai multe carti, sa afli cat mai multe opinii si sa alegi ce ti se potriveste tie si copilului tau cel mai bine.

Progresul exista si datorita controversei, diferentelor de opinie care nu fac altceva decat sa ne stimuleze gandirea.

Dintr-o carte, fie ea cat de best selling, poti culege de pe o pagina un sfat util iar din urmatoarea unul prost. De aceea e bine ca sursele sa fie cat mai variate.

Un exemplu la indemana: Dr Spock : printre sfaturi excelente gasim si:
- nu alapta copilul de fiecare data cand plange
- daca copilul plange nu trebuie sa il iei de fiecare data in brate

sau alt exemplu de potrivire cu cititorul:

- unii ar gasi f bun sfatul de a iti calma copilul prin asezare pe o masina de uscat rufe in functiune - ei bine mie personal mi se pare criminal sa ii zgaltzai creierii cu centrifuga la 1400 RPM.

Mergi la inceput